Evliliğe bir ay kala yoğun stres!

kleistenes

ben nası büyük adam olcam
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
365
6
296
İstanbul
Kızlar çok sinirliyim.
2 ay önce peşin parayla aldığımız koltuk takımı, tv ünitesi ve çalışma masası halen gelmedi! pazartesiden beri biz size döneriz deyip duruyorlar!
Şikayetvar a yazdım, başka neler yapabilrim fikirlerinizi bekliyorum.

Faturanızla birlikte aldığınız yere gidip yetkili biriyle görüşün.. muhakkak bi bakan ilgilenen vardır..

bunun için bu kadar strese gerek yok ki

Telefonla mı arayıp soruyorsunuz?

Faturanızla birlikte aldığınız yere gidip yetkili biriyle görüşün.. muhakkak bi bakan ilgilenen vardır..

bunun için bu kadar strese gerek yok ki

Halı- perde gibi eşyalar da koltuk takımına göre alındığından, nişanlım da ben de yoğun çalıştığımızdan bizim için stres malesef.
1 ay 4 gün demek yalnızca.

Yüzyüze görüşün diyecektim ama onu da yapmışınız

İsterseniz yanınıza bir avukat alın gidin ciddiyetinizi anlasınlar

Avukat tüketici haklarından, vadedilen borcun zamanında yerine getirilmesinde filan bahsetsin :)

Koltuk takımımı ismi olan bir yerden aldım fakat farkettim ki hakkında bu konuda onlarca şikayet var..
Demek ki insanlar gerçekten mağdur olmuş bu konuda.
Bu hafta da bir gelişme olmazsa tanıdık avukat var onunla görüşeyim en iyisi

Siz satın alırken size net bir tarih verdiler de o tarihe uymuyorlarsa avukatla gitmeniz iyi olur

Çünkü hukuken de borcun ifasının zamanında yapılması sizin hakkınız

Avukat biraz göz dağı verirse işinizi çabucak halletmeye çalışabilirler

Sert olun hiç anlayışlı davranmayın

Halı- perde gibi eşyalar da koltuk takımına göre alındığından, nişanlım da ben de yoğun çalıştığımızdan bizim için stres malesef.
1 ay 4 gün demek yalnızca.

anladım bende 4,5 aylık evliyim.. o stresi ii biliyorum

siz pazartesiden beri deyince 3gün olmuş sadece.. genelde erkenden alındığında henüz ürün hazır olmamış oluyor.. hani 1 hafta önceden aranıp şu gün teslim edin dediğimizde ona göre hazırlıyorlar diye biliyorum.. en azından biz alırken böyleydi.. bizde düğünde 3 ay önce aldık düğünden 1ay önce tüm eşyalarımızın olduğu boş bi eve yerleştirilmesini söyledik tabi bunuda bi hafta önceden bildirdik. demek istediğim hazırlanıyordur ilgili yetkili yoktur ondan net birşey söyleyen olmamıştır diye düşündüm

bilindik bir yermiş söylediğinize göre.. bence haftasonuna kadar bekleyin ilgilenen olmaz ise arkadaşın dediği gibi avukat işe yarayacaktır

umarım biran evvel sorununuz çözülür

merak ettim ürünlerinizi nerden aldınız ? yazdıklarınızı görünce benim aklıma ider mobiilya geldi de

merak ettim ürünlerinizi nerden aldınız ? yazdıklarınızı görünce benim aklıma ider mobiilya geldi de

Herkes kendi muhatap olduğu firma sanıyor galiba
Ben şikayetimi yazmak için için malum siteye girdiğimde bütün mobilya
firmalarının aynı olduğunu anladım. Sorun kemikleşmiş zihniyette. Hatta
en ünlülerinden biri o sitede hiçbir müşteri şikayetine yanıt vermemişti
ve en çok şikayete sahip firmaydı.

Konu sahibi arkadaşım, sürekli arayıp taciz et. Tüketici haklarını arayıp
hakların hakkında bilgi al ve konuşurken onların anlayacağı dilden konuş.
Zaten malum siteye şikayetini de bildirmişsin. Bundan sonra marifet sizin
çetin ceviz olmanızda. Allah yardımcınız olsun.

peşin parayla mobilya almamak gerekiyor, bekarken aynı şeyi ailemde yaşadığım için, evlenirken hiçbir eşyanın parasını peşin vermedik, 5000 mi tuttu, al kardeşim 300-500 ünü teslim ettiğinde gerisini alırsın..tıkır tıkır dedikleri günde geldi eşyalar, diğer türlü nasılsa almış parayı peşin, erteliyorlar sürekli...

Nişanlım da öyle söyledi ama ben dinlemedim
Keşke dinleseydim..

Önce biraz sinirlenip sonra çalışanlara da üzülüyorum. En son ayın 12sinde tamam dediler ama fazla umudum yok biraz savsakladılar gibi geldi. Nişanlım da ücreti geri isteyelim dedi. Ben hem severek aldığımız hem de bu saatten sonra tekrar mobilya aramak istemediğimden o konuda bişey diyemedim..

Biz de yeni taşındık.
Bilinen bir markadan oturma grubu aldık.
Geldiğinde deforme olmuş bir şekildeydi.
Ben de telefon ettim mağazaya.
Iyilikle söyledim olmadı, defalarca aradım olmadı.

Ben de tüketici haklarına telefon ettim.
Sorunumu anlattım. Bana haklarımı ve nasıl bir yol izleyeceğimi anlattılar.
Ben de mağazayı arayıp söylenenlerden lehime olanları anlattım telefonu kapatırken de mahkeme veririm sizi lafını ekleyince tak kapımda bitti servis.

Güzellikten anlamayana zorla.

Inşallah hemen halledersin.

Ben de tüketici haklarına başvuracağım 12sinde gelmezse canım.
Sorununu hallolmasına çok sevindim :)

Hayır sakın bekleme.
Hemen telefon et hallet.
çünkü onun bir zamanı var ve o zaman geçtikten sonra hakların gider.

Beki de o zamanın bitmesi için oyalıyorlar.
Bilemeyiz.
O yüzden hemen ara ve hallet.
Hiç olmazsa paranı kurtarırsın.

Teşekkür ederim canım sende en kısa zamanda eşyalarına kavuşursun

ben daha almadım ama ordan baktın netten bakıncada hakkında çok fazla şikayet vardı o yüzden sordum.geç getirme gibi sorunlar bütün firmalarda oluyor sanırım.

O şikayetler sebebiyle biz de idere girmemiştik bile.
Tepe Home u günde en az 3 kez taciz etmek ve şikayetvar a yazmak suretiyle eşyalarımı 10 gün sonra teslim alabildim. Darısı alamayanların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…