Evliligim hep puruzlu !!

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Kocam gorev icabi bugun kulube gitmis arama yapilimis
ve kulubun yani barın kapisinda beklemis gorev oldugi icin (emniyet mensubu)..
bende sakasina gulerek kizlara baktinmi gozun gonlun acildimi dedim.
Kizdi bagirdi cagirdi bende sinirlendim baktin iste allahindan bul dedim yemin et dedim etmedi biktim dedi..
ve bana laflari saydirdi..
ben hataliym tamam ama oylemi yapmasi gerekirdi suan gece gorevde simdi telefonunu kapatti ne yapcam hic huzurm yok kalmadi.....

İyi de adam işinin başında senin dediğine bak. Durduk yere sorun çıkarıp bi'de neler demissin. Bi'sey derken kendinizi azicik karşınızdaki insanın yerine koyun.

;);)ilahi güldürdün beni ..bnmde eşim polis ,oyle kaç kere nişanlıykende evliykende bara vs ,diktiklerı olurdu ;);)yazık bnmki namaz kılcak ,2saat cami arar ,susamış hava sıcak bigun ,bardan bi adam buna bi bardak su getırmış ,bnmkide bunun içinde sadece su var değilmi??deyınce adam abi içkine ilaç atcak değilim falan ;);)
Hay allah ya ,yazık eşine takılma ..daha yeni evlisiniz ..boyle saçma şeylerle üzmeyın bırbırınızı ..nobetten gelince sarılın barışın ;)nerden biliceksin bakıp bakmadığını ...görmeden bişiy diyemessin ,burda sen suçlusun cnm ..eşin gelince gonlunu al :1:

bence sen suçlusun fakat gönlünü alırsın eşinin.
Kizdi bagirdi cagirdi bende sinirlendim baktin iste allahindan bul dedim yemin et dedim etmedi biktim dedi..
ben hataliym tamam ama oylemi yapmasi gerekirdi suan gece gorevde simdi telefonunu kapatti ne yapcam hic huzurm yok kalmadi.....

alınmayın ama sorunuz bence de gereksiz. ayrıca bara da giden kıza yan gözle bakılır gibi bir dusunceniz de var gibi, esprisi bile hoş degil. bir kadın olarak en azından bizler böyle cumleler kurmayalım...

ancak yine de eşinizin verdigi tepki bana abartılı geldi. bu baktıgını göstermez. yorgunluktan sizin sorunuza tahammul edememis olabilir. fakat ne olursa olsun böyle esprili dille konustugunuz seyler icin de sesini yukseltip sizin kalbinizi kırmaya hakkı yok.

sakinleştikten sonra hala tavır yapmaya devam ediyorsa bırakın, 1gun surat arar, 2gun asar, 3.gun evde sohbetinizin eksikligini hissedip verdigi tepkiden ötürü kusura bakma demeyi ogrenir/ogrensin...

Son düzenleme:
Sırf bunun için bağırdığını sanmıyorum.
Demek ki öncesi var.
Önceden bunalttıysanız bardak taşmıştır artık muhtemelen.

Hep bu tür konuşmalar geçer mi aranızda?
Evetse tak etmiştir adamın canına, niye bunaltıyorsunuz ki böyle?

eski konularını da takip ettim. kusura bakmayın, tek cümle ile "çekilecek dert değilsiniz" konularınıza göre bu adam hala sizinle birlikte ise yatıp kalkıp dua edin. eşinizi kendinizden soğutmak için sanki elinizden geleni yapiyorsunuz. evliliginizin arasına giren kara kedinin yine siz, kendinizin olması ne büyük bir trajedi. hiç de doğru bir yolda gitmiyorsunuz. bu adam sizinle, yatıp kalkıp dua etmelisiniz.

cnm sen kendın kasınmıssın. durduk yere ne dıye baktınmı baktın degılmı dıye ıcat cıkarıyorsun kavgayı sen ateslıyorsun. gorevıne saygı duyman lazm. işi bu ve oralara da gırmek zorunda. işine saygı gostermelısın. sonrada kocanın gonlunu al. hata sende

Kusura bakma ama haksızsın. :(

adam çalışıyor ekmek parası için sizde zorla dert arıyorsunuz yani bazen yazacak şey bulamıyoruz zorla kaşınıyor bazı kadınlar bakın hem sizin hemde eşinizin huzuru kaçmış gece gece ne demek allahından bul filan

üşenmedim bütün konularını okudum.
daha 1 sene olmadan ne evden kovman kalmış, ne sürekli dır dır etmen kalmış, adamı zorla başka kadınlara itiyorsun. işini beğenmiyosun, adamı beğenmiyosun, sürekli bağır çağır, afra tafra.. offff adam boğulur valla. biraz sağduyu yaaa. senin evlilikten beklentilerin varsa onun da var.
her konuna yazmışsın kıskancım da kıskancım diye.
o zaman adam otursun evde sen bi iş bul sen çalış eşini de kimseye gösterme.
tv yi falan da atın gazete okumasını istemiyormuşsun da tv internet falan daha tehlikeli bak!

bu iş böyle giderse bu evlilik çok da sürmez Allah korusun.

Ya benim de hosuma gitmeyen bir konu ama göz bu bakar yani. Erkek kadina da bakar kadin erkegede bakar. Baslarina kese kagidi gecirecek halimiz yok. Hic bir fesatlik olmadan gorevini anlatmis konuyu buraya cekeceginizi bilmeden. Tavirlarinizi degistirmezseniz daha da cok bıkar gibi geliyor bana ne yazikkiii.

Adam biktim.dedigine gore daha oncedd boyle
Sorunlar yasamissiniz...

Suclu taraf sensin , kendi kendine sorun cikarmissin..

Canım bende polism ve inan girmedin delik pislik yer kalmıyor ama eşine yanlış davranmış inan bana görev anında o tarz şeyler hiç insanın aklına gelmio görevine odaklanıyorsun eşinin gönlünü al :) akşam güzel sofra filan azırladınmı yelkenler iner :)

yakında krizantemçiçeği evliliği ile ilgili istediği problemi yaşayacak,böyle davranmaya devam ederse:ssz:

Aynen diğer konularda göz attim ve polislerin neden ara ara cinnet geçirdiğinianladim
sanirim baksana kafa bi milyon oluyo boyle boyle
adamin cçekmediği kalmamis Allah sabir versin ne diyelim

eğer daha öncede bu tarz şeyler söylediysen kızabilir. benim babam ve abimde hata nişanlımda emniyetten :) onlardan biliyorum sorunlu işleri varbu tarz konuda abimde yengeme kızar hoşlarına gitmiyor babamda kızardı anneme :)

Back
X