• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlılıge 4 ay kala..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.150
373
sebebını bılmıyorum ama içimde saçma sapan bikurt var kımıl kımıl,süreklı aldatılıyomuyum acaba sorusu dönüyo beynımde
ya aldatıyosa ya baskasıyla görüşüyosa,ya benı arayıp tlfnu kapattıktan sonra baskasını arıyosa vs. vs..
bu kuruntulardan nasıl kurtulurum acaba,geçmişte bi ilişkimde ayakta uyutularak aldatıldıgım için belkıde dilim güvenıyorum dese bile kalbım buna ınanmıyo.nişanlımada yansıtıyorum bunu yaptıgın anda bıter,aldattıgın anda giderim,benı aldatırsan şöyle olur böyle olur..
nasıl ferahlatıcam ben içimii:26::26:

Dökümanlarını görmen içini rahatlatacaksa onlara bak derim ,ama bir noktadan sonra o kurt daha farklı şeyler fısıldayacak..

sebebını bılmıyorum ama içimde saçma sapan bikurt var kımıl kımıl,süreklı aldatılıyomuyum acaba sorusu dönüyo beynımde
ya aldatıyosa ya baskasıyla görüşüyosa,ya benı arayıp tlfnu kapattıktan sonra baskasını arıyosa vs. vs..
bu kuruntulardan nasıl kurtulurum acaba,geçmişte bi ilişkimde ayakta uyutularak aldatıldıgım için belkıde dilim güvenıyorum dese bile kalbım buna ınanmıyo.nişanlımada yansıtıyorum bunu yaptıgın anda bıter,aldattıgın anda giderim,benı aldatırsan şöyle olur böyle olur..
nasıl ferahlatıcam ben içimii:26::26:

geçmişte yaşadıklarımı bazen böyle hayatımızı mahvedebiliyor
evleneceğin insan bu güne kadar bir şey yapmadıysa bu dert niye kendine zarar vermekten başka neye yarar ki en mutlu gününe aylar kala
teelfonu kapattıktan sonra ara tekrar bir bahaneyle emin olo zaman

gecmiste yasadigin olay etkili tabiki,ama bu kadar paronaya yapma.Sana karsi guvensizlik verecek,supelendigin bir davranisi oldumu hic?

ben senden daha kötü durumdaydım.eşimle 8 yıl çıktık ve 6 yıldırda evliyim, osizin hissetmek istediğiniz iç rahatlını
son 3 yıldır yaşamaya başladım.herşey düşüncede başlıyor aslında 14 yılın 11 yılı aynı korkularla geçti,sonra
baktımki kendime çok zarar veriyorum hayattan zevk alamıyorum rahat bırakmaya başladım düşüncelerimi.yapacak
insan ve yapmayacak insan kendini belli ediyor zaten eşimi gözlemledim evet şüplenecek birşey yok sorun bendeydi.
telkinlerle yavaş yavaş değiştirdim düşüncelerimi.şöyle düşün ne yaparsan yap aldatacak kişi zaten istesin yeterki
sen anlamadanda yapabilir.akacak kan damarda durmaz, onuda illaki hissedersin zaten.fazla takma kafana rahat ol
zamanla değişir düşüncelerin aynı evde yaşadıkça ve tanıdıkça rahatlayacaksın

şöyle söyliyim,1,5 yıllık bir birliktelık
ve her sabah benı uyandıran odur,
servıse yetıstınmı dıye arar,işe başlarken kolay gelsın dıye arar ögleden önce arar,öglen yemekte arar,aksama dogru arar ve her akşam bir servıs gıbı benı gelır işten alır
iş çıkışı işimiz varsa hallederız evlere dagıldıgımızda eve geldım dıye mesaj atar
sonra 1-2 saat herkes ailesıne özel işlerıne yogunlaşır bazen tvde falan bişey görsek yıne msjlasır yada konusruz gece yatmadan mutlaka konusuruz.haftasonu özel bı durum yoksa ailelerle ılgılı yıne bıraradayız.aşkın yanında iyi bi ikili ve arkadaşız.
tüm bunlara ragmen aklımdakı bu sacma düşünce neden bılmıyorum.belkı onun karakterınden ötürü.biraz karda yürüyüp izini bellı etmeyecek bi tip,fazla zeki.
yapılmaması gerektıgı halde bu konuda cok kez konustum kendısıyle aldatırsan şöyle olur böyle olur yada aldatıyomusun sen benı falan dıye..
gercekten boşa kuruntumu yapıyorum nedir..
geçmişte yaşadıgım ilişkide bukadar sık bırarada degıldık güvenırdım ama eskı kız arkadasıyla sınemaya gıttıgını ögrendım kanıtlarıyla ve bıtırmıstım.
belkıde bu kuruntular ozamanlardan kalma bi güvensizlik bilemıyorum..haksızlık yaptıgımın farkındayım ama o sonucta bi erkek ve ya yaparsa diye düşünmektende kendımı alamıyorum..

ben senden daha kötü durumdaydım.eşimle 8 yıl çıktık ve 6 yıldırda evliyim, osizin hissetmek istediğiniz iç rahatlını
son 3 yıldır yaşamaya başladım.herşey düşüncede başlıyor aslında 14 yılın 11 yılı aynı korkularla geçti,sonra
baktımki kendime çok zarar veriyorum hayattan zevk alamıyorum rahat bırakmaya başladım düşüncelerimi.yapacak
insan ve yapmayacak insan kendini belli ediyor zaten eşimi gözlemledim evet şüplenecek birşey yok sorun bendeydi.
telkinlerle yavaş yavaş değiştirdim düşüncelerimi.şöyle düşün ne yaparsan yap aldatacak kişi zaten istesin yeterki
sen anlamadanda yapabilir.akacak kan damarda durmaz, onuda illaki hissedersin zaten.fazla takma kafana rahat ol
zamanla değişir düşüncelerin aynı evde yaşadıkça ve tanıdıkça rahatlayacaksın

bir bayan olarak konu sahibini anlıyorum ama sizde cok guzel ifade etmissiniz.
suphe insanı oldurur ve kalitesiz bir zaman gecirmenize neden olur. Ortada birsey yokken bunu dusune dusune arkadasınızı da yıpratırsınız ve bir bakmıssınız iliskiniz birbirini kıskanclıktan yiyen ciftlere donusmus. GEcmiste yasadıklarınız tabiki onemli ve 100 de 100 bunun etkisi. Evlilige yakınlasırken bu dusunceyi yogun yasamanızın nedenide bence baska. Onceki iliskinizde evli olmadıgınız icin herseyi bitirp gidebilmissiniz, bıcak gibi kesmissiniz ama ya simdi??? evleniyorsunuz nekadar zor degil mi boyle birseyle karsılastıgınızda bıcak gibi kesip gitmek.... bence bu stres sizi bu dusunceye daha yogun itiyor.
1- telkin cok onemli.
2-kendinize guvenin ve aynen yukarıdaki gibi dusunun " ne yaparsan yap aldatacak kişi zaten istesin yeterki
zamanla değişir düşüncelerin aynı evde yaşadıkça ve tanıdıkça rahatlayacaksın"
hic huzurunuzu boyle seyler icin bozmayın. guvendiginiz bir insanla yeni bir yasama adım atıyorsunuz. golgelendirmeyin. GEcmisi silmek mumkun degil ama etkilerini azltmak mumkunç. Askınızı buna kurban etmeyin.
mtluluklar

sizin guven duygunuz yok olmus tabi artik kolay degil birine guvenebilmek ama guvenmedende yasayamassin yani hep paranoyak dolasirsin mecburen guvenmis gibi yapip yine guvenmeyeceksin
erkeklere guven olmaz seni suya goturur susuz getirirler en imanlisindan bile korkacaksin cunku erkeklerin nefsi kadinlarin nefsine gore daha hararetli

aldatirsa birakirsin sende yakalarsan ama aldatmayan erkek yok

Back
X