bu zamana kadar onu bana karşı olan sevgisinden hiç şüphe etmedim ama nedense iki gündür sanki ben ona daha bağlıyımda o artık bei eskisi gibi sevmiyor gibi geliyor. bu arada bahsettiğim bu kişi eşim. sorsanız şunu şunu yaptıda böyle hissediyorum diyemem. tek nedeni şu bu zamana kadar yapılmaması gereken şeyler yaptık benm en büyük hatam evi sorun çıktığında terketmek oldu onunda yanlışları oldu tabi. ne zaman tamam artık toparlama vakti geldi dedik kararlar aldık ama mutlaka kararlara aykırı şeyler yaşandı ve ben olması gerektiği gibi alttan almayı beceremedim. artık evimizde bişey eksik tamam eşimi çok seviyorum ama hani eve girdiğinde bi ev sıcaklığı hissedersiniz ya sanki o kaçtı. bende dün akşam işten çıktım ve eve geldiğimde kendi kendime karar aldım ben değişeceğim ki o da değişcek mesela dün akşam onu kapıda karşılayıp öpcektim ama yapamadım anahtarla açtı kapıyı
artık birbirimizi evliliğimizin iyiye gittiğine dair motive etmeliyiz ama bunu ona hissettirmeden yapmak istiyorum ne yapmlaıyım ?