Evliliğin sorunları gelip çattığında

ironikturktelvesi

pastayersemzayıflarmıyım?
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
666
59
43
Çanakkale
EVLENDİĞİN ADAM SENİ BUNALTMAYA BAŞLADIĞINDA,
YAVAŞ YAVAŞ BİRİKENLER CANINA YETTİĞİNDE,
ADAMDAKİ İÇKİ SAYGISIZLIK SORUMSUZLUK ŞURANA GELDİĞİNDE,
SON TAKATİ BİTTİĞİNDE,
SON GÖZYAŞI KURUDUĞUNDA,
SON İLGİSİZLİK EHH BEE DEDİRTTİĞİNDE,
BEYAZ KADIN YAKIŞIKLILIĞIN YENMEYEN BİRŞEY OLDUĞUNU ANLAYACAK...

(şöyleki kendi sorunlarımla alakalı değildir, ortak soru ve sorunlarımıza ayrı ayrı değil ortak bir cevap arayışı içine girmemin sonucudur, hepiniz çok ama çok mutlu olun emi :)

Hani imtihan dunyasi diyorlar ya, herkesin herkesin ufak tefek buyuk kucuk bir suru sorunu var, benimde var gecmise yonelik ofkem gelecege yonelik kaygim... İmtihandan kurtulmanin hic mi yolu yok ? Hani hep mutlu olsak istediklerimiz olsa insanoglu olarak azitirmiyiz ki ? Azitiriz dimi ? Peki hafif imtihan olamaz miyim ? Az acili ?

ömür imtihanla geçiyor işte azitmayalım diye değil aslında, gerçek sevgiden başkasına gönül bağlamayalım diye senin derdin nedir canım çok içten yazmışsın

ivitt , istisnaları ayırıyorum tabisi

ama evlilikte belli bi süre geçince hepsi aynı teranneee

o yüzden yakışıklılık aşkk vsss tabiki önemi vardır da

mantığı da araya sokmak lazım fazlasıylaa ( maddi açıdan demiyorum saygı ve anlayış , uyuşma açısından diyorum , maddiyatta olursa hoş olur tabikii )

yaa işte aynen böyle isteriz hep de nedense gider bizi en çok üzecek olana aşık oluruz mantık şart gerçekten ve mantık açılımı nedir dersen senin dediklerine aynen katılıyorum derim

ömür imtihanla geçiyor işte azitmayalım diye değil aslında, gerçek sevgiden başkasına gönül bağlamayalım diye senin derdin nedir canım çok içten yazmışsın

Cnm buyuk bir imtihandan yeni ciktim simdi Allaha sonsuz sukurler olsun cok iyiyim yanlizca ayni kotu olaylari, durumlari tekrar yasamaktan korkuyorum anksiyete de var ondan cekiyorum, Allaha sukur halim iyi ...

süper çok sevindim senin için o zaman çok içten gelmişti yazdıkların zordur imtihanın ama sen onu başarmışsın ALLAH iyilik versin
Cnm buyuk bir imtihandan yeni ciktim simdi Allaha sonsuz sukurler olsun cok iyiyim yanlizca ayni kotu olaylari, durumlari tekrar yasamaktan korkuyorum anksiyete de var ondan cekiyorum, Allaha sukur halim iyi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…