Evliligim ya bitecek yada?

cimcimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
90
111
618
Adana
Kızlar mrb eşimle iki haftadır iki yabancı gibi yaşıyoruz evde iletişim sıfır.kavga etmiştik beni sinirlendirince bağırdım oda bana hakaret küfür ne varsa saydirdi.her kavgada ben bunları duyuyorum zaten.benim tek yaptığım sesimi yükseltmek ağzımdan manyak kelimesi bile cikmadi yıllardır.bende karşılık versem yüz göz olucaz yada bana fiziksel şiddet uygular gibi düşünüyorum.psikolojik şiddet görüyorum zaten.normal zamanlarda iyidir hoştur.ama birdenbire değişiyor ruhhali.dengesiz ve tutarsız oluşu beni bıktırdı artık.şu an bu belirsizlik beni boğuyor.boşanmak : bir tarafım istiyor.diğer yanım saygı sevgi görmek istiyorum.hatasını anlayıp cabalasin istiyorum.uzun oldu dertleşelim ne olur

Aile terapistine gitmez yada öfke kontrolü için yardım almaz madem..ona sesinizi yükseltmeyeceksiniz..çok mu sinirlendiniz çıkın yürüyün,duş alın,mutfakta birşeyler yapın,başka odada film izleyin..ona bağırma isteğiniz geçene kadar uzak durun.görmeyip,duymamayı öğrenmelisiniz..ancak bu şekilde o tip bir adamla evlilik sorunsuz yürür..kısacası damarına basmayın evet zor görünüyor gibi ama yapılması mümkün.Sevgiler.

Bende bana bağırılmasından hiç hoşlanmam. Yada bulunduğum ortamda bağırılmasından hiç haz etmem. Çokta kırıcı olurum. Onun için işi hiç o raddeye getirmemeye çalışırım. Belki eşinizinde birisi bağırdığında gözü dönüyordur. Şahsen benim dönüyor. Önce uyarıyorum karşımdaki devam ederse çirkinlik yapıyorum.

Canım ben de benzer sorunu yaşıyorum.Eşim normalde çok iyidir fakat bazen Ufacık şeye sinirlenir,küfür etmez ama son söylenecek Lafı başa koyar.Konuşarak çözmeye çalışıyorum

Sakin bi zamanda anlatsaniz bu durumun sizi cok kirdigini ? Kavgalar olabilir ama hatalar karsilikli, hakaretlerine dayanamiyorum deseniz guzellikle ?

Sanirim erkeklerle sadece tatli dil gecerli, yoksa birseyi anlatmak mumkun degil ...

C cimcimo
Birbiriyle evlenmek için can atan iki kişi neler oluyor da boşanma fikrini düşünmeye başlıyor? Ilişkiler neden bu hale geliyor? Eskiden birbirine bakmaya kıyamayan şimdi ağzında hakaretler yağdırıyor? Bunu genel olarak söylüyorum? Hemen boşanma fikrini getirmeyin akliniza. Once çözmeyi deneyin. Çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur bence. Oturup konuşun eşinizle. Zamanında çektiğiniz zorlukları, evlenmek için can atişlarınızı.. Çözülemeyecek kadar mı ağır sorunlarınız var? Umarım düzelir herşey.

gecmiyor canim sen degisiyorsun sadece ben kavgada sesimi yukselteyim benimki daha da alevlenir.hakkini kendini savunamamakta insani yipratiyor savunsam zaten hep bir sebebin bahanen olur der.az once de isten geldi sinirlendi birseye cami bardagi carpasim geldi mutfakta tabiki yapmadim yapmam da insallah hicbir zaman.az da olsa kendimi savundum bu daha da sinirlendi.neyse susuyorum dedim.mutfaktaki yemegimi yaptim.kizimla birlikte parka geldim hava aldim kafam dagildi.ben bunu yazarken esim geldi simdi parka gulumseyip hal hatir sordu.sen iyi degilsin dedi dogru .uzun suredir bi moralsizlik var bende.merkurdendir o dedi espriye vurduk oyle cokta uzatmadim.ancak guzel bir anda icimde kalan dusuncemi dile getiricem tabiki.o zaman dinler beni.boyle boyle yapiyorum ben.

Bende bana bağırılmasından hiç hoşlanmam. Yada bulunduğum ortamda bağırılmasından hiç haz etmem. Çokta kırıcı olurum. Onun için işi hiç o raddeye getirmemeye çalışırım. Belki eşinizinde birisi bağırdığında gözü dönüyordur. Şahsen benim dönüyor. Önce uyarıyorum karşımdaki devam ederse çirkinlik yapıyorum.
Canım durduk yere bagirmamki zaten ilk taşı o atıyor

Canım ben de benzer sorunu yaşıyorum.Eşim normalde çok iyidir fakat bazen Ufacık şeye sinirlenir,küfür etmez ama son söylenecek Lafı başa koyar.Konuşarak çözmeye çalışıyorum
Canım eskiden küs kalamazdim.ama ben hep adım attıkça her tartışmadan sonra adam buna alıştı.şimdide gurursuz gibi hissediyorum ayağına gidip konuşalım dersem.

O coşunca siz susun..ne dese tepki vermeyin..

Zaman sonra size yanastıgında konusma sırası size gecer..istediğiniz gibi lafınızı sokabılırsınız..

Bu baska turlu yurumez..sen sinirliyken,o alttan alcak..o sınırlıyken sen..

Tartışacaĝınızı sezdiĝiniz an konuyu deĝiştirin veya oda deĝiştirin.. Olabildiĝiniz kadar sakin konuşmaya çalışın.. Sakin kalabilmekte fayda var...

Canım eskiden küs kalamazdim.ama ben hep adım attıkça her tartışmadan sonra adam buna alıştı.şimdide gurursuz gibi hissediyorum ayağına gidip konuşalım dersem.
Yok ayağa gitmek değil.Ben de Dayanamayıp bağırıyordum ama baktım ki ben bağırdığım için o da kendini haklı Görüyor artık ortamdan uzaklaşıp ortalık sakinleşince geri dönüp lafları sokuyorum .o ortamda durup beni daha fazla kırmasına izin vermiyorum.
Lafları soktuktan sonra da , ben bu şekilde bir evlilik istemiyorum saygı biter sevgi de biter.Şimdi suçlamaları bırakıp çözüm bulalım bu soruna dedim en son,çok şükür ondsn beri iyiyiz.

Back
X