Evliliğimle alakalı çıkmazdayım

Bir yardim eli olsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
2
0
1
35
Eşimle aramız hiç iyi değil. Bir sebep de yok sürekli soğuğuz. Sürekli benden nefret ediyormuş gibi , benden rahatsız oluyormuş gibi bir his kaplıyor içimi. Ben de ona öyle hissettiriyorum. İletişimimiz çok kötü. Ben sevildiğimi hissetmedikçe ona karşı nasırlaşıyorum. Mutluluğumu sevecenliğimi enerjimi kaybediyorum. Ben kendimi kaybediyorum. Çok kötüyüm bilmiyorum. Boşanmak çok zor geliyor. Çok büyük bir zorluk gibi. Ben daha iyi olacak mıyım boşanınca. Keşke gitse bir süre. Ayrı yaşasak. Konuşmasak. Belki özleriz birbirimizi. Belki eski günlerimize döneriz. Ama bunun teklifi bile onun öfkelenmesine çok yeterli. Bilmiyorum ki ne yapacağımı. Yolumu kaybettim. Bilmiyorum

Konuşmayı denedin mi? Bana sen kendi kendine kafanda kuruntu yapıyorsun gibi geldi. Belki eşine göre ortada problem yoktur. Ayrıca nefret ediyorsa açıkça söyler niye seninle aynı evi yatağı paylaşsın. İletişim kurmayı deneyin zararlı çıkmazsınız

Açıkça konuşun, hislerinizi anlatın, yaZıp verin anlatamıyorsanız.. terapiste gitmeyi deneyin..

Bunun sebebini bilmeden öyle hissediyorum, şöyle davranıyorumla olmaz ki.
Belki hayatında sıkıntısı var, iletişiminizde kopukluklar var ya da motivasyonunu kaybetmiştir gibi birçok şey.
Karşınıza alıp güzelce konuşun, sorunun kaynağını bulun.

Bu duruma gelinceye kadar neler yasadiysaniz onlara odaklanip karşılıklı konuşurak çözmeye uğraşın.Öfke patlamasi bile olsa ağlaya sizlaya anlatıp içimdekini dökünce rahatliyorum ben.Esim önce anlamasa da sonra benim neyim var o ne yapmış anlıyor.Sizde öyle hissedip hissetirip umutsuzca beklemek yerine dökülün

Oturun birbirinizi dinleyin belki bir yerde uzlaşacaksınız. İçinize kapanmayın oturun konuşun gerekirse ağlayıp rahatlayablirsiniz. Çözüm sunun gerekirse özlemek bile çok iyi gelecektir. Birde içinizden geldiği gibi dua edin

Canım yapacağıniz tek şey aile psikoloğuna danışmanına gitmek yardım almak terapi görmek vs. burada boşuna vakit kaybetme bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…