Evliliğin dikenli taraflari

Bayanmaviii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
48
33
3
33
Kizlar ben 9 aylik evliyim eşimle şükürler olsun ki bi problemimiz yok sevgi saygı kendimize ait bi hayatımız var. Ama malesef ailesiyle öyle değil. Uzun uzun anlatmak istemiyorum nişanliligimdan bu yana türlü türlü huylarini gördügüm kv ve gorumcem var.esyamdan gelinligime en ufak seye hep istedigini yaptirmaya calisan bi gorumce. Aslinda kv kotu bi insan degil ama kizindan o kadar etkileniyor ki hatta acayip korkuyo. Esim de herseyin farkinda haliyle ben asiri sogudum kvden. Gorumcem zaten etkisiz eleman. Aramaz sormaz hep ben diyen egoist burnu hava da bi tip. Bende kendi hayatimda kimseye soz hakki tanimam sinirliyimdir. Gorumcem esimle problemlerini bana baglar ve annesini de devamli doldurur, gelelim gidelim cagirrdiginda aninda goruselim, mudahale edeyim, birlikte gezelim, kisacasi ben,ben,ben... Ama bunlarin hicbiri olamadi vu yuzden bana adeta KÜS!

Kizlar ayrica yeni hamilelik yasiyorum findigim cok kucuk ve biz yeni ogrendik. Gorumcem ne beni ne kardesini aradi bi tebrik bi hayirli olsun hicbiri yok.

Dogumgunumu bile kutlamadilar ben onlara suprizler yapmistim ne kadar kizsam da.. En azindan bi tlf edebilirdi. Herneyse o kadar sogudumki kv arayasim gelmiyo gidesim goresim yok. İyi niyetimi hic anlamadilar ben aramadikca onlar da aramiyor.gecenlerde kv ile konustum medenice, beni biraz olsun anladi ama kiziyla konustugu an yine degisti tamamen!!! Bi kere sogudum mu soguyorum rol yapamiyorum.hayatimda en onem verdigim tek sey SAMİMİYETTTT.
sizce nasil bi yol izlemeliyim hemcinslerimden fikir almak istiyorum. tam da anlatamadim ozet gecebildim. bu arada esim benden hicbisey beklemiyo cok sukur ki goruyo gozleriyle. Durumum bu canlar fikir verin napmaliyim bu anne kiza nasi davraniyim??

Bı kere gorumceni boşver annnen mı doğurdu salla gitsin kadın zaten saygısız baksana onu sorun etme KV ye gelince canım hani genede çok soğuk davranma bak olayları cozmussun haaa sana alınacağını birşey mı söyledi sakince az da tebessümle lafını gediğine koy derim ama gorumceni muhsttap bile alma boşver ya kim o hatta sen konuşma bir araya gelince sana ne yapıyorsa sende onu yap gitsin

Kizlar ben 9 aylik evliyim eşimle şükürler olsun ki bi problemimiz yok sevgi saygı kendimize ait bi hayatımız var. Ama malesef ailesiyle öyle değil. Uzun uzun anlatmak istemiyorum nişanliligimdan bu yana türlü türlü huylarini gördügüm kv ve gorumcem var.esyamdan gelinligime en ufak seye hep istedigini yaptirmaya calisan bi gorumce. Aslinda kv kotu bi insan degil ama kizindan o kadar etkileniyor ki hatta acayip korkuyo. Esim de herseyin farkinda haliyle ben asiri sogudum kvden. Gorumcem zaten etkisiz eleman. Aramaz sormaz hep ben diyen egoist burnu hava da bi tip. Bende kendi hayatimda kimseye soz hakki tanimam sinirliyimdir. Gorumcem esimle problemlerini bana baglar ve annesini de devamli doldurur, gelelim gidelim cagirrdiginda aninda goruselim, mudahale edeyim, birlikte gezelim, kisacasi ben,ben,ben... Ama bunlarin hicbiri olamadi vu yuzden bana adeta KÜS!

Kizlar ayrica yeni hamilelik yasiyorum findigim cok kucuk ve biz yeni ogrendik. Gorumcem ne beni ne kardesini aradi bi tebrik bi hayirli olsun hicbiri yok.

Dogumgunumu bile kutlamadilar ben onlara suprizler yapmistim ne kadar kizsam da.. En azindan bi tlf edebilirdi. Herneyse o kadar sogudumki kv arayasim gelmiyo gidesim goresim yok. İyi niyetimi hic anlamadilar ben aramadikca onlar da aramiyor.gecenlerde kv ile konustum medenice, beni biraz olsun anladi ama kiziyla konustugu an yine degisti tamamen!!! Bi kere sogudum mu soguyorum rol yapamiyorum.hayatimda en onem verdigim tek sey SAMİMİYETTTT.
sizce nasil bi yol izlemeliyim hemcinslerimden fikir almak istiyorum. tam da anlatamadim ozet gecebildim. bu arada esim benden hicbisey beklemiyo cok sukur ki goruyo gozleriyle. Durumum bu canlar fikir verin napmaliyim bu anne kiza nasi davraniyim??
Görümcen problemlerini sana bağlar,annesini doldurur.anında görüşmek müdahale etmek ister sen buna kızarsın,
Aramaz sormaz buna da kızıyorsun.
Çelişkini halletmelisin kendi içinde.
Görüşünce canın sıkılıyorsa aman hayırlısı olsun derse yine görüşme devam edecek,

Arsiz la ugrasmak zor bendede öyle bir elti var hamile kaldim bir gözün aydın bile demedi. arayı bulma zor biraz uzak dur dene ama k.v seni anlamaz çünkü öteki taraftaki kızı. sen istediğin kadar haklı ol bir kalemde seni siler, el kızı der ama kendi kızını silemez mesafeli ol derim gorumcene karşı hiçbir zaman samimi olmaya çalışma. Kaynana ya dikkat et o senin"annen"degil ben kaynanami annem yerine koymaya çalıştım ama olmadı anladım insanın özünde bir annesi sözünde 2 annesi oluyormus

Gorumce hem etkisiz eleman hem de kendi isteklerini mi yaptirmaya calisiyor? Hangisi yani o mu bu mu?

Şuan da etkisiz eleman olmasinin sebebi hayatimiza istedigi gibi mudahale edememis olmasi. Yani ben iyiyken iyiydi bana, tepkimi koyduktan sonra bicak gibi kesildi. Bu anormal degil mi

Görümcen problemlerini sana bağlar,annesini doldurur.anında görüşmek müdahale etmek ister sen buna kızarsın,
Aramaz sormaz buna da kızıyorsun.
Çelişkini halletmelisin kendi içinde.
Görüşünce canın sıkılıyorsa aman hayırlısı olsun derse yine görüşme devam edecek,

Benim kizdigim kirildigim nokta şu hayat benim hayatim bunu hissettirince nasil yabanci olunabiliyo kardesinin esiyim ikimizden de bicak gibi kesiliyo. Bu nasi bi kardeslik agirima giden bu bikac paragrafta anlatamadim

MESAFE candır. senin aksine samimiyet kv görümce elti kayın orman camlık arazi ile olmaz... olmamalı.
aramasınlar sormasınlar. hem karışmasına kızıyorsun hem aramasına.. sanırım gebelik hormonların karışmaya başlamış :D

Eşin farkındaysa takmanı gerektiricek bişey yok.

Hatırlı uğurlu olsun bebiş

Mesafeni koru hatta uzak dur bebek doğunca o sana yanaşmak zorunda kalıcak belki anlar hatasını

Benim kizdigim kirildigim nokta şu hayat benim hayatim bunu hissettirince nasil yabanci olunabiliyo kardesinin esiyim ikimizden de bicak gibi kesiliyo. Bu nasi bi kardeslik agirima giden bu bikac paragrafta anlatamadim
seni ilgilendiren hiçbir şey yok. eşin kardeşine kusse onlar barışacak. yada küs kalacak. sen bu konulara girme düşünme. onları boşver. eşine sarıl bebegine sarıl. iyi beslen. :)

Kizlar bi sayfada anlatmak da zor oldu. Benim sikintim şu ben mesafe koydugumda neden kotu oluyorum dogdugum gun cocugum olcagini ogrendigim gun bile onemsenmiyorum. İnsanlik degil bence bu. Her dakka arasin sorsun demiyorumki yapmasi gerekeni de yapmiyo

Çok şükürki aile içi huzurunuz var ve eşiniz sizi anlıyor . Yapabileceğiniz tek şey saygı kuralları çerçevesinde kv olan diyoloğunuzu devam ettirmeniz ve olduğunuz gibi sabırla davranmaya devam etmek . Her zaman iyilik kazanır . Size yanlış gelen soğru bulmadığınız herşeyi uygun bir uslupla söylemekten hiç vazgeçmeyin ve yapmak istemediğiniz içinizden gelmeyen hiçbir şeyi yapmayın . Tabi bu arada eşinize güler yüzünüzü eksik etmeden bu problemleri ikili ilişkinizde sürekli eşinize yansıtarak onu bunaltmayın . konuları ısıtıp ısıtıp önüne sunmayın sürekli öyle yaptılar böyle dediler diyerek onu terxihe yapması gerekiyormuş gibi hissettirmeyin . Kv daha az görüşün ama arayıp sorun

Bak arayıp sormamasına tebrik dahi etmemesine kırılıyor olabilirsin haklısında. Beklentilerini en azına indir. Takındığın tavrı sürdür. Sende onlara sana yapılanı yap. Mesela doğum günlerinde arama, normal zamanda ara. Salağa yat yani.

Bak arayıp sormamasına tebrik dahi etmemesine kırılıyor olabilirsin haklısında. Beklentilerini en azına indir. Takındığın tavrı sürdür. Sende onlara sana yapılanı yap. Mesela doğum günlerinde arama, normal zamanda ara. Salağa yat yani.

Beklentilerim hala bitemedi evet belkide bu yuzden hala kiriliyorum. Aynen oyle yapcam canim

Onu kardeşi düşünecek,siz değil.
Bıçak gibi kesilmesi en güzeli.
Benim eşimin ablası da kesildi bıçak gibi,ben kestim,eşimle de çok huzurluyuz şükürler olsun.

Konu sahibi aslında; arayıp sorması gereken yerde yokkk. Ama onu ilgilendirmeyen konulara müdahale ediyor. demek istedi sanırım.. Yani en sinir bozucu insan tipi. Yine yat kalk dua et ki eşin olanı biteni görüyormuş canım. Çünkü bu değil asıl mesele o olurdu. Bırak aramasın sende hir daha onu aramazsın olur biter. Sana doğum günümde niye aramadın diye sorarsa pişkin pişkin ayy unutmuşum de ama yani sen aradın mı sanki beni deme. Çünkü o bunun farkında olur zaten ama öyle cevaplaman da uyuz eder. Birazda sen onu ti'ye al.

Back
X