EvliLigi bole hayal etmemistim artık yoruldum

eşinin sana olan saygı ve sevgisi bitmiş olmasın.?
neden bu soruyu sordum, çünkü insan ancak saygı duymadığı bişey hissetmediği bir insanı bu şekilde eleştirir. sevse saysa, vicadanı el vermez, kendine yakıştırmaz çünkü

eşinin sana olan saygı ve sevgisi bitmiş olmasın.?
neden bu soruyu sordum, çünkü insan ancak saygı duymadığı bişey hissetmediği bir insanı bu şekilde eleştirir. sevse saysa, vicadanı el vermez, kendine yakıştırmaz çünkü
Ben herseyi göze alıp konuştum bosanmak mi istiyorsun sorun ne niye sürekli uz meye Yıldırmaya çalışıyorsun dıye tabi ki bir kadın olarak sevilmedigimi düşünüyorum ama o hemen gelip sarılıyor sevdiğini söylüyor kafam karışıyor

Ben herseyi göze alıp konuştum bosanmak mi istiyorsun sorun ne niye sürekli uz meye Yıldırmaya çalışıyorsun dıye tabi ki bir kadın olarak sevilmedigimi düşünüyorum ama o hemen gelip sarılıyor sevdiğini söylüyor kafam karışıyor
eşinde bir dengesizlik var o zaman
kendi dünyasında ne yaşıyorsa artık
sormadın mı sorunun ne diye
belki iş güç falan canını sıkıyordur

Isler yolunda değil ama her sıkıntımız olduğunda bu konuları önüme getirmesi gerekmiyor bu normal değil dedim zaten senin kendinle ilgili sorunların var

Yani biz dün bu olay olunca oturup konuştuk o kendini eleştirdi yani farkında Özür diledi iyiki bu kavga oldu farkına vardım dedi birseyler in birdaha olmaz için rahat olsun dedi ama çok kırgınim toparlanmak zor geliyor korkuyorum yine olursa bir gün tsk der çekip gidersem

hatasını anladıysa sen de düşünmemeye çalış. ben de zayıf bi kadınım. çocuk doğudum gene de 49a düştüm. alınmıyo bacım biliyorum anlıyorum yani seni...
kendisi brad pitt'miyymiş?

Back
X