• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe kolay alışabildiniz mi???

ılk bir kaç ay zor gelmişti
Ben yıllarca eşimle sevgiliydim şimdi evlendim ama yine de bilmediğin yönler çıkıyor..
Çok şükür şimdi alıştım ve çok mutluyum...

evleneli 3 ay olacak, ilk zamanlar zordu tabi, uzun bir misafirliğe gelmişim bu eve ama bi süre sonra bitecek evime geri dönücem gibi geliyodu
birde annemlere gittiğimde hissettiğim garip bir misafirlik , yabancılık duygusu.. halada var ..
annemlere gidipde akşam olup kendi evime dönerken o evden çıkış hala çok garip geliyor ..

ama çok mutluyum çok şükür .

ben hiç zorluk çekmedim ......zaten yıllarca ailemden ayrı yaşadım mecburen evimi kendim çekip çevirdim her şeyiyle... eşimde uyumlu biridir herşeyi beraber yaparız sorun olmadı bizim için .....4 yıla giriyoruz inşallah bundan sonrada böyle gider... :)

ben ilk bir ay zorluk çekmedim..Ama sonra hayatın oyunları mı imtahanım mı bilmiyorum ama zorlanıyorum..

benim açıkçası çok endişelendiğim bi konuydu bu...
ama 1 haftanın içinde kendi evime alıştım çok şükür...öyle büyük bi sıkıntı da yaşamadım...
sağolsun eşim de adapte olmamda büyük destekte bulundu:hulya:

Ben kolay alışanlardanım,tek zorluğu evin işi gücüydü,onuda hallettim zamanla..hala sevgili gibi olduğumuz için sıkıcı gelmedi bana.

evlenelı 10 ay oldu hala daha yenı yenı huylarını keşfedıyorum yaa bazen olumlu bazen olumsuz.. aşkımda benım huylarımı tabiki..
ilk aylar çok zorlandık ikimizde sonra sonra alıstık işte , olumsuz bı huyumuzu sergılıyorsak gormezlıkten veya duymazlıktan gelıverıyoruz artık..
2006dakı arkadaslıgımız önce kankalık sevıyesınden Canımın canııı..aşkım oldu-oldum..Biz olduk..
2008de nişan ve nıkahtan sonra , 2009da dugunle tamamladık..tabı bu arada hersey güllük gülistanlık..
ne zaman eve geldık ozaman cicim ayı yerıne tartısmalar kendını gosterdı..

aslında suan benım cicim ayım biz tersten basladık sanırım :))

evlenelı 10 ay oldu hala daha yenı yenı huylarını keşfedıyorum yaa bazen olumlu bazen olumsuz.. aşkımda benım huylarımı tabiki..
ilk aylar çok zorlandık ikimizde sonra sonra alıstık işte , olumsuz bı huyumuzu sergılıyorsak gormezlıkten veya duymazlıktan gelıverıyoruz artık..
2006dakı arkadaslıgımız önce kankalık sevıyesınden Canımın canııı..aşkım oldu-oldum..Biz olduk..
2008de nişan ve nıkahtan sonra , 2009da dugunle tamamladık..tabı bu arada hersey güllük gülistanlık..
ne zaman eve geldık ozaman cicim ayı yerıne tartısmalar kendını gosterdı..

aslında suan benım cicim ayım biz tersten basladık sanırım :))

he he bende senin gibi düşünüyorum =)))

Evleneli 17 gün oluyor.Nasıl geçti zaman anlamadım bile..Daha dün gibi düğünümüz :1rolleyes: Evime kolay alıştım ev işleri zaten uzak olduğum bir konu değil.Fakat farklı bir şehre alışmak zor ızmir'i ailemi özellikle de küçük yeğenimi çok özlüyorum.Evlendikten sonra balayı dönüşü annemlere ilk uğradığımızda yabancılık hissetmedim ama ailenin tüm fertleri gözümün içine bakıyordu gerçekten mutlumuyum diye bu çok acı.Ben güldükçe kahkahalar attıkça bütün gece onlarda rahatladı niyeyse...Çok düşkünlerdi bana.Giderken tek tek hepsini öptüğümde bi tuhaf oldum.Sanki orda kalmam gerekiyormuş gibi.En zor da annem alışcak bu işe hala öğrencilik yıllarımdaki gibi her gün arar sesimi duyar canım benim.Sevdiğiniz biriyle aynı evi hayatı paylaşmak güzel.Evlendik evleneli hastalık yakamızı bırakmasa da şimdilik her şey yolunda.Bide eşinizin sürekli beklentileri olmasa:utangac: Tabi zorluklar ve sorumluluklar iki taraflı.Bana göre evliliğin en güzel tarafı kendi düzeninizin olması her şey size ait...En kötü tarafı ise sorumlulukları.Nakadar hasta olursam olayım eşimi düşünüp yine etrafı toparlayıp yemek yapmak zorunda hissediyorum kendimi.Bekarken annem yapar nasılsa derdim ah annecim ahsenağlama

ben evlilik konusunda epey tecrübeliyim:1rolleyes:
ilk 7 sene baya zorlandım ne yalan söyleyim her yeni günle yeni huylar keşfediyordum.alıştım artık geride 15 seneyi bıraktık ve gayet mutluyuz:1rolleyes:

Back
X