• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim

Mickey mouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
27
2
86
41
Merhaba Kadınlar kulübü üyeleri yine ben.Eşimle olan sıkıntılardan Sonra ikinci defa şans vermek istedim.Biraz düzelir gibi oldu ve korktuğum başıma geldi hamileyim.Hastane işimden dolayı ailemin yanına geldim.Ve patlak burada verdi.Parasal konulardan dolayı çok kızdım bir süre ailemin yanında kalmak istediğimi söyledim.Boşanmaya cesaretim yok ama bu şekilde bi evlilikte mantığıma çok yatmıyor.Aşağı yukarı 1aydan beri ailemin yanındayım.Kendince gurur yapıyor.Bu dediğim saçma gelebilir arada da kızsam da duygularım değişiyor özlüyorum geri de bu kadar kolay değil pes etme diyorum kendi kendime.Ne yapacağımı bilemiyorum.Siz olsanız Ne yapardınız.Ben mi çok duygusalım.

Merhaba Kadınlar kulübü üyeleri yine ben.Eşimle olan sıkıntılardan Sonra ikinci defa şans vermek istedim.Biraz düzelir gibi oldu ve korktuğum başıma geldi hamileyim.Hastane işimden dolayı ailemin yanına geldim.Ve patlak burada verdi.Parasal konulardan dolayı çok kızdım bir süre ailemin yanında kalmak istediğimi söyledim.Boşanmaya cesaretim yok ama bu şekilde bi evlilikte mantığıma çok yatmıyor.Aşağı yukarı 1aydan beri ailemin yanındayım.Kendince gurur yapıyor.Bu dediğim saçma gelebilir arada da kızsam da duygularım değişiyor özlüyorum geri de bu kadar kolay değil pes etme diyorum kendi kendime.Ne yapacağımı bilemiyorum.Siz olsanız Ne yapardınız.Ben mi çok duygusalım.
Konuyu genel hatlarıyla yazmışsınız. Keske biraz detay verseydiniz.
Parasal konular derken eşiniz çalışmıyor mu? Çalışıp Çar cur mu ediyor ?

Aile evine gidip gelmekteki amaç nedir?
Siz evinizde kalın o gitsin kalsın başka bir yerde.
Gidip gelmeniz sadece aranızdaki ilişkiyi laçkalaştırır başka bir işe yaramaz.
Eğer probleminiz varsa boşanın, bu durumu böyle çözemezsiniz.

Ne oldu ki sorun tam nedir

1 aydır eşinden niye ayrısın

Sorunun ne olduğunu tam anlayamadım ..neden kızıp gittiniz..maddi sorun neydi tam olarak

Neden ailenizin yanına gittiniz hangi konularda anlasamiyorsunuz eşiniz cimrimi yoksa sizemi para vermiyor

Konuyu anlamadığım için biraz eski konularınıza baktımda anladığım kadarıyla sizin bu evliliğinizde sorunlar en başından beri varmış. Neden böyle bir insandan 2. defa hamile kaldınız? Yazık değil mi? Bu adam değişmeyecek sizde biliyorsunuz ailenizin yanına gidip uzaklaşmakla özler değisir sanmayın. Neresinden bakarsan bak hep aynı. Uzatmaları oynamayın olmuyorsa zorlamanın alemi yok.

Konu çok muğlak, anlattıklarınızda çok fazla soru işareti var. Haliyle tatmin edici olmayan cevaplar da fazla olacaktır.
Ama anladığım kadarıyla ayrılma derdiniz yok. Olay ego yarışına dönmüş ve derdiniz bu yarışı kazanmak.

Çocuk yokken boşanmaya cesaret etmemişsiniz hamileyken mi edeceksiniz? Eşiniz sizinle artık hiç ilgilenmese de yapacak bir şeyiniz yok, geri döneceksiniz. Yani gurur yapmıyordur o sadece efor sarfetmesine gerek olmadığını biliyor neden yorsun ki kendini.

Geçmiş konunuza baktım. Sizi aşşagılayan , alay eden , duygularınızı umursamayan , eşi hamile iken bile hır gür cikarmaktan çekinmeyen bir adamla nasıl sevistiniz ?

Neden aktif olduğunuz halde cevap yazmıyorsunuz? Burada insanlar vakit ayırıp size düşüncelerini aktarıyor. Sizde biraz vakit ayırın.
Hesap bilgilerini düzenlemekle meşgul konu sahibimiz. Evliliğinin en başından beri açtığı konuları okuduk eski defterleri açtık diye kızdı sanırım.

Hamile olmasan iyiydi, kendi ayağınızı kendiniz bağlıyorsunuz, ne denir ki başka

İnsanın canını sıkan kişiyle bile konuşasi gelmez tut ki siz hamile kalmışsınız. İstemişsiniz demek ki aksi bi saldiri durumu yoksa

Back
X