Evlilige hayır ama takiya evet mi ?

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Selam dusun dusun cozum bulamadım
Cok yakin kuzenim var 42 yasinda erkek
Yakin zamanda esinden ayrildi. Ogrendik ki hayatinda bir kadın varmış. Su anda evlenmeyi düşünmüyorlar kendi kararlaridir dedik saygi duyduk sonunda koca koca insanlar. Gelip gidiyorlar birbirlerine yatili kaliyorlar falan. Yuzuk taktilar. Fakat kadinin babasi tutturmus bu boyle olmaz bilezik alacaksiniz herkes basi bagli oldugunu bilsin diye.
Anlamadığım wvlenmeden gorusmelerine evet ama bilezik olacak bu nasıl mantik cozemedim.
Ben mi hataliyim yoksa bir bit yenigi mi var ?
Bu arada adam zengin değil babasi kredi cekip ogluuna verecek parayi.
Teyzemde uzulup duruyor nasil buluruz o parayi ya odemezlerse kis geliyir zaten diye. Odemesi de zor zaten. Simdiden zor geciniyor bizim kuzen.
Teyzemin eside hasta o da kafayi takmis uzulup duruyor.
Bana cok guven vermedi bu iş

Yakin zamanda esinden ayrildi. Ogrendik ki hayatinda bir kadın varmış. Su anda evlenmeyi düşünmüyorlar kendi kararlaridir dedik saygi duyduk sonunda koca koca insanlar. Gelip gidiyorlar birbirlerine yatili kaliyorlar falan. Yuzuk taktilar. Fakat kadinin babasi tutturmus bu boyle olmaz bilezik alacaksiniz herkes basi bagli oldugunu bilsin diye.
Anlamadığım wvlenmeden gorusmelerine evet ama bilezik olacak bu nasıl mantik cozemedim.
Teyzemde uzulup duruyor nasil buluruz o parayi ya odemezlerse kis geliyir zaten diye. Odemesi de zor zaten. Simdiden zor geciniyor bizim kuzen.

bi bilezikle mi evli oldukları belli olacakmış? bu ne saçma bir zihniyet??

bilezik ne alaka? yüzük olsa anlarım da. kuznein yüzük teklifi ile gitsin. yok ille bilezik derlerse ve kadın da ailesinden taraf ise işi otursun bi daha düşünsün.

42 yaşında bir erkeğin beraber yaşama kararına saygı duyuluyor da kadın takı istediği zaman neden duyulmuyor ?
Koca koca insanlar artık bir düşseler ailelerinin eteğinden ne güzel olacak

En son aile ile konuştum odeyecekse kebdisi ceksin kredi dediler. Ama su var ki yarin obur gun odeyemezse yine anne baba odeyecek krediyi. Farkeden olmayacak
Bizde tanimiyoruz gelinin ailesini

Bilezik takınca adı konulmusmu oluyor ne saçma şey hediye falan tabiki alınır ama babasının bu tavri bana cok garip geldi gelin kizimi isteyin dese anlarim yada bir yuzuk takin nisanli gibi gorunsun dese onuda anlarim beraber yasiyorsunuz bilezik takacaksiniz cok tuhaf geldi bana baska biseylerde varmi isin icinde??

Back
X