- 27 Şubat 2018
- 27
- 2
- 86
- 41
- Konu Sahibi Mickey mouse
-
Konuyu genel hatlarıyla yazmışsınız. Keske biraz detay verseydiniz.Merhaba Kadınlar kulübü üyeleri yine ben.Eşimle olan sıkıntılardan Sonra ikinci defa şans vermek istedim.Biraz düzelir gibi oldu ve korktuğum başıma geldi hamileyim.Hastane işimden dolayı ailemin yanına geldim.Ve patlak burada verdi.Parasal konulardan dolayı çok kızdım bir süre ailemin yanında kalmak istediğimi söyledim.Boşanmaya cesaretim yok ama bu şekilde bi evlilikte mantığıma çok yatmıyor.Aşağı yukarı 1aydan beri ailemin yanındayım.Kendince gurur yapıyor.Bu dediğim saçma gelebilir arada da kızsam da duygularım değişiyor özlüyorum geri de bu kadar kolay değil pes etme diyorum kendi kendime.Ne yapacağımı bilemiyorum.Siz olsanız Ne yapardınız.Ben mi çok duygusalım.
Sorunun ne olduğunu tam anlayamadım ..neden kızıp gittiniz..maddi sorun neydi tam olarakMerhaba Kadınlar kulübü üyeleri yine ben.Eşimle olan sıkıntılardan Sonra ikinci defa şans vermek istedim.Biraz düzelir gibi oldu ve korktuğum başıma geldi hamileyim.Hastane işimden dolayı ailemin yanına geldim.Ve patlak burada verdi.Parasal konulardan dolayı çok kızdım bir süre ailemin yanında kalmak istediğimi söyledim.Boşanmaya cesaretim yok ama bu şekilde bi evlilikte mantığıma çok yatmıyor.Aşağı yukarı 1aydan beri ailemin yanındayım.Kendince gurur yapıyor.Bu dediğim saçma gelebilir arada da kızsam da duygularım değişiyor özlüyorum geri de bu kadar kolay değil pes etme diyorum kendi kendime.Ne yapacağımı bilemiyorum.Siz olsanız Ne yapardınız.Ben mi çok duygusalım.
Hesap bilgilerini düzenlemekle meşgul konu sahibimiz. Evliliğinin en başından beri açtığı konuları okuduk eski defterleri açtık diye kızdı sanırım.Neden aktif olduğunuz halde cevap yazmıyorsunuz? Burada insanlar vakit ayırıp size düşüncelerini aktarıyor. Sizde biraz vakit ayırın.
İstediği öneriler gelmediyse demekHesap bilgilerini düzenlemekle meşgul konu sahibimiz. Evliliğinin en başından beri açtığı konuları okuduk eski defterleri açtık diye kızdı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?