Evliliğimizin sonuna geldik....korkuyorum

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba kızlar çok ama çok zor durumdayim daha öncedende yazıyordum eşimle yolun sonuna geldik ve ben onu çok seviyorum alıştım çok mücadele vererek evlendim ama sonu kötü oldu eşim Pazarcı sigortası yok babam sigorta yapayım dedi her ay bana oder diye bu olaylar bugün oldu ben babamla ve kizkardesimle çalışıyorum Kızkardeşim sınırlı bi şekilde geldi babam eşini sigorta yaptıracak bizim başımıza kalacak diye sonrada annem hepsi esimden zaten nefret ediyor annem bosanmam için elinden geleni yapıyo eşimin madde kullanmasi duyulması çabası oldu benim kendime yaptigim Enbuyuk kötülüğü m ailemle çalışmak oldu çünkü evle ilgili hiç bir sirrim kalmıyor herseyide anlatiyorum eşime maddeyi bıraktığına dair aileme sağlık bakanlığı onaylı bir belge göstermesini söylüyorum oda diyorki bukadar çirkinlestikten sonra baksana ben ne yapsan inanmazlar diyor ne yapmak lazım kızlar severek ayriliyimmi yoruldum artık yorulduk içim acıyor

Kardeşiniz patavatsızlık etmiş.. Sonuçta eşiniz ekmek getiriyor mu ona bakın başımıza kalacak ne çirkin bir söz öyle... Siz onu öyle kabul edip evlenmedinizmi ki de şimdi işi sorun oluyor bunun için ayrılmaktan söz ediliyor anlamadım.. Sizin hatanız evliliğinizi ailenize sorunlarınız çok yansıtmanız ha isteseniz aslında hepsinin ağzını kapatabilirsiniz ama sizinde işinize öyle geliyor anlaşılan... Eşinizin madde düşkünlüğümü var onu anlamadım ama psikolojik sorunlardan buna yönelmiş olabilir..

Babanla çalışıyorsun diye eşinle aranızda ki tüm özelleri anlatman mı lazım?
Kol kırılır yen içinde kalır demiş atalarımız.
Ağzınızı tutmayı öğrenmelisiniz.
Madem seviyorsunuz mücadele edin,ufak bir sarsıntı da kaçmak olur mu?
Başka bir iş bulmakla başlayın.
Aileniz eşinize resmen it muamelesi yapmış okuduğum kadarı ile.
Madde bağımlılığından kurtulmuş ne güzel,verin elele bakın yolunuza.

Eşinizle aranızda olup biteni ailenize anlatmanız çok büyük hata olmuş, siz affetseniz , unutsanız bile aileniz unutmayacaktır.
Eşinizin uyusturucu kulandığını yazmışsınız yanlış anlamadıysam. Bağımlı mı,hala kullanıyor mu, tedavi olmayı denedi mi, kabul ediyor mu? Bu soruların cevabı çok önemli bence , çünkü çok ciddi bir sorun bu.
Çocuğunuz varmı yokmu bilmiyorum ama madde bağımlısı bir baba çok tehlikeli olur evde.

sen herşeyi ailene anlatırsın olacagı buydu
senin kızında gelip eşim madde bagımlısı derse
sende kızına boşan dersin

Eşinizle aranızda bu sorunların dışında ne gibi bir sorun varda siz evliliğinizin sonuna geldiniz anlamadım. Madde Bağımlılığı varmış ama bıraktı kullanmayı yazmışınız. birde sigortası yok. Bilmem ama büyük büyük sorun yok sanki. Madde Kullanmayı bırakmadı ise işin yönü değişir tabi..

Cocugum yok esrar kullanmış fakat suan kullanmıyorum diyor bende kullanmiyorsan doktor raporu al göster diyorum eşim de gösterse m nolur inanmazlar nefret ediyorlar diyor kızlar ailemle evliliği mi birbirine kattim eşim bugün eve gelmiceni babamla konuşmamı söylüyor

evlilik iki kişilik olmalı etrafınızı hiç karıştırmayın seviyorum ayrılmak istemiyorum diyorsunuz kendi tercihlerinizi yapacak yaştasınız sanırım, eşiniz sorunu aşmış destek olmanız gerekir, hiç sigorta falan yapmasın babanız yoksa iyice kararlarınızda etkili olacaklar, tercih yapmanız gerekmiyor iki tarafı da idare etmek size düşüyor ne eşinizi ailenize ezdirin ne de eşiniz ailenizi ezmesin.

Ya sormayın nevar sa dilimde herkesi kendim gibi saniyorum zaten kardeslerimle hiç anlayamıyorum offf o eve dönmek severek ayrılmak kaldiramiycam

Öncelikle ailenle güzelce konuş ben moralim bozulduğu anda size eşimle aramızda geçen bazı şeyleri anlattım ama ben eşimi gerçekten seviyorum. Eşim düzeldi ve artık madde kullanmıyor. Biz evliliğimizi yürütmek istiyoruz. Sigorta yapmak istemiyorsanız yapmayın biz bu konununda üstesinden gelebiliriz ama bu dönemde eşime sizde güvenin. herşeye yeni baştan başlıyormuşuz gibi davranalım bizde ona destek olalım de. Bundan sonrada ailene sorunlarını anlatma canım. Eşine de güveniyorsan devam et. Zaten kullanan insan belli olur değilmi sigara bile içen insan belli ediyor ki kendini.

Canim ailem özelliklede annem ve Kızkardeşim Aman onlar benden nefret eder alıp ta dinlemezler beni dinleyen destek olan tek kişi babamdir babamla herseyi mi konuşurum bana karşı çok anlayışıdır canım babam bizim aile tuhaf zaten iletişim kopuklugu var bizde

İşte "canın babana" bile anlatmaman lazım eşinle arandakileri.

Canım bu saatten sonra fayda etmez ki anlatmaması olan olmuş

Eski konunuzada yorum yapmıştım eşiniz sevdigi bir işi yapıyor pazarcı diye eşinizi bırakmamalısınız eşiniz size birliklte doktora gitmeyi teklif etmiş randevu alıp gittiniz mi peki eşinizle ona destek oluyor musunuz bu konuda. Sizin evliliginiz eşiniz yüzünden degil sizin aileniz yüzünden bitecek eşinizle aranızdaki her sorunu ailenize anlatmayın adam çalışıyor sonuçta işi gücü var ya hiç çalışmayıp evde yan gelip yatsaydı ne olurdu.Aynı olayları eşiniz yapsa yani ailesi sizin evliliginize çok müdahale etse ne düşünürdünüz birazda kendinizi onun yerine koyun.Eski yaptıgım yorumuda ekliyorum buraya çünkü o konuda bununla bağlantılı.
&&&&&&&&&&

Eşinizle evlenirken onun pazarcı oldugunu bilerek evlendiniz o yüzden meslegi konusunda eşinize baskı yapmanızı doğru bulmuyorum sonuçta mutlu oldugu bir işi yapıyor eger adama işini bırak başka meslege geç dersen o zaman baştan evlenmeseydin derler sana pazarcılık meslegini yapan bir çok insan var o yüzden eşinizin işi konusunda haksız buldum sizi. Sizin için asıl sorun olan eşinizin meslegi degil madde kullanıp kullanmadıgı olabilir şayet evlenmeden önce kullanıyorsa o zaman baştan kabul etmeseymişsiniz ama eşiniz size bıraktım diyormuş ve beraber doktora gitmek için size teklif bile etmiş belkide gerçekten kullanmıyordur o yüzden her seferinde madde kullanıyorsun diye baskı yapmayın ve randevu aldıgı doktora eşinizin dedigi gibi beraber gidin.

Bir kere ailenize herşeyi anlatmayacaksınız tabii ki her anne evladının mutluluğunu ister madde kullandığını söylerseniz ne diyecek anneniz oh ne iyi mi diyecek tabii ki boşan diyecek eşinizin devam etmediğini nereden biliyorsunuz gerçi ailenize göstermek için rapor almak gurur kırıcı ama sizi ikna etmek için alabilir başka kesinliği yok çünkü. Hem neden babanız ödüyor sigortayı kendisi ödesin zaten babanıza ödeyecek ona ödeyeceğine kendisi ödesin bunu kabul etmeniz de hata zaten eşinizi istemiyorlarmış bu da bahane bence sigorta ödemesini kabul etmeyin herşeyi de anlatmayın.

........imza..........

ailen nefret etmekte haklı
adam sorumsuz geleceğinizi düşünmüyor
tekrar madde kullanıp kullanmayacağını garanti edemezsin
tatile çıktığınızda seni öldüresiye dövmüş
ve çok büyük onursuzluk yapıp seni ailene götürüp bırakmış olmuyor boşanıcaz diye
ailen nasıl güvensin bu adama
ilerde elinde çocukla dul kalma istiyorlar

aşkın gözü kör çok seviyorsan mücadeleye hazırsan
ailene eşin ile ilgili hiçbir olumsuzluğu anlatmayacak sonuna kadar eşini savunacaksın ağlamayacaksın
başına gelen herşeye katlanacaksın

nden aynı yerde çalışıyosun diye herşeyi bilmek zorundalar mı saklamak bu kadar mi zor aileler karışırsa tabi olaylar bu seviyeye gelir millet ailesiyle eşiyle aynı evde kalıyo kimsenin ruhu bile duymuyo iki eş arasındakileri kendine hakim olman gerekirdi kardeşin de yalnış yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…