Evli ve çocuklu bayanlar nasıl sosyallesiyorsunuz?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Evet başlıktaki gibi neler yapiyorsunuz günlük hayatta vaktimizi nasıl değerlendirebiliriz? Cocugun da canı sıkılmaması için neler yapabilirim?
 
Çocuğunuz kaç yaşında?
Benim kızım 3 yaşında kreşe gidiyor şu an. Haftasonları tiyatro,etkinlik,hiçbirşey olmasa hava güzelse park vb şekilde geciriyoruz. Genelde araşırıyorum nerede ne var, neler yapılabilir çocukla,ona göre hareket ediyorum.
Kreş önceside genelde parkta, avmde (oyun parkında) sosyalleşme oluyordu başka çocuklarla. Sık sık çocuklu arkadaşlarımla görüşürdüm. Yine haftasonları farklı etkinlikler araştırıp götürürdüm kızımı. Çocukla mümkün olan bu zaten,uyku saati yemek saatini geçirmemeye çalışırım birde keyifli vakit gecirmesi adına.
 
kres en büyük sosyallesme zaten. haftasonlari ailecek avm, park, aile oturmasi falan yapıyoruz. benim icinde isyeri nefes alma yerim. ayrica isyerinde ögle aralarini degerlendiriyoruz. yakin komsumla cocuklari babalarina bırakıp tiyatro pazar yapiyoruz. birde ayda bir günüm var. o ay nerde bulusmak istersek orada gun yapiyoruz.
 
Benim 2 kızım var. 9 ve 4 yaşında . ikiside okula gidiyor. Hafta içi okul saatinde ben arkadaşlarımla sosyalleşiyorum. Yemeğe,alışverişe,masaja falan gidiyoruz. Bazen evlerde toplanıyoruz. Hafta içi çocuklarla fazla etkinlik yapmıyoruz. Kışın haftasonları kızların spor aktiviteleri oluyor. Sonrasında mutlaka türk arkadaşlar buluşuyoruz. Bazen evde bazen restaurantta. Bazı tatil akşamları çocuklarımız birbirinde kalıyor,bazı akşamlar kızımın yabancı arkadaşları yatıya geliyor. Yazın mangal partileri, piknikler yapıyoruz. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.
 
18 aylik benim oğlum çok bi yere çıkamıyorum sıkılıyoruz kaynanamlarla görüşmekten sıkıldım öğrenmek istedim neler yapabilirim diye
 
Benimde ikiz kızlarım var 3.5 yaşında krese vermedim çok hasta olurlar diye bizim kizlar puzzle hastasi 2saat puzzle resim evcilik oynuyorlar parka götürürüm küçük koru var beraber kadar çıkarız hava güzelse alışveriş falan böyle ama bahar ve yaz mevsiminde tek disardayiz
 
canım benim bebeğim henüz 6 aylık o yüzden ne yapılır pek bilemiyorum
ama nete oyuncu anne yazarsan sana bir çok seçenek çıkar hatta faceden de takip edebilirsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…