su an burda onlıne durumunda olan arkadaslar cok merak edıorm nelere yaptgnızı bugun pazar ve eslernz de emnm evdedr nasıl o varken bırakıp pc de oyalanabılıosnnz ben bı ılgınc yaratgm galıba ıllakı yapısık ıkızler gıbı olcaz hayır sımdı tarstrstık yıne de ıcım hıc rahat etmıo ayrı odalarda ayrı ısler yapmak cok agır gelıo ya sız napıosnz bööle durumlarda? canm k.bakma senn durumnn ıcı yazcaktm bır anda kendıme atladm merak ettm de! aslındav bööle seylere cok da ınanmam ama benm de arkdaslarmdan bırı sırf bu bahane ıle bööle bır evden tasndılar vaktı zamannda muska yapılmıs falan fıla o eve gıren hep bosanmalık olmus sonrasnda cıkınca feraha kavusmuslar bana bıraz garıp gelmıstı ama sen de yazınca allah allah dedm tamm mekanlarn ınsan psıkolojısıne muhakkak kı bır etkısı vardr ama bosanmaya getrcek kadar da olması cok ılgınc acep ööle bısey mıdr kı zman ıcersnnde ınns huzurnz devam eder de bu sucu eve atar rahatlarz ne guzel:)
cnm o kdr gzl yazmışsın kiiEvlilik demek yapışık ikizler gibi heran aynı şeyi yapmak demek değilidr.Herkesin kendi hobisi vardır mesela eşim şuan satranç oynuyor ve bende kk da dolanıyorum, 1 saat sonra dışarı çıkıcaz..Herşey dozunda olmalı, eşlerin herikiside kendi özel alanları yaratmalı, tek başına da birşeylerle uğraşarak da mutlu olunabileceğinin kanıtıdır bu...
Sevgili Fulish..
Mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyoruz.Buna yakın bir durum söz konusu bizde de.Ne zaman ki şu anda oturduğumuz eve taşındık,zaten çok iyi olmayan evliliğimiz hepten kötü oldu.
Evde mi var bir keramet acaba:icecream:Biz de mi taşınsak ne yapsak.Bu ay tam 1 yıl oldu taşınalı.Evi hiç sevmiyorum,hep yaşadığım kötü olaylar geliyor aklıma.
Çalıştığım için taşınmak da zor geliyor aslında.Olmazsa evden eve taşımacılık yaptırmal lazımCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?