• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim sorunlu...

aynen benim eşimde böyle ama biz ayrı odalarda oturamıyoruz.hemen hissediyoruz birbirimizin yokluğunu.ben eşim maç izlerken sırnaşırım çok oda kızar ama birşey demez.o maçı ağız tadıyla izletmem adama.ama yinede bensiz seyredemiyor tadı çıkmıyor sanırım :9::9::9:

aynen canım bizde oturamıyoruz ayrı odalarda..yatak odasındada tv var ama ben tek başıma tv izlemekten hoşlanmıyorumm.eşimle kumanda kavgası yapmak daha güzel.:66:

bende rahat bırakmam eşimi sürekli konuşurum..maç izlerkende hangisi ofsayt o ne bu ne diye her seferinde sorarım.maksat muhabbet olsun..:21:

belki de başarısız olduğunu düşünüyor bilmiyorum, çünkü dediğim gibi o kadar kuralcı ki, işin doğası bozuluyor, çoğu zaman ben tatmin olmadan kalkıyorum, yine de tatmin olamasam da kendisini suçlu hissetmesn diye çok güzeldi diyorum ama o asıyor suratını, mutsuz hissediyor. belki bu yüzden artık başarısız olacağı birşeye başlamak bile istemiyor.

ikimiz de evlilik terapistine gitmek istiyoruz, hatta o bayağı araştırmış ama fiyatları çok pahalı ne yazık ki:(((

Bak bu çok iyi birşey. Çoğu erkek bu tür yapıcı çözümlere yanaşmaz. Cinsellik konusunda yardım mutlaka alın. İlla özel evlilik terapisi olması gerekmez. Devlet hastanelerinde de terapistler var, onlara gidin birlikte anlatın. Size ayrı zyrı ve birlikte terapi önereceklerdir.
Bir de zevkler konusu, her evlilikte eşler aynı olacka diye birşey yok. Biraz birbirinize yaklaşmakla çözülebilir bu konu. Sen birgün onunla birlikte sabahtan akşama kadar Çiçek Taksi seret bakalım. Ama suratını asarak, gönülsüz ya da bir iyilik yapar gibi değil. Gerçekten zevk almaya çalış. Bak bakalım tepkisi ne olacak. İyi ve sana değer veren bir insan diyorsun, eminim o da bir adım atacaktır.

Arkadaşım erkeklerin cinselliğini etkileyen en büyük nedenlerden biri maddi bunalımlar..

eğer maddi sıkıntılarınız varsa eşiniz kafasını dağıtmak için internette takılıyor büyük ihtimalle..

ben önceden çok istekli biriydim ama cinsellik konusunda o kadar çok sınırları, kuralları var ki, bir zevk alamaz oldum. Beni iyice küstürdü cinselliğe. dekolteli, değişik gecelikler giysem bile yanına onu baştan çıkarmaya gitmyiorum. sen ne güzel olmuşsun öyle diyor, ben de evet böyle serin serin yatayım diye giydim diyorum, konu da orada kapanıyor, o gidiyor tv seyretmeye, ben yatağıma..
sanki babamla evli gibiyim :(

belki de başarısız olduğunu düşünüyor bilmiyorum, çünkü dediğim gibi o kadar kuralcı ki, işin doğası bozuluyor, çoğu zaman ben tatmin olmadan kalkıyorum, yine de tatmin olamasam da kendisini suçlu hissetmesn diye çok güzeldi diyorum ama o asıyor suratını, mutsuz hissediyor. belki bu yüzden artık başarısız olacağı birşeye başlamak bile istemiyor.

ikimiz de evlilik terapistine gitmek istiyoruz, hatta o bayağı araştırmış ama fiyatları çok pahalı ne yazık ki:(((

Evlilik terapistine gitmek iyi fikir.Eşin de razı olduğuna göre,zaman geçirmeden gitseniz iyi olur.
Evlilikte cinselliğin önemi büyük.Dünyanın en iyi anlaşan çifti bile olsanız,cinsel mutluluğu yakalayamazsanız mutlu olamazsınız.
Eşinin kuralları olduğunu söylemişsin,tam olarak anlayamadım.Ama belki gün içinde biraz flört ederseniz,ikiniz de ruhsal olarak daha hazır olursunuz.
Kışkırtıcı mesajlar olabilir,imalı sözler veya bakışlar olabilir...

"Geceliği giydim,oralı olmadı,gittim yattım."Tamam da...
Senin için giyindim.Yatakta seni bekliyorum.Çok bekletme beni...Diyebilirdin.
Veya en seksi halinle eşinin gözünün içine baka baka tv yi kapatıp,elinden tutup yatağa götürebilirdin.
Gecelikle iş bitmiyor ki.Otomatik değil bu işler,geceliği görsün,havaya girsin olmuyor :)

Konu içeriği nedeniyle"Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

bence biraz oyun oynayin onunla:) cok ciddi bi imaj verdiniz bana.. hem okey oynuyomus birlikte oynayin:) izlediginiz filmleri birlikte izleyin:) cay yapin kahve yapin dondurma alin yiyin birlikte :))) hatta sapli seker bile.. boylece cinsel hayatinizda yoluna girer..:)

canım dikkatimi çeken bir şey var sen eşinin sana olan ilgisizliğinden şikayet edip terapistte gitmek istoyursun peki ya eşin? o neyden şikayetçi olduğu için terapiste gitmek istiyor eşinle oturup bence önce bir bunları konuşun erkekler pek gerçek sorunları söylemezler bir şeyleri bahane ederler ama eşini seviyorsan onu kaybetmek istemiyorsan önce eşini tanı neyi sever neden hoşlanır hiç bişi yapamıyorsan otur izle o malum diziyi ve dizideki sahnelerle ilgili konuşacak bişi bul konuş eşini konuşmaya teşvik et... bizdede oluyor eşim izlediği maçları tekrar izliyor taa 2000 lerdeki maçı bile izliyor hatta bir taraftanda bilgsyrdan oyun oynuyor bende kitap okumayı severim eşim pek okumaz bende kitap okurum o an kitapta hoşuma giden yerlerini anlatırım.sırf eşim seviyor diye basketbol maşlarına gidiyorum eşimde hiç sevmemesine rağmen benimle avm geziyor biliyorum sıkılıyor ama hayat bu napalım erkekler ve kadınların zevkleri farklı ama ortak bi şeyler bulmak lazım

Canım benim bende eşimle ayrı dünyalarda yaşıyorum... Ama dünyamızı bir tutmaya çalışıyoruz kitap okumayı çok severim ama inan evlendiğimden beri daha 1 tane okumamışımdır onu yanlız bırakmamak için benim eşimde eski filimleri döner döner izler olsun bende onunla otur izlerim... Bizde maddiyattan dolayı dışarı çıkamıyorduk ama evimizi renklendiriyorduk bir şeyler hazırlayop birlikte yiğip içip birlikte dans ediyorduk sanki dışarı çıkıcakmış gibi giyinip süslenip hazırlanıyorduk:1: maksat birlikte eylenmek benim eşim ferdi tayfur hastasıdır bense nefret ederimm düşün yemek odamda adamın resimleri ve hayatını anlatan bir çerçeve benim için nekadar zor bir durum eşim açar bangır bangır dinler bende tabiki dinlerim. Arada sırada ferdi babasında bir şarkı patlatırım gönlü olsun diye vay be benim hatunda ferdici oldu der...Demek istediğim şu sende onun hoşlanıcagı şeyleri yap inan bana onun hoşlandığını gördükçe sende yaptığın şeylerden zevk almaya başlıycaksın....

Cinselli gelince demişsin ki işimiz bittikten sonra her şey çok güzeldi diyorum onun suratı asılıyor diyorsun anlıyor diyorsun. Canım benim olay şu 2 ve ya 3 haftada birleşme yaşıyan bir erkekten seni tatmin etmesini bekliyemezsin adam zaten dolu olduğu için işi çabuk bitiyor bu gayet normal birde işiniz bittikten sonra herşey çok güzeldi demen onun için hiç bir şey ifade etmiyor.. onlar için sonrası değil o işin öncesi ve o işin olduğu zaman önemlidir... Sen memnun kadığını iş üstündeyken belli ediceksin... Kendine iyi bak...:34:

Bak bu çok iyi birşey. Çoğu erkek bu tür yapıcı çözümlere yanaşmaz. Cinsellik konusunda yardım mutlaka alın. İlla özel evlilik terapisi olması gerekmez. Devlet hastanelerinde de terapistler var, onlara gidin birlikte anlatın. Size ayrı zyrı ve birlikte terapi önereceklerdir.
Bir de zevkler konusu, her evlilikte eşler aynı olacka diye birşey yok. Biraz birbirinize yaklaşmakla çözülebilir bu konu. Sen birgün onunla birlikte sabahtan akşama kadar Çiçek Taksi seret bakalım. Ama suratını asarak, gönülsüz ya da bir iyilik yapar gibi değil. Gerçekten zevk almaya çalış. Bak bakalım tepkisi ne olacak. İyi ve sana değer veren bir insan diyorsun, eminim o da bir adım atacaktır.

başlarda ben de izliyordum onunla ama bir süre sonra doğal olarak sıkıldım! ben fatmagüle bayılırım ama 2 ay boyunca hergün 4 bölüm fatmagül de izlesem kusarım :(
devlet hastanelerindeki terapistleri denemek lazım, önerin için çoook teşekkürler...

Evlilik terapistine gitmek iyi fikir.Eşin de razı olduğuna göre,zaman geçirmeden gitseniz iyi olur.
Evlilikte cinselliğin önemi büyük.Dünyanın en iyi anlaşan çifti bile olsanız,cinsel mutluluğu yakalayamazsanız mutlu olamazsınız.
Eşinin kuralları olduğunu söylemişsin,tam olarak anlayamadım.Ama belki gün içinde biraz flört ederseniz,ikiniz de ruhsal olarak daha hazır olursunuz.
Kışkırtıcı mesajlar olabilir,imalı sözler veya bakışlar olabilir...

"Geceliği giydim,oralı olmadı,gittim yattım."Tamam da...
Senin için giyindim.Yatakta seni bekliyorum.Çok bekletme beni...Diyebilirdin.
Veya en seksi halinle eşinin gözünün içine baka baka tv yi kapatıp,elinden tutup yatağa götürebilirdin.
Gecelikle iş bitmiyor ki.Otomatik değil bu işler,geceliği görsün,havaya girsin olmuyor :)

eşim biraz beni küstürdü cinselliğe. kışkırtıcı mesajlar attığımda öyle tepkiler verdi ki beni utandırdı, kendimi küçük düşmüş hissedince bir daha yapar mıyım? onu kışkırtmak için geceliğimi giyip yanına gittiğimde ayıpladı hafiften, şevkim kırıldı, bu birkaç kez üst üste olunca artık içimden onu tahrik etmeye yönelik en ufak birşey gelmiyor, karşılığını alamayacağımı biliyorum. yatakta bile ilk zamanlar ne kadar farklıydım, başka bir erkek olsa kendini çok şanslı hissederdi, sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta o..u olanlardandım. ama diyorum ya babamla birlikte gibiyim. sınırlar koyuyor, utandırıyor beni, ayıp birşeyler yapıyorum gibi hissediyorum ama yatakta ayıp olur mu? elim kolum bağlı, onun birşeyler yapıp bitirmesini bekliyorum artık. evet o yaparken zevk almıyor değilim, bunu da o esnada belli ediyorum ona. bittikten sonra ben tatmin olmasam bile ben olmadım ama sevişme çok güzeldi diye hakkını veriyorum tüm içtenliğimle...

bence biraz oyun oynayin onunla:) cok ciddi bi imaj verdiniz bana.. hem okey oynuyomus birlikte oynayin:) izlediginiz filmleri birlikte izleyin:) cay yapin kahve yapin dondurma alin yiyin birlikte :))) hatta sapli seker bile.. boylece cinsel hayatinizda yoluna girer..:)

tam tersi elimden geldiğince neşe katmaya çalışıyorum evimize. o anahtarı çevirip kapıyı açar açmaz koşarak gider boynuna sarılırım. eve gelince tüm yorgunluğum gidiyor sayende der. ben de okey oynuyorum ama onun ki abartı.evde geçirdiği vakit sadece çiçek taksi ve okeyden ibaret :(

bence de sizin biraz daha birlikte vakit geçiriyor, haftasonları bütün gün dışarda olabileceğiniz ve bir aktivite gerçekleştirebileceğiniz bir şeyler yapın, havalar güzelleşti, boğaz turuna çıkın mesela. ne senin, ne de onun sevdiği şeyleri değil de, bambaşka şeyleri yapın yani. güzel geçsin gününüz, gecesinde de eğer biraz çaba harcarsan ve her hafta böyle giderse, bence diğer günler de yaklaşırsınız birbirinize. eşinizin çok kafa yorduğu bir işi mi var? bazı insanlar kafalarındaki yoğunluğu, doluluğu hep rutin şeyler yaparak atarlar, belki eşinizin de böyle bir sıkıntısı vardır..

aynen benim eşimde böyle ama biz ayrı odalarda oturamıyoruz.hemen hissediyoruz birbirimizin yokluğunu.ben eşim maç izlerken sırnaşırım çok oda kızar ama birşey demez.o maçı ağız tadıyla izletmem adama.ama yinede bensiz seyredemiyor tadı çıkmıyor sanırım :9::9::9:
:1::1::1:evet ya bende ağız tadıyla izletmem önemli şeylerii gıcığım heralde,şırnaşır dururum ama bizim 2 sıpa bizi ayırmaya çalışırlar doya doya sarılamıyorum gündüzleri,ama geceleri acısını çıkarıyoruz desm ayıp olmaz dimi kızlar :78::78:ay utandım şimdi ama öylee bizim işimizde zor be kardeşim kim dedi sana 2 çocuk yap erkenden diyee:60:23 yaşında 2 çocuk annesiyim mutluyuz ama bizi biraz yalnız bıraksalar fena olmıycak
tam tersi elimden geldiğince neşe katmaya çalışıyorum evimize. o anahtarı çevirip kapıyı açar açmaz koşarak gider boynuna sarılırım. eve gelince tüm yorgunluğum gidiyor sayende der. ben de okey oynuyorum ama onun ki abartı.evde geçirdiği vakit sadece çiçek taksi ve okeyden ibaret :(

canım benim çok zor anlıyorum ama herşey senin elinde,,evliliğe heyecan katıcak okadar şey varkii,,kocan atmıyorsa seni yatağa sen onu atmayı dene bakalım napıcak bence dayanamaz (bizde tam tersi o ayrı ama çünkü ben eşimi hiç yatağa atmadım apla:43:hep o beni attııı:69::69::69::63::60::60:

Back
X