Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BuyurEvlilik hakkında sorularım olacak
..Burda özel mi olur yaz işte buraya yeni uye![]()
Olabilir özelde yazışmak istemesinden belliNe ilk gecesi ya durup ona anlatıcam galiba onu bekliyor hiç inanmadım kızlar ,, kız değil günahada girmek istemem ama
Aynen öyle ben zaten anladım birde özeli falan biliyor yeni üye ama bence yeni açmış ben bak 3 aydır bu siteyi kullanıyorum özelden yazsam daha bilemem yani bazen yazan oluyor hap ismi için birde soruyorum bizim mesajları gören oluyormu hani hap ismi veriyor diye reklam olmasın diye kızı düşünüyorumOlabilir özelde yazışmak istemesinden belli
Resim yükleyemiyorumEvlilik hakkında sorularım olacak
İlk üyeliği olmayabilirAynen öyle ben zaten anladım birde özeli falan biliyor yeni üye ama bence yeni açmış ben bak 3 aydır bu siteyi kullanıyorum özelden yazsam daha bilemem yani bazen yazan oluyor hap ismi için birde soruyorum bizim mesajları gören oluyormu hani hap ismi veriyor diye reklam olmasın diye kızı düşünüyorumBuda maşallah özeli falan şakır şakır biliyor
Yeminle kızım demişim madem burdan yazayım ilk geceyi eşinle atlatırsın nişanlısın ya konuşun nişanlınlada konuşabilirsin evleneceksiniz sonuçta eğerki erkek arkadaşın sa Eğer ben utanıyırummböyle şeylerden diyorsan ilk gece korkusu falan eskide kaldı birbiri tanımadan falan illaki korkarsın ama eşin anlayışlı olursa birşey olmaz merak etme diğer arkadaşlar detay vermek ister belki bekleResim yükleyemiyorum
Aman allahım kızlar ben orucum ne yükleyecekYazdığın kutucuga dosya ekle var ordan yüklersin de anlatsan daha iyi