Evliler özelden yazar mısınız

İlk geceyi soruyor burdan sorsun madem sanki kendi özel hesabı rezil olucak ne alaka bu profiller zaten gizli normal hayatla alakası yok

Ne ilk gecesi ya durup ona anlatıcam galiba onu bekliyor hiç inanmadım kızlar ,, kız değil günahada girmek istemem ama

Olabilir özelde yazışmak istemesinden belli
Aynen öyle ben zaten anladım birde özeli falan biliyor yeni üye ama bence yeni açmış ben bak 3 aydır bu siteyi kullanıyorum özelden yazsam daha bilemem yani bazen yazan oluyor hap ismi için birde soruyorum bizim mesajları gören oluyormu hani hap ismi veriyor diye reklam olmasın diye kızı düşünüyorum 😀 Buda maşallah özeli falan şakır şakır biliyor

Aynen öyle ben zaten anladım birde özeli falan biliyor yeni üye ama bence yeni açmış ben bak 3 aydır bu siteyi kullanıyorum özelden yazsam daha bilemem yani bazen yazan oluyor hap ismi için birde soruyorum bizim mesajları gören oluyormu hani hap ismi veriyor diye reklam olmasın diye kızı düşünüyorum 😀 Buda maşallah özeli falan şakır şakır biliyor
İlk üyeliği olmayabilir 🤣🤣🤣

Yazdığın kutucuga dosya ekle var ordan yüklersin de anlatsan daha iyi

Resim yükleyemiyorum
Yeminle kızım demişim madem burdan yazayım ilk geceyi eşinle atlatırsın nişanlısın ya konuşun nişanlınlada konuşabilirsin evleneceksiniz sonuçta eğerki erkek arkadaşın sa Eğer ben utanıyırummböyle şeylerden diyorsan ilk gece korkusu falan eskide kaldı birbiri tanımadan falan illaki korkarsın ama eşin anlayışlı olursa birşey olmaz merak etme diğer arkadaşlar detay vermek ister belki bekle

Back
X