Evliligimden bıktım artik

Hodri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
9
0
1
30
Nerdeyse 3 senedir evliyim 1 tane 1 buçuk yaşında çocuğumuz var.
Evlendiğim günden beri huzur göremedim
Evliligimizin ilk zamanlarında eşim kumara gidiyordu onu bıraktı şükür ondan kurtulduk derken eşimin bana söylediği hakaretler küfürleri kaldıramaz oldum artık napsam bilmiyorum
Her kavgamızda ayrı uyuması zaten aramızdaki sevgiyi gittikçe azalttı
Her zaman çalışıyor evde hiç kalmıyor bizimle ilgilenmiyor. Dayısıyla ortak iş yerleri var. Evimizin karşısında.
Annesigül desen gelip gittiği yok uzaklar diye bizde gidemiyoruz zaten onlarda beni sevmezler ben yurtdışında yaşıyorum annegul türkiyedeler ben herseyimi ailemi arkadaşlarımı bırakıp birbirimizi sevdik sırf bunun için geldim
Bunu sadece sizinle derdimi paylaşmak sizin de görüşlerinizi almak için yazdım

Kumar oynarken neden terk etmediniz eşinizi..

Annesinin gelip gelmemesi ne alaka? Gelmesinler işte...
Dil bilmiyor musun? Çalışma şansın yok mu?
Kocalarınızın eline bakmayın onları iyice havalara sokmayın artık yahu!!

Ülke değişikliği sorun olmuş sende. Arkadaş yok ahbap yok. Belli ki kocanda da ilgi yok. Yanlız kalmışsın ve mutsuzsun. Ne denir ki. Sevip evlenmişsin ama sevgi herşeye kadir değil ki. Gerçi zamanla sevgiyi de tüketmişsiniz. Senin düşünmen lazım bir ömür böyle yaşarım dersin bu şekilde yaşamayı göze almalısın.

Bu şekilde nereye kadar insan yaşayabilirki
Evet tamda dediginiz gibi arkadaş yok ilgi yok mutsuzum

Çünkü yeni evlenmiştim biraz sabırlı olup onu bu huyundan vazgeçirmek istedim çık şükür bıraktı da ama diğer huyları insanın yapısında olduğu için değiştiremiyorsun

Kumarda çok ciddi bir durumdur,ne evlilikler yıkılıyor bu yüzden..

Evet varsa düzelt

yok valla. kusura bakma. boşanmak tek çözüm eğer düzeltmeyi deneyip başaramadıysan. ama sen onu da yapmazsın çünkü ya ailen arkanda değildir ya da çocuğun babaya çok düşkündür.

yok valla. kusura bakma. boşanmak tek çözüm eğer düzeltmeyi deneyip başaramadıysan. ama sen onu da yapmazsın çünkü ya ailen arkanda değildir ya da çocuğun babaya çok düşkündür.
Çok şükür ailem arkamda. Beni her zaman destekliyor

Kumarı varken adama çocuk vermişsin ödül niyetine, şimdi neden boşanmak istiyorsun.
Annesigili napcan zaten oturun başbaşa işte.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/napacagimi-bilmiyorum.972600/

kumar oynayan bir adamla devam ederek hayatının kumarını oynamışsın

evlendiğiniz ilk zamanarda kumar oynayan birinden çocuk yapmak yurt dışı oooo hangibi sorunu yazalım ....allah kolaylık versi,n

KKızlar kumar i bıraktı diyor arkadaş onu konuşmaya gerek yok. Bir gözünü korkutmayi dene derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…