• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği ertelemek!!!

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Merhabalar. Benim uzun yıllardır devam eden bir ilişkim varr. Aslında şu sıralar biraz sorunlar var.Sebebine gelince.Benim erkek arkdaşım şu an Amerika' da çalışıyor ailesi de orada. Biz eylül-ekim gibi nişan yapmaya karar vermiştik.Geçenler de beni karşısına aldı hayatım bir süre erteleyebilir miyiz falan cinsinden konuşmaya başladı.Ama kırmadan üzmeden benim durumum yok para biriktirmeye çalışıyorum biliyorsun falan demeye başladı.(kendisi babasının emeklisi için para biriktirmeye çalışıyor sonra türkiyeye dönecekler temelli) bend e açtım ağzımı yumdum gözümü sen beni oyalıyosun da şöyle de böyle de diye.ben zaten evliliğe yakın biri değilim.ama bu kadr konuştuktan sonra ertelenince ben daha da uzaklaştım. ya aceba haksız mı davrandm ona karşı :?

Madem evlilige yakin biri degilsin niye bu kadar abarti bir tepki verdin ki gerekceleri mantikli

Madem evlilige yakin biri degilsin niye bu kadar abarti bir tepki verdin ki gerekceleri mantikli

beni o ikna etti ben hep biraz erteleme derdindeydim.okuldu işti aslında şimdi de ne yakın ne uzağım.ailem arkdaşlarım en önemlisi ben hep şartlandırmıştım kendimi sonbahara kötü hissettim kendimi

beni o ikna etti ben hep biraz erteleme derdindeydim.okuldu işti aslında şimdi de ne yakın ne uzağım.ailem arkdaşlarım en önemlisi ben hep şartlandırmıştım kendimi sonbahara kötü hissettim kendimi

Evlilik buyuk sorumluluk ne kadar az sorunla baslarsa o kadar iyidir

Varsin ertelensin gec olsun guc olmasinda kendi icin degil zaten babasinin emekliligi icin para biriktiriyor olmasi ilginc

Evet haksızsınız.Adam evlenmeyelim dememiş,erteleyelim demiş.Sebebini de söylemiş.

tek kızacağım şey nişan için zaman belirlediğinizde para biriktirmesi gerektiğini vs bilmiyor muydu? kısmı olurdu.. neden o zaman söylemedi..
sonradan çıkan bir maddi sorun mu bu? eğer öyleyse bişey diyemem..
ama ertelemeler bu sırada çıkan tartışmalar işin tadını kaçırıyor.. kesin ve ciddi tarih belirleyemeyecekseniz ertelemek yerine şimdilik rafa kaldıralım deseniz daha sağlıklı olabilir belki...

Ablam biriyle tam 8 sene sevgililik yaşadı. çocuk bi large bir havalar falan ablam onunla açtı gözünü desem abartmamış olurum yani, tam nişanlandılar etresi 3 ay sonra düğün yapcaz pat bi kavga küstüler bunlar. sonra şans ya ablamla msjlaşıyor diyo ki tam affetmek üzereyim bi girdi mekana başka bi kızla apıştım kaldım sonra kapandı gitti konu. 8 yıl dile kolay Allah hayırlısıyla karşılaştırsın da herkes herşeyi atlatır umarım sorununuz çözülür. Ertelemekte de vardır bir iyilik..:6:

Merhabalar. Benim uzun yıllardır devam eden bir ilişkim varr. Aslında şu sıralar biraz sorunlar var.Sebebine gelince.Benim erkek arkdaşım şu an Amerika' da çalışıyor ailesi de orada. Biz eylül-ekim gibi nişan yapmaya karar vermiştik.Geçenler de beni karşısına aldı hayatım bir süre erteleyebilir miyiz falan cinsinden konuşmaya başladı.Ama kırmadan üzmeden benim durumum yok para biriktirmeye çalışıyorum biliyorsun falan demeye başladı.(kendisi babasının emeklisi için para biriktirmeye çalışıyor sonra türkiyeye dönecekler temelli) bend e açtım ağzımı yumdum gözümü sen beni oyalıyosun da şöyle de böyle de diye.ben zaten evliliğe yakın biri değilim.ama bu kadr konuştuktan sonra ertelenince ben daha da uzaklaştım. ya aceba haksız mı davrandm ona karşı :?

bence evliliğe yakın biri değidin erkek arkadaşın da senle evlenme hayali sana evliliği cazip kıldı.şimdi de durumum yok deyince de kendini kötü hissettin sana uzak olan evliliği daha da uzaklaştırdı.bunun diğer adı hayal kırıklığı düş kırıklığıdır.bence içten içe erkek arkadaşınızla kurulan hayaller insana cazip geliyo.

haksız oldugunu sen de biliyorsun...

ustelik kızdıgın seyin aslında kendi hayal kırıklıgından ziyade herkese duyurdum nasıl erteleyecegiz dusuncesiymis gibi geldi bana...
kimsenin dusuncesi sizin mutlulugunuzdan daha onemli degil.

erkek arkadasın da ne kadar efendice konusmus, bos yere kalp kırıyorsun.
fakat vardır bunda da bir hayır; evlenmeden once birbirinizi anlamsızca nasıl uzebileceginizi gorup tekrar dusunursunuz...

Tesekkur ederim simdilil evlilik konusunu acmamak uzere rafa kaldirdm ben de zamana birakiyorum herseyi.

Back
X