evliliği renklendirmek..

gizem_li

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
89
9
298
İstanbul
30 haftalık hamileyim.önceleri her gün 'akşam olsun da kocacım gelsin'diye akşamı iple çekerdim.ama artık her günümüz aynı..çok bunaldım.daha 16 aylık evliyiz neden bu hala geldiğimizi anlamıyorum..eşim her akşam geliyor yemekyiyoruz ve tv karşısında uyuya kalıyoruz:(
gecemizin güzel geçmesi,tv de sevdiğimiz proglamlarımızın olup olmamasına bağlı yani....
ne yapmam lazım benim:(yardımcı olun lütfen çok bunalıyorum artık bu durumdan

ahh canım ya..bende o haftalarımda aynı durumdaydım.
ne renklendirmesi gözümü açamazdım uykudan..
evlilikte her dönemin ayrı bi keyfi var.
bence sende hamileliğinin tadını çıkar,yat yuvarlan.bol bol uyu..
bunları düşünerek canını sıkma hiç..

bebek gelince tv programlarınıda arıcaksınız..

eviniz şenlenecek..

evlilk monotonluk oluyo zaten belli bi dönem sonra...zaten..kaydirigubbakcemile3

Daha çok yenisiniz,ah kıyamam size...
hamileliğin vermiş olduğu psikoloji sanırım...
yeyin ,için sarılıp beraberce uyuyun,doğumdan sonra
bugününüzü bile arasınız inanın,
aklınıza kötü şeyler getirip,
kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin bence...
sevgiler...

birde benim kendmle ilgili problemlerim var:(kilo aldım ve almaya da devam ediyorum:(
bu halime hiç alışamadım.kendimi yağ tulumu gibi hissediyorum.eşim birşey demiyor ama yinede kendimle barışamadım gitti..

Ah canım kafana hiç takma sen kilolarını yani bi sorun olucak olsaydı eşim beni boşardı:D3 aylık hamileydim hala 48 kiloydum .Sonra kilo lmaya başladım doğuma 72 kiloyla girdim:D.Ben bile resimlerime gülüyorum.Ve şimdi tekrar eski kiloma döndüm 48 kiloyum.Doğumdan sonra çok rahat verirsin canım takma kafana.Ayrıca emin ol eşinin gözüne falan batmıyodur kiloların belki daha bile hoşuna gidiyodur.Hamilelik her bayana çok yakışan bi süreç bence.Renklendirmeye gelince anladığım kadarıyla sen ondan bi atak bekliyosun:D Ama zaten bu hepimizin hayatında böyle yemek yer tv izler ve uyuruz.Seni dışarı çıkarmasını falan söyle çıkın dolaşın belki iyi gelir.

birde benim kendmle ilgili problemlerim var:(kilo aldım ve almaya da devam ediyorum:(
bu halime hiç alışamadım.kendimi yağ tulumu gibi hissediyorum.eşim birşey demiyor ama yinede kendimle barışamadım gitti..

Bu haline alışman gerekmiyor zaten sadece bunun geçici olduğunu çok güzel bi amaç için olduğunu farketmen gerek
Hiçbi kadın hayatını hamile olarak devam ettirmiyor
Peş peşe 10 tane doğuranlar hariç :kedi:
Bebeğin dünyaya gelince hepsi geçecek üzülme

canım ben 32. haftamdayım
gündüz uykulu geçiyor
akşamüstü yürüyüşe çıkıyorum süslenip püslenip çarşı pazar geziyorum
akşam yemek çay derken eşimle beraber yatıyoruz ve dertleşiyoruz
insan hamileyken daha çok ilgi istiyor
ben 74 kiloyum hiç takmıyorum
sen de takma
örgü falan ör
rahatlarsın..:hulya:

canım ben 32. haftamdayım
gündüz uykulu geçiyor
akşamüstü yürüyüşe çıkıyorum süslenip püslenip çarşı pazar geziyorum
akşam yemek çay derken eşimle beraber yatıyoruz ve dertleşiyoruz
insan hamileyken daha çok ilgi istiyor
ben 74 kiloyum hiç takmıyorum
sen de takma
örgü falan ör
rahatlarsın..:hulya:

teşekkür ederim deniyicem gerçekten:)

teşekkür ederim deniyicem gerçekten:)

canım bende 31.haftam bugun bıtıyor kısmetse.gezebılıyorsan gezın esınle beraber.oturmalara gıdın carsı pazara gıdın.eve mısafır cagırın caya.bız dun mesela carsıya cıktık bebıse bısıyler baktık.sonra yemege goturdu esım.karanfıl aldı bana.aksamda caya mısafırım vardı.hıcte oyle canını sıkma.ben 76 77 kıloyım suanda.13 kg falan aldım.esım de bu halımı cok sevıyor.cok sukur ıyıyım yanı.ben bazen dıyorum cok sıskoladım dıye ama esım sagolsun herseferınde hatırlatır canım bu durum gecıcı vereceksın kılolarını ayrıca bu halınlede cok tatlısın dıye.canını sıkma hamılelıgının keyfını sur.sonra cok uyuyamadıgımız gunler olcak...

Back
X