günaydın kızlar. Bu konu başlığı tam bana göre olmuş. Yaklaşık 3 yıldır evliyim eşimle severek evlendim ve hala da onu çok seviyorum. Bizim evliliğimize de benim ailem hatta sülalem karşı çıkmıştı tabi başta nedenini anlamadım ama şimdi çok iyi anlıyorum gerçekten de o kadar insan ortada benim göremediğim bi şey vardı ki konuşuyordu. Sebep eşimin ailesiydi. Çok farklı ailelere sahiptik ama ısrarla ben eşimle evleneceğim ailesiyle değil diyordum. Gerçi başlangıçta onlar da bize gerçek yüzlerini göstermemişlerdi ya neyse... Son ana kadar ailem ayrılırım diye bekledi ama biz evlendik. Bu arada eşimden yana kimsenin derdi yoktu herkes eşimi sever çok iyi çocuk derdi ama iş ailesine gelince aman kızım uzak dur!!! Evet arkadaşlar özellikle bekarlar şunu hiç ama hiç unutmayın sadece eşinizle değil ailesiyle hatta sülalesiyle evleniyorsunuz. İnsanlar o kadar ikiyüzlü davranıyorki siz iyi niyetli olduğunuz için anlayamıyorsunuz. Ben şanslıydım çünkü sağolsun eşim her zaman beni savunmuş yanımda olmuştur. Herkes bu kadar şanslı olmayabilir. O yüzden evlenmeden önce ailenin de çok önemli olduğunu ve bilhassa yakınlarınızın düşüncelerinin dikkate değer olduğunu hiç ama hiç unutmayın. Şu an eşimin sülalesiyle aramızdaki saygıyı devam ettirmeye çalışıyorum. Sevgi, içlerine girdiğim daha ilk gün bitmişti. Nefret oluşmasın diye gayret ediyorum.Yani sırf eşim için ve tabiki de Allah korkusu olduğu için sadece bayramlarda özel günlerde arıyorum onun dışında mümkün olduğunca görüşmemeye yüz yüze gelmemeye çalışıyoruz ama bu duruma gelene kadar baya zorlu günler geçirdik. Siz siz olun her şeyden önce eş adayınızın sizi gerçekten seven, kollayan ve her durumda ailesiyle eşini karşı karşıya getirmeden işleri yoluna koyabilen bir anlayışa sahip olması gerektiğini unutmayın.