Nerdeyse 3 senedir evliyim 1 tane 1 buçuk yaşında çocuğumuz var.
Evlendiğim günden beri huzur göremedim
Evliligimizin ilk zamanlarında eşim kumara gidiyordu onu bıraktı şükür ondan kurtulduk derken eşimin bana söylediği hakaretler küfürleri kaldıramaz oldum artık napsam bilmiyorum
Her kavgamızda ayrı uyuması zaten aramızdaki sevgiyi gittikçe azalttı
Her zaman çalışıyor evde hiç kalmıyor bizimle ilgilenmiyor. Dayısıyla ortak iş yerleri var. Evimizin karşısında.
Annesigül desen gelip gittiği yok uzaklar diye bizde gidemiyoruz zaten onlarda beni sevmezler ben yurtdışında yaşıyorum annegul türkiyedeler ben herseyimi ailemi arkadaşlarımı bırakıp birbirimizi sevdik sırf bunun için geldim
Bunu sadece sizinle derdimi paylaşmak sizin de görüşlerinizi almak için yazdım
Çünkü yeni evlenmiştim biraz sabırlı olup onu bu huyundan vazgeçirmek istedim çık şükür bıraktı da ama diğer huyları insanın yapısında olduğu için değiştiremiyorsunKumar oynarken neden terk etmediniz eşinizi..
Bu şekilde nereye kadar insan yaşayabilirkiÜlke değişikliği sorun olmuş sende. Arkadaş yok ahbap yok. Belli ki kocanda da ilgi yok. Yanlız kalmışsın ve mutsuzsun. Ne denir ki. Sevip evlenmişsin ama sevgi herşeye kadir değil ki. Gerçi zamanla sevgiyi de tüketmişsiniz. Senin düşünmen lazım bir ömür böyle yaşarım dersin bu şekilde yaşamayı göze almalısın.
Çünkü yeni evlenmiştim biraz sabırlı olup onu bu huyundan vazgeçirmek istedim çık şükür bıraktı da ama diğer huyları insanın yapısında olduğu için değiştiremiyorsun
3 senedir evliyim 1 tane 1 buçuk yaşında çocuğumuz var.
Evet varsa düzeltsihirli değnek olsa da düzeltsek kocanı, sanırım öyle bişey bekliyosun.
Evet varsa düzelt
Çok şükür ailem arkamda. Beni her zaman destekliyoryok valla. kusura bakma. boşanmak tek çözüm eğer düzeltmeyi deneyip başaramadıysan. ama sen onu da yapmazsın çünkü ya ailen arkanda değildir ya da çocuğun babaya çok düşkündür.
Çok şükür ailem arkamda. Beni her zaman destekliyor
Şuradan sonrasını okumak gelmedi içimden. Huzursuz ve mutsuz bir evlilikte neden çocuk yaptınızNerdeyse 3 senedir evliyim 1 tane 1 buçuk yaşında çocuğumuz var.
Nerdeyse 3 senedir evliyim 1 tane 1 buçuk yaşında çocuğumuz var.
Evliligimizin ilk zamanlarında eşim kumara gidiyordu onu bıraktı şükür ondan kurtulduk derken eşimin bana söylediği hakaretler küfürleri kaldıramaz oldum artık napsam bilmiyorum
Her zaman çalışıyor evde hiç kalmıyor bizimle ilgilenmiyor. Dayısıyla ortak iş yerleri var. Evimizin karşısında.
Annesigül desen gelip gittiği yok uzaklar diye bizde gidemiyoruz zaten onlarda beni sevmezler ben yurtdışında yaşıyorum annegul türkiyedeler ben herseyimi ailemi arkadaşlarımı bırakıp birbirimizi sevdik sırf bunun için geldim
evlendiğiniz ilk zamanarda kumar oynayan birinden çocuk yapmak yurt dışı oooo hangibi sorunu yazalım ....allah kolaylık versi,nNerdeyse 3 senedir evliyim 1 tane 1 buçuk yaşında çocuğumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?