evliliğim bitiyor galiba:(

uyuzumben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
75
0
86
İstanbul
10 senedir beraberiz.5 senedir evliyiz.1 tane bebeğim var.eimle artık eskisi gibi olamıyoruz.benimle konuşmuyor bile.işten gelince bilgisayar başına geçiyor.o kadar mutsuzumki.konuşmayı denedim fayda etmedi.ben memnunum hayatımdan diyor.seviyorum seni diyor.ama hep lafta.o kadar yalnızım ki.ailemde çok uzakta.ne yapacağımı şaşırdım artık.ben mutsuzken nasıl mutlu bir bebek yetiştireyim.bu durumu yaşayan varsa fikir verebilir mi bana?

siz bir şeyler planlasanız? mesela bebeği bir yakına bırakıp ayda bir de olsa başbaşa bir yere gitmek, iş çıkışına gidip ailece yemeğe çıkmak gibi. arkadaşlarınızı davet edin eve. yani ortamınızı biraz renklendirseniz?
Bazen konuşmak çözüm olmuyor. Harekete geçmek lazım.

bazı şeyleri siz başlatın bir de bu yöntemi deneyin. bilgisayar beni de sinir ediyor. eve gittiğimde hiç açmıyorum artık. yoksa eşim bi bilgisayarın başında ben bir bilgisayarın başında susup oturuyoruz yatana kadar.

siz bir şeyler planlasanız? mesela bebeği bir yakına bırakıp ayda bir de olsa başbaşa bir yere gitmek, iş çıkışına gidip ailece yemeğe çıkmak gibi. arkadaşlarınızı davet edin eve. yani ortamınızı biraz renklendirseniz?
Bazen konuşmak çözüm olmuyor. Harekete geçmek lazım.

bazı şeyleri siz başlatın bir de bu yöntemi deneyin. bilgisayar beni de sinir ediyor. eve gittiğimde hiç açmıyorum artık. yoksa eşim bi bilgisayarın başında ben bir bilgisayarın başında susup oturuyoruz yatana kadar.

biz de öyleyiz şu an.biigisayar başında zaman geçiyor.bebeğim küçük daha bırakamam ki.yaşadığımız şehirde küçük ve mahrumiyet bölgesi.gidecek yer yok.merkeze uzaktayım.bebekle gitmek te zor.:2:

10 senedir beraberiz.5 senedir evliyiz.1 tane bebeğim var.eimle artık eskisi gibi olamıyoruz.benimle konuşmuyor bile.işten gelince bilgisayar başına geçiyor.o kadar mutsuzumki.konuşmayı denedim fayda etmedi.ben memnunum hayatımdan diyor.seviyorum seni diyor.ama hep lafta.o kadar yalnızım ki.ailemde çok uzakta.ne yapacağımı şaşırdım artık.ben mutsuzken nasıl mutlu bir bebek yetiştireyim.bu durumu yaşayan varsa fikir verebilir mi bana?

10 senedir tanıyosun eşini sonuçta daha önce böyle bi durum oldu mu? Belki tüm rutin işlerden ve monoton hayattan sıkılmış olabilir. Belki son zamanlarda sadece yorgundur. Ortak ilgi alanlarınıza yönelebilirsin mesela maç mı izliyo sende otur izle,yeni bi film çıkmış onu izleyelimmi de sonuçta evde bilgisayar var,imkan var.

Bence evliliği bitirecek bir sorun yok.Sadece tüm dünyanız eşiniz ve bebeğiniz olmuş ve bu durumdan sıkılmışsınız. Eşiniz memursa çok yorulmuyordur mesela, bu durumda siz belki bebeğe onun bakacağı ve sizin herhangi bir aktiviteye katılacağı zaman yaratabilirsiniz. Küçük bir şehir de olsa halk eğitim merkezleri vardır, oralarda el sanatlarından koro ve halkoyunlarına kadar bir çok etkinlik var. İlginize göre bir bölüm seçip katılmalısınız bence. Bu sizi hem yeni insanlarla tanıştırır hem de kafanızı başka konulara çeker. Hiç olmadı nette çok hoş hobiler ile ilgili bilgiler veriliyor evde bir şeyler ile uğraşın. Eşinize de minik süprizler, geziler, piknikler hiç olmadı evde 3 kişilik partiler hazırlayın. Anne oldunuz sadece, yaşlanmadınız :) Bebekle evlere kapanmayın, bebeği hayatınıza dahil edin. Düzelir bence sorununuz, rahatlamaya bakın

Son düzenleme:
en azindan 5 yil sonra boyle olmus bizim basindan beri boyle. eve gelir selam vermez disari cikar hoscakal demez. evlilik buysa ben istemiyorum dedim.

bence bir konus esinle eskiden iyiydi ise yine duzelir belki. bizim ki kronik odun. bebek icin bile tahammulum kalmadi.

5.yılın evliliklerde dönüm noktası olduğunu okumuştum.

belki psikolojik yardım almanız sizin için iyi gelebilir.

Back
X