• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim iyi gitmiyor

Erkeğin işi kadının işinden hafifse o evlilik kadın için çekilmez olur, tam tersi olsa belki daha iyi olurdu ama malesef erkekler boş vakitleri çok olduğunda sapıtmaya başlıyorlar.
Ne yapacak boş vakitlerinde keyfine göre gezecek eğlenecek, erkekler kadınlar gibi anlayışlı da değil eşim benden çok çalışıyor ona yardımcı olmalıyım diye düşünmez.
Canım seni sevmediğini düşünmüyorum açıkcası çünkü ailesine karşı gelip seninle evlenmiş mutlaka seviyordur ama onların ruhlarında yok romantiklik.
Diğer arkadaşların dedeği gibi iyi bir işin var, maddi sıkıntın yok kendine güven boşan demiyorum ona senden başka kimse karar veremez ama kendine değer ver.
Ona kul köle olma, kendini şımart boş vakitlerinde kuaföre git saçların yaptır, spor salonuna git plates vs yap onun sana vermediği değeri sen kendine ver.
Hala değişmezse eyvallahın olmasın, gözünün kara olduğunu anlasın.
Belki de ailesi kışkırtıyordur ne bileyim, sen sakın altta kalma ne demek çocuk düştü diye tokat atmak.
Keşke o zaman restini çekseydin.

Tatlım eşin ne öğretmeni?haftanın 1.5 günü çalışması mümkün mü ki anlamadım.Ücretli öğretmen falan mı?Zor bir durum Allah kolaylık versin işin bu kısmını bilmiyordum tabi

canım eşim matematik öğretmeni kadrolu memur ama norm fazlası. çalıştığı okulda 40 civarı öğrenci var iki tane matematik öğretmeni olunca haftada 1,5 gün çalışma saati düştü. eşim belki 3 yıldır böyle çalışıyor önceden eskişehirin bir beldesinde haftanın beş günü çalışıyordu ankaraya gelmek için master yaptı burda da norm fazlası olarak kaldı.

bugün dördüncü gün ama benimle konuşmuyor. aslında benim önce adım atmamı bekliyor hep böyle oldu çünkü ben bir yumuşasam herşey düzelecek bana iyi davranacak ama benden özür dileyene kadar bekleyeceğim. bugün bir iki kere telefon açıp kızımla ilgili sipariş verdim sanki aramızda bunlar yaşanmamış gibi telefonda çok yumuşak konuşuyordu. kavga ettiğimiz gün mutfakta yanıma gelip yüzüme baksana dedi ağladın mı demişti. aslında yaptığı şeylere sonradan pişman oluyor ama özür dilemekten aciz

aahh ahhhh çocuklar olmasa arkamıza bile bakmayız zaten dimi.
çok üzüldüm. benimde başımda bi tane böyle. ama sana vurmuş. arkası geliyomu bilmiyorum ama işin zor. kelin ilacı olsa kendi başına sürer sana akıl veremiyorum bu yüzden ama en azından üzüntünü paylaşıyor ve sana dua ediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

canım ben de senin icin uzuldum, ama buradaki arkadasların bazılarının önerileri gercekten mantıklı, dikkate al derim

allah sabır versin başkada birşey diyemiyorum allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

Back
X