Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailelerden uzakta mısınız?Yeniyim Burda sru cevap şeklinde sanıyorum sonuçta boşluğa anlatmış gibi oluyor neyse. Eşim benimle ilgilenmiyor önemsemiyor evi otel gibi kullanıyor ve ayei yatiyor ben kendimi çok yanliz hissediyorum konuşacak kimsem yok ne yapacağım bilmiyorum
Çocuktan sonra hamileyken bile çok iyiydi hakkını yiyemem ama sonra çok değişti konuşmaya çık çalıştım ama olmuyoreşiniz ilk evlendiğiniz andan itibaren mi değişti?? yani bunu bilerek çocuk mu yaptınız.. eğer öyleyse kendinize yazık etmişsiniz. çünkü kötü bir eş çocukla değişmiyor malesef..
ama yok çocuktan sonra öyle oldu diyorsanız oturup bol bol konuşun. şikayet etmeyin çünkü çocuk çok farklı bir sorumluluk herkes kaldıramıyor bu sorumluluğu ciddi bir efor gerektiriyor. adam sürekli kaçar pozisyondaysa siz de haliyle yorulmuşsunuzdur. kesinlikle konuşarak aşmaya çalışın. eğer konuşmadan da kaçıyorsa mesaj yazın mektup yazın bir şekilde sıkıntınızı anlatın..
Çocuktan sonra hamileyken bile çok iyiydi hakkını yiyemem ama sonra çok değişti konuşmaya çık çalıştım ama olmuyor
Konuşmaya çalışıyorum iş karşılıklı suçlamaya gidiyor sen böyle yaptın ben böyle yaptım falan bir yere varamiyoruz hatta daha kötüye gidiyorKonustun mu?
Yeniyim Burda sru cevap şeklinde sanıyorum sonuçta boşluğa anlatmış gibi oluyor neyse. Eşim benimle ilgilenmiyor önemsemiyor evi otel gibi kullanıyor ve ayei yatiyor ben kendimi çok yanliz hissediyorum konuşacak kimsem yok ne yapacağım bilmiyorum
Yok çok şükür öyle problemler ben şimdiye kadar hep çabaladım biseyler duzelsin diye ama aile olma yolunda ilerleyemiyoruz hep tek başına mesela eve geliyor yemek hazirayayim diyorum yok diyor ben ekmek arası yerim gidip alıp TV karşında yiyoreğer çok ciddi problemler yoksa dayak, içki, kumar, aldatma gibi biraz sabır edilebilir. malesef evliliklerde bir taraf daha düşünceli olabiliyor. o yüzden biraz savaşın.. çocuk büyüdükçe daha kolaylaşabilir hayatınız.. saygınızı kaybetmemeye çalışın..
diledim ama öyle bisey yok yani yakalamadim biseyini ayrı yatması zaten beni deli ediyor araya soğukluk girer diyorum anlamıyor umursamiyoraldatıyor olabilir mi? ya da çocuktan sonra sizi kadın olarak görememeye mi başladı acaba?
valla ben bu erkeklerin derdini anlamıyorum.
Hangi kapıyıAh ne bileyim eve geliyor 10 gibi direk televizyon başına bir yandan da alıyor bilgisayarı sankiı ben yokum sabah da kalkıp gidiyor iste. Bu televizyon yüzünden önünde uyuyup kalıyordu önceleri arada sırada şimdi çoğunlukla kanapede yatıyor iki gün önce çok ısrar ettim elinden tutup kaldırmaya çalıştım nafile tamam diyip geri yatıyor bende sinirlendim kapıyı kilitleyip yatyorum iki gundr