evliligimin gidisati

zelihaydin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
71
18
13
İstanbul
Selam kizlar
esimle onun sebep oldugu ,benim ise buyumesine sebep oldugum cok basit bir olaydan dolayi aramiz acildi. Ben dogum iznimdeyim anneme zaten gelecektim .bu olaydan sonra annemdeyim ve bir haftadir burdayim .
esimle yazismalarimiz
ben:ne olacak bu durum
esim:nasil yani
Ben:evlilik
esim:gece gece bu mudur
ben:mutlu musun
esim:yok
ben:ne olacak
esim:devam
Ben:sen de mutsuz ben de mutsuz
sirf cocuklr icin mi devam yazdim

cevap vermedi aradim kac kere acmadi .msj yazdim cevap vermedi
tam da o sirada gizli bi numara beni aradi sesimi dinledi .
Simdi ben yarin evime gideyim mi yoksa annemde bir hafta daha kalacaktim .o bana gideceksen iki gunlugune gitme bi hafta on gun kalacaksan git demisti. Napim kizlar bir fikir verin .

Selam kizlar
esimle onun sebep oldugu ,benim ise buyumesine sebep oldugum cok basit bir olaydan dolayi aramiz acildi. Ben dogum iznimdeyim anneme zaten gelecektim .bu olaydan sonra annemdeyim ve bir haftadir burdayim .
esimle yazismalarimiz
ben:ne olacak bu durum
esim:nasil yani
Ben:evlilik
esim:gece gece bu mudur
ben:mutlu musun
esim:yok
ben:ne olacak
esim:devam
Ben:sen de mutsuz ben de mutsuz
sirf cocuklr icin mi devam yazdim

cevap vermedi aradim kac kere acmadi .msj yazdim cevap vermedi
tam da o sirada gizli bi numara beni aradi sesimi dinledi .
Simdi ben yarin evime gideyim mi yoksa annemde bir hafta daha kalacaktim .o bana gideceksen iki gunlugune gitme bi hafta on gun kalacaksan git demisti. Napim kizlar bir fikir verin .

Bence dön evine yarin haberi olmasin.Hatta supriz yap masa hazirla filan.Hatta annen yakinsa cocuklari birak iki gunlugune.Kocaman da saril. :)

Kalin bi 10 gun kafanizi dinleyin, sonra gidersiniz. Madem kucuk bir olay, buyutmeyin konuyu bosanmaya falan getirmeyin boyle. Uyumustur o simdi sinirden

Kizlar olayi tam ve net anlatabilmem icin cok uzun yazmaliyim .kac kere yazdim sildim hatta bu baslik sildiklerimden .
Olay su
ben yeni dogum yaptim 3 ay oldu gerci .oglumu gormeye akrabalarim geldi .yemek cay fasli vs. Esime de yemek hazirladim .biz yedikten sonra " ikinci el mi bunlar "dedi sacmalama dedim .
neyse biz cay icerken ben buna sormadim .hatta cayi bile annem hazirladi sundu .ben bebekle ugrasiyorum emziriyorum .esim de icerden bana msj gondermis."bana neden cay getirmiyorsun" diye. Ben msji okumadim. Sonra milleti birakmasini istedim evlerine "tamam olur " dedi ve onlar gittikten sonra ben msji okudum .
eve geldi yuzu bi karis. Bana neden cay getirmedin dedi
Ben de "ikimiz de cayi sevmiyoruz sen de ben de. O yuzden sana cay sormadim dedim.bana gercegi soyle dedi .gercek bu dedim hayir bana gercegi soyle dedi.
Ertesi gun bu oglumun saclarini nerdeyse sifira yakin kestirmis benden habersiz. Gecen sene de aynisini yapmisti ben cok kizmistim hatta bu sene kestirmeyelim dedim . Ben oglumu upuzin sacken o halde gorunce cildirdim .bagirdim cagirdim hatta bu ikisi kapida avm ye gidecekler kapiyi yuzume carptim .bu geri bi hisimla geldi benim kucagimda 3 aylik bebek , saclarimi tuttugu gibi ben yere comeldim basimi yere egdi ama o kadar korktum ki 10 senedir birakin
bana siddet uygulamayi bi kotu laf soylemeyen adam adeta karsimda devlesti ben de kendimi ezilmis bi karinca gibi hissettim.
Ben o sinir ve hem analigimin hem de kadinligimin asagilanmasiyla cunku kucagimda 3 aylik bebegim var gittim bunun 2 gun once 140liraya aldigi spor ayakkabilari makasla kestim .hatta kendi begendigi modeli almadi sirf benim begendigim olsun diye aldigi ayakkabilarini aglaya aglaya bagira bagira kestim .

Anladığım kadarıyla eşinizin bazı ruhsal sıkıntıları var. İkinci çocuğun sorumluluğu mu ağır geldi acaba?

Bir de yanlış anlamayın ama ben eşime ne kadar kızarsam kızayım bir eşyaya zarar vermeyi hiç aklımdan bile geçirmedim. Belki de beni o raddeye getirmemiştir bilemiyorum. Ama sizin yaptığınız da çok normal değil sanki. :44:

Bence eve dönüp sorunlarınızı konuşun. Adam birden bire değiştiyse vardır bir sıkıntısı.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla eşinizin bazı ruhsal sıkıntıları var. İkinci çocuğun sorumluluğu mu ağır geldi acaba?

Bir de yanlış anlamayın ama ben eşime ne kadar kızarsam kızayım bir eşyaya zarar vermeyi hiç aklımdan bile geçirmedim. Belki de beni o raddeye getirmemiştir bilemiyorum. Ama sizin yaptığınız da çok normal değil sanki. :44:

Bence eve dönüp sorunlarınızı konuşun. Adam birden bire değiştiyse vardır bir sıkıntısı.

Sanki fazla biliyorum normal olmadigini ama o anlik sinirle bir anda yaptim .sonra vicdanim cok rahatsiz oldu.

Cok gereksiz bir konudan fazla sinir yapmis esin. Baska sorunlari vardir bence. Ama ne olursa olsun siddet uygulamasini gerektirmez. Cok asiri olmus. Normalce konusmayi dene once. Ama mutlaka bu siddet olayini gozune sok iyice.
Ayakkabi kesme olayida dogrusu bende yapabilirdim ne yalan soyliyim helede daha yeni lohusaliktan cikmis halimle.

Sanki fazla biliyorum normal olmadigini ama o anlik sinirle bir anda yaptim .sonra vicdanim cok rahatsiz oldu.

Ya neden vicdanin rahatsiz oluyo anlamiyorum. Biri de yazmis fazla abartmissin diye..Saka gibi ya. Adam kucaginda cocuk varken sacindan tutup yere egecek seni, ama sanaabartmissin dicez, bi de vicdan azabi cekeceksin. Bu ne be!!! Hiiiiic abartmamissin, erkekler guclu biz de anca boyle ayakkabi filan kesiyoruz napalim.Cay beklemis de goturmemissin, ben 3 aylik bebgimle onun cayini mi dusunecem, 2 tane cocuk yapmisim o benim herseyimi dusunecek, dusunmek zorunda. Ne ala memleket. Onun sacindan tutmasi normal sen ayakkabi kesince abartmissin, buyutmussun oluyo. Yetti bu memleketin kadin dusmanligi . Kadinlar bile kadinlara dusman. Isin kotusu sen de biliyorum fazla yaptim diyosun. Neyse ya, biz boyle yaptikca daha cooook olur bu mevzular.:19:

sakın eve dönmeyin gelip yalvarmadıkça dönmeyin sizinde tavırlarınız aşırı ama şiddet uygulamasını gerektirmez ikili ilişkilerde tutarlılık çok önemlidir karşıdaki insan ciddiyetinizi anlaması için velevki evi terketmişsiniz lütfen o gelip götürene kadar gitmeyin

Bence her ikinizde de suç var sende aşırı tepki vermişin eşinde bence o kalabalık içinde kendisinin de umursanmasını bekler bizde olsak düşünsene eşin kendi akrabaları ile ilgileniyor mesela çay veriliyor sen unutuluyorsun insan dışlanmış gibi hissedebiliyor öyle hissetmiş olabilir. Çayı sen vermemişsin annen vermiş annenin sorması gerekirdi gibi geldi. sonrasında birbirinize bağırıp çağırmışsınız. küçük bir nedenden dolayı olaylar uzamış. Eşinin öyle yapmasıda yanlış ikinizde hatalarınızdan dolayı özrü dileyin mevzuyu uzatmayın bence.

sakın eve dönmeyin gelip yalvarmadıkça dönmeyin sizinde tavırlarınız aşırı ama şiddet uygulamasını gerektirmez ikili ilişkilerde tutarlılık çok önemlidir karşıdaki insan ciddiyetinizi anlaması için velevki evi terketmişsiniz lütfen o gelip götürene kadar gitmeyin
Canim ben evi terk etmedim .anneme gelmek zaten benim planimda vardi. Sadece vaktti bu olaydan sonraya denk geldi.
Hatta o getirdi beni .

kadınlarda doğum sonrası berbat bi dönem oluyor ve bence sen o dönemdesin.. daha sakin düşün ortada büyütücek bir şey yok
boşanmayı gündeme getirecek bir durumda olmamış
bence büyütmeyin evinize dönün..

Şimdi bunun neresinde senin hatan var inan aklım almadı? Daha yeni doğum yapmışsın minicik bir bebek var ortada ve başka bir evladın daha sanırım.. Onlarla ilgilenirken sen her an her saniye onu, ir de çayını düşünecek değilsin herhalde.
Artıı yapılmış hazırlıklardan ona da veriyorsun ikinci el mi diyor ne ilgin. Nimet o ya neyin ikinci eli?
Kendini bilmeyen hadsiz bir insan eşin. Sana yaptğı o aşalayıcı hareketten hiç bahsetmek istemiyorum, kucağındaki bebkle hemde... Sinirim bozuldu resmen.

Bir de erken mi döneyim demişsin ama neye istinaden erken döneceksin ki? Eşinle mesajlarına bakılırsa eşinin senin eve dönmen gibi bir isteği yok, gel vs dememiş adam gibi cevapta vermemiş...Gitme, mümkün olduğunca uzat, kafanı dinle. Pişman olsun bi çaba harcasın ki öyle dön. Adam hem suçlu, hem güçlü baya bayaa..

Sen de yaptığına çanak tutma lütfen..

2 niz de genç ergenler gibi davranmışsınız. ne demek saçlarından tutmak. :47: ne demek ayakkabıları makasla kesmek. :50:

şu dönemde eşinin bazı şeyleri alttan alması gerekir. doğum sonrası sendromunu atamamış olabilirsin. senin yerin evindir. planladığın şekilde git evine. hatta ara kocanı gelsin alsın seni. :16:

Ben pek bişey anlamadım ama
Ben olsam gitmezdim
Gelsin alsın özlerse
Kem küm zor bi kelime cevap veriyo :19:

Olayı büyütmeyin eve dönün . Bu olaydan sonra annenizde uzun süre kalmanız sorunu büyütebilir.

Kendi evinde çay mı sormanız gerekiyordu ona kucağınızda çocukla?

Şımarıklık, bencillik.

Misafire hizmet etmesi gereken kendisiyken çayı ayağına gelecek bir de.

Canım o öyle yaptı diye sende ona uyma annende kararlaştırdığın sürede kal ve evine git sudan sebep yerine annemlerde kalsaydık ortada yuvada kalmaz evde ...o başka bişeye kızmıştır eşinle git konuş çay bahanesi

Back
X