Bu görücü usulü olayı çok yanlış anlaşılıyor.Sizde aynı yerde takılmışsınız.Bu dönemin görücü usulü kavramı artık sadece tanıştırmaktan ibaret.Yani ilk buluşulduğu gibi evlilikten beklentin ne diye sormaya bunları konuşmaya gerek yok.Büyüklerin aracı olduğu biriyle tanışıcaksınız beğenip beğenmediğinize yine siz karar vericeksiniz sohbetini tipini işini.Sonrada görüşüp görüşmemeye karar vericeksiniz.Hoşunuza giderse ''tamam evlenicem'' değil ''tamam görüşücem'' diceksiniz.Ve artık büyüklerden bağımsız olarak siz görüşüceksiniz buluşucaksınız geziceksiniz herneyse.Büyüklerin araya girdiği kişiler zaten artık evlenmeyi düşünen kişilerdir.Acaba evlenmeyi düşünüyormu diye düşünmeden görüştüğünüz biri olucak sadece.Bu kadar.Görücü usulünü gereksiz yere yadırgıyorsunuz o yüzden.O bir evlenip evlenmeme kararı değil, o bir görüşüp görüşmeme kararı.Hepsi bukadar. Neden soğuk geliyorki.Belkide çok hoşunuza gidicek biriyle tanışıcaksınız.Kimse sizden tamam beğendiyse gelip yarın isteriz gibi bişey beklemicek zaten.Bekleyen olursada yo ben tanışmak istedim bi süre görüşp kendim tanıcam dersiniz olur biter.