evli sevgili

hircinkizzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
16
4
3
ODTU mezunuyum. Yabanci bir sirkette genel mudur yardimcisiyim. Herseye aklum eriyor, baskasina verdigum akli kendimde uygulayamiyorum. Uc bucuk yildir evli ve unlu bir sevgilim var. Asigim. Onun icin londra'dan ist'a tasindim bir yil once. Bir yildir ev disinda hicbir yere cikmadik tanindigi icin biri gorur diye.. Ist'da cok yalnizim ve mutsuzum onun bana geldigi gunler disinda. Londra'ya da donemiyorum cunku o burada, donersem eksik kalacagim. Karisindan asla bosanmayacak defalarca konusuldu bu konu. Haftada 1-2 eve gelecek diye bekliyorum oyle gunler geciyor. Boyle yalniz ruh sagligim bozuluyor. Is disinda tamamen kimsesizim. Biri bana soylesin ben ne yapacagim!

ODTU mezunuyum. Yabanci bir sirkette genel mudur yardimcisiyim. Herseye aklum eriyor, baskasina verdigum akli kendimde uygulayamiyorum. Uc bucuk yildir evli ve unlu bir sevgilim var. Asigim. Onun icin londra'dan ist'a tasindim bir yil once. Bir yildir ev disinda hicbir yere cikmadik tanindigi icin biri gorur diye.. Ist'da cok yalnizim ve mutsuzum onun bana geldigi gunler disinda. Londra'ya da donemiyorum cunku o burada, donersem eksik kalacagim. Karisindan asla bosanmayacak defalarca konusuldu bu konu. Haftada 1-2 eve gelecek diye bekliyorum oyle gunler geciyor. Boyle yalniz ruh sagligim bozuluyor. Is disinda tamamen kimsesizim. Biri bana soylesin ben ne yapacagim!
Ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz.
Sonu olmayan bir şeyin içindesiniz ve birkaç sene sonra geri dönüp baktığınızda bugünlerinize tekrar sahip olamayacaksınız.
Bizim söyleyebileceğimiz hiçbir şey sizin hayatınızda bir şey değiştirmeyecek. Değişiklik yapabilecek olan sadece sizsiniz.

Bir an önce kurtul ondan. Sen eğitim düzeyi çok yüksek bir kızsın geleceğini hibe etme

kim ise bu ünlü merak ettim :KK14:
sicilini anlatmana lüzum yoktu, ha aklı basında oldugunu kanıtlamak istediysen o baska..
yanlışlığın farkındasın zaten.. yapman gereken ortada..

Arkana bakmadan ayrıl bence. Böyle ömrünün sonuna kadar yaşayacak mısın. Sende gelinlik giymek isteyeceksin evin olsun mutlu yuvan olsun isteyeceksin. Çocuğun olsun isteyeceksin. Boşansa ne olur ki senin için başkasını terk eden başkası için de seni terk eder. Başka erkek mi yok en fazla 1 yıl sürer üzülürsun her gece ağlarsin unutursun geriye dönüp baktığında o adamı sevdiğin için pişman olursun. Hele ki karşına seni gerçekten seven değer veren biri çıktığında. Ama bunun için Allaha bol bol dua etmelisin.

Öyle kapatma kapatma devam etcen. Tahsilli, kendini gelistirebilcek biri olarak hep ikinci kadın olup, oyle baska bi kadindan arta kalanlarla idare etcen. Allah akil fikir versin....

what's fake??????

Ayrıca yeni üyesin ve 4.mesajın,konu başlığın ise evli sevgili,insanlar sana burdan yürüsün 30sayfa konun olsun diye açmışsın...

That's fake...

neyapacaksınız biliyormusunuz sevgilinizin eşiyle oturduğu eve hizmetci olarak işe girin.
fake cicim yemezler.

londra değilde evinizin bodrumu olmasın o

fake olduğunu düşünüyorsan cvp yazma! başkasının derdi sana fake geliyorsa bu senin sorunun.

Back
X