Evli olupta mutsuz olanlar boşanmayı düşünenler..Sohbete buyrun..

Selam.Benim gibi evli olupta mutsuz olan zaman zaman boşanmayı düşünen ve isteyen varmı? Dertleşmek isteyenler..
Burasi sohbet bolumu degil; tasinir konunuz muhtemelen.. Yasadiginiz sıkıntıları biraz acarak yazsaniz daha guzel cevaplar alabilirsiniz diye dusunuyorum..

Alalım valla
Ben 2 senelik evliyim. Düğüne kadar herşey çok güzeldi, düğünden sonra eşimde değişmeler başladı. Sık tartışmaya başladık. Bana sözler veriyor sürekli ama tutmuyor. O istemediğim şeyler yine tekrarlanıyor ve değişmiyor. Artık çok yoruldum sürekli tartışmaktan üzülmekten. Dediklerimi yapmıyor, onun yaptıkları söyledikleri hep doğru sanki benimkiler yanlış. Ve inatçı umursamaz..

7 yıldır evliyim ve yaşadıklarımdan şunu anladım 3 maymunu oynamak ve duygularini törpülemekle oluyo bazı evlilikler inanın bende çok yoruldum bazen kendimi öldüresim geliyo sonra çevreme bakıyorum kim mutluki diyorum sabir poliyanacilik oynamaya devam eğer zorluklar karşısında mücadele etmezsek yaşamamızın hiçbir anlami kalmaz defalarca kez aldatildim kandirildim ama hala dimdik ayakyayim herseyin bası sabırmis bunu anladim rabbim kimseye kaldiramiyacagi yuku vermesin inslah

Kizlar merhaba. esimle 1bucuk aylık evliyiz. nerdeyse 2 yildir birlikteyiz dun telefonuna biraz baktim facedeki hareketler dokumunu surekli temizliyor tek bisey bile kalmiyor. instagramdan da surekli acik sacik kadin profillerine bakmis bir de benim daha once sildirdigim bi kiz vardi(eski sevgilisinin arkadasi sexy pozlar veren biraz bozuk bi kiz) onun da profilini aratmis ama instagramda arama gecmisini silmeyi muhtemelen bilmedigi icin kalmis onlar orda. daha once de adnan oktarin kediciklerini takip ediyordu zorla sildirmistim. simdi onlari gizli gizli takip ettigini saniyor. lutfen yardim edin. esime hic guvenim kalmadi. igreniyorum ondan sapik gibi gormeye basladim. bana karsi da isteksiz galiba aldatiliyorum

Merhaba arkadaşlar. Bnm esim sürekli şehir dışında çalışmak zorunda alti yıldır evliyiz bi kızım var.insan uzaktayken belli eder demi özlediğini tbi oluyorsa. Ekim sonlarında gitti şehir dışına. İki hafta uç kafta ne özledim ne istyrm ne burnmdan tutuyon hiç bir kelime dmedi. Sebebini sordum az bekle su işler yoluna otrsun dedi eyvalah dedim bi iki hafta geçti yine tık yok. Bana geldiler sen de deil bende hata kadinik yapamiyrm demekki aaklına gelmediğinde gre dedim tartstik bi günkkonuşmadık. Bana açıklaması bn seni sevyrm sen karimain başkası yok hayatımda. Aklıma gemio sadece diyo. Bi erekk rzulmz mi ya istemez mi beli etmez mi. Kc gün dura bilir bi erekk bosamadan. Ne olur yardm edin

Seven insan özlemez mi ya ? Biran çnce işlerimi halledeyimde eve döneyim eşime diye aklına gelir yani bence.. anlamadım gitti şu adamları be

Bi de geldiğinde bi defalık bi ilişkiyle kalio. İki olsun istyrm o hemen bosaldgi için almıyorum ben ikinci olmıyo o kadr basitmi diyo. Evde de olsa uzaktnda gelse. İkinci ilişkiye hiç kalksmiyo. Moralim bozuluyor ve bu uç yılı aşkın bi sorun.

Bde de öyle 5 senedir aynı asla değişmez cnm hala evliyim valla h değişmez

Bir insanın sonradan değişmesi uada onu değiştirmemiz çok zor. Karısını gerçekten sevecek ve bunu hissettirecek. Çünkü gerçekten seven insan sevdiğinin üzülmesine kıyamaz istemez onu hep mutlu etmek ister kaybetmemek ister. Biz kadınlar nasıl bir dediğini iki etmiyoruz onlarda öyle olsunlar ya. Böyle kadınları buluyorlar sonra kıymet bikmiyorlar iş işten geçincede sözde pişman oluyorlar. Hakediyor muyuz? Verdiğimiz emeğin karşılığını görüyor muyuz? Ama nedense kadın hep bir mücadeleci ( yani kadın toplumunun çoğunluğundan bahsediyorum ) hem bir emekci. Neden? İşte ortada bir çocuk var vs..
Asıl uzakta birbirinizden ayrı olduğunuz halde aranızda daha çok çekim olması lazım. Çünkü uzaktasın sen nasıl sürekli düşünüyorsan aklına geliyorsa merak ediyorsan aynı oda davranacak. Birbirinizi dinleyeceksiniz arzularınızı isteklerinizi. Evlilik böyle olmalı bence. Ama mutsuzsam ömğr boyu bunlara katlanmalımıyım? Başka analarında oğulları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…