sebebını bılmıyorum ama içimde saçma sapan bikurt var kımıl kımıl,süreklı aldatılıyomuyum acaba sorusu dönüyo beynımde
ya aldatıyosa ya baskasıyla görüşüyosa,ya benı arayıp tlfnu kapattıktan sonra baskasını arıyosa vs. vs..
bu kuruntulardan nasıl kurtulurum acaba,geçmişte bi ilişkimde ayakta uyutularak aldatıldıgım için belkıde dilim güvenıyorum dese bile kalbım buna ınanmıyo.nişanlımada yansıtıyorum bunu yaptıgın anda bıter,aldattıgın anda giderim,benı aldatırsan şöyle olur böyle olur..
nasıl ferahlatıcam ben içimii:26::26:
ben senden daha kötü durumdaydım.eşimle 8 yıl çıktık ve 6 yıldırda evliyim, osizin hissetmek istediğiniz iç rahatlını
son 3 yıldır yaşamaya başladım.herşey düşüncede başlıyor aslında 14 yılın 11 yılı aynı korkularla geçti,sonra
baktımki kendime çok zarar veriyorum hayattan zevk alamıyorum rahat bırakmaya başladım düşüncelerimi.yapacak
insan ve yapmayacak insan kendini belli ediyor zaten eşimi gözlemledim evet şüplenecek birşey yok sorun bendeydi.
telkinlerle yavaş yavaş değiştirdim düşüncelerimi.şöyle düşün ne yaparsan yap aldatacak kişi zaten istesin yeterki
sen anlamadanda yapabilir.akacak kan damarda durmaz, onuda illaki hissedersin zaten.fazla takma kafana rahat ol
zamanla değişir düşüncelerin aynı evde yaşadıkça ve tanıdıkça rahatlayacaksın
Dökümanlarını görmen içini rahatlatacaksa onlara bak derim ,ama bir noktadan sonra o kurt daha farklı şeyler fısıldayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?