evliler ♡

1 buçuk yıldır evliyim yine olsa yine aynı adamla evlenirim. Mutsuzluk her zaman oluyor ama mutsuz olduğum zamanlarda yanımda oluyor eşim. Sırtımızı yasladığımız duvar oluyoruz o durumlarda birbirimiz için.
 
Ben söyleyim neden pişman olunduğunu erkekler gerçek yüzlerini iyi kamufle ediyor artık kadına günümüzde çok fazla görev verildi iyi bir anne iyi bir eş çalışan bi kadın hemde iyi bir ev hanımı peki ya erkekler öncedende çalışıyorlardı şimdide ama kadının git gide sorumluluğu artıyor hem çalışacak eve maddi katkıda bulunacaksın hem çocuk bakacaksın hem ev hanımı olacaksın kadın bu sorumlulukların hangisinin altından kalksın nasıl dayansın eşi anlayışsız bencilse heleki ayrılık kaçınılmaz oluyor e maddi gücü olan kadında diyorki ben bu hanzoyu niye çekeyim kendim kazanır kendim yerim en azından bunun hizmetçiliğini yapmam hele bide aileler karışıyorsa iş tamamdır
 
Işte aynen bu durumdan bahsediyorum. Evlililerin bir çoğu aman evlenme ye iç gez biz evlendikte ne oldu modunda :)
ama maşallah çokta mutlular yengemle :KK200: bizde öyle olmayalım mı sevdiceğimizle ama Rabbim evlilik yolunda olan kimseyi utandırmasın herkesin gönlüne göre versin :KK36:
 
1.5 yıllık evliyim eşimle çok mutlu annesiyle mutsuzum daha ne anlatılabilir bilmiyorum :) evin tek oğlu. tek pişman olduğum konu tek oğullu bi aileye gelin geldiğimdir oda annesi yüzünden :) oğlum oğlum sanki ben o eve kuma geldim muamelesine maruz kalmalarım gıcık patavatsız ben böyleyim herşeyi çekmeden lafımı söylerim modunda bir anne. çokkk çokk iyidir iyiliğini anlatamam ama yapılan 5 iyiliğe dilinin 1 kötülüğü yetiyor. herşeyi sorar ne yediniz ne içtiniz naptınız nerdeydiniz ay daral gelir adama. birde ben merkezciliği yok mu ömre bedel. hep onun dediği olcak huyuna gitmezsen yandın surat 5 karış. evini temizliceksin hamileymişssin değilmişsin önemli değil yapcaksın sen gelinsin. Allah sni böyle şeylerden korusun canım :)
bak ben çalışan bi kadınım bide bunları yaşıyorum yani. hele benm eşim bigün çalışıp bigün evde her izinli olduğunda orda olcaz diye düşünmesi kendi kendine yemk yapıp beklemesi sonra bide üstüne arayıp naptın gelmedin die sorması. daha 2 gün önce izinliyim gündüz 2 saat gel gidelim oturalım dedm eşime. akşamda evde vakit geçiririz dedim. gittik oturduk ettk. başı ağrıyormş yemeği pişirceksen pişiriyim dedm. siz kalcakmşsnz die oğluna dönüp soruyor. yok gidicez dedik. nereye napcaksınız dedi. eve gidicez dedik. napcanız evde gelene kadarda evdeydiniz yapsaydnız işlerinizi zaten demesin mi :D sinirlerim zıpladı sonunda her defasında aynı şey. eşimde kızdı hesap mı vercem sana falan die. eşime inadına inadına evet yeri gelince hesap verceksin diyor. 31 yaşında adam evden hesap vercek. eşim püskürdü resmen. bende dedim her geldiğimizde aynı şey sen evde napıyosan bende evde onu yapıyorum dedim. bnm evime kaç kere gündüz geldin dedi. haftasonuda geldiğimde aynısını yapıyosun illa gündüz gelince akşama durcaz sanıyorsun dedm. ben evde oyun havası oynuyorum sende oynuyo msn dedi dalga geçer gibi. oynuyorm dedim aldırış etmedm 1 saat sonra çıktık geldik akşamın içine etti mesela başıma ağrılar girdi eşimle ne oturduğumuzdan zevk aldık ne yediğimizden.ve bu hep böyle ben hayatımda böyle bişi görmedim yaşamadım. ipiyle oynucaksın kayınvalidenin. hele evde olsam herhalde neler yaşarız nelerr. inan bazen yoruluyorum işi bırakmak istiyorum ama sırf bu kadın yüzünden bırakasımda gelmiyor. bide anneme yakın oturuyoruz kv deye 15 dk uzaklıkta ama maşallah her yönüyle huzuruma kaçırıyor. hele hergün annemdeyim sanmaları yok muu ah ah laf vurmaları falan. neyse çok dertliyim.

işin özü aile çok önemli bunu unutma Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım.
 
Back
X