merhaba arkadaşlar, son günlerde içimi çok sıkan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim...
eşimle birbirimizi çok seviyoruz, çok dğer veriyoruz ama iki evliden çok ev arkadaşı gibiyiz. 2 senelik evlilik hayatımızda genelde haftada/iki-üç haftada bir cinsellik yaşayan, zevkleri, keyif aldıkları şeyler birbirinden çok farklı olan bir çiftiz. ben kitapları çok severm, film izlemeyi vs. o kitap okumaktan nefret eder. bu nedenle resmi bir yazı yazması gerektiğinde iki kelimeyi biraraya getiremez. tüm boş vaktinde farklı kanallarda günde toplamda 4 bölümü verilen eski bir diziyi kaydeder, sürekli onu izler durur. 10-15 sene öncesinin dizisi... izlerkn bir yandan bilgisayarından okey oynar. ben de odama gidip kitap okurum, film izlerim vs. birbirimizden o kadar kopuğuz ki. 2 senedir hep maddi sorunlarımız oldu, dışarıda gezip tozmaya, birlikte sosyalleşmeye, kısa tatiller yapmaya da çok imkanımız olmuyor. dediğim gibi cinsellik de neredeyse sıfır. içim çok sıkılıyor... yollarımızı ayırmak istemiyorum, dünyanın en değerli insanı çünkü ama bir yandan da benim de eşimle birşeyler paylaşmaya ihtiyacım var... yardım edin bana, ne yapabilirim ???