Evlilik-abd

mirrorrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
7
1
1
Ablalarım selam.

Yaklaşık 7aydır bir sevgilim var kendisine greencard çıktı hong kongda mülakata girip gitmek istiyor ancak yanında beni de götürmek istiyor. Ben bu greencard meselesinden önce kafa yapımız aynı mı anlaşıyor muyuz diye çelişkiye girmişken birden gündemimiz değişti evlenip gidelime döndük ancak ben kendisiyle çok iyi anlaşıyorum diyemem kendisi benden daha duygusal şuan stresli hayatımdan dolayı bir şey hissedemiyorum. Türkiyede kalıp halihazırda iyi bir mesleğim olmasına rağmen tüm firmalardan red alıyorum mavi yakalı işlere başvurduğum vakitte de güzel bi mesleğin varken neden yapmıyorsun diyip red yiyorum. Ekonomik açıdan 5-6 aydır çok kötüyüm hpv tedavisi görüyorum siğillerimi yaktırıyorum ailemden bi destek almıyorum. Annemden istesem yardımcı olur ancak ben istemiyorum çünkü diğer kardeşlerimde var benim bu sefer onlara da haksızlık olacak. Sağlık açısından çok korkuyorum hastalıklarım bitmek bilmiyor ve de ben bu adama aşık değilim kendisi de farkında ama hayatın düzelecek benimle gel diyor. Hal vaziyet bu durumdayken mantık evliliği yapıp geleceğimi mi kurtarıyım ya da durum benim açımdan daha mı kötü olur

10 yıl önceki aklımla hayır, asla derdim, artık demem, bence gitmelisiniz.
Zaten adam farkındaymış, ortada bir kandırmaca yok. Zamanla adamı sevme ihtimaliniz de var, diyelim ki yok, olmuyor, sevemiyorsunuz, ayrılırsınız. Bu süre içerisinde de kendi düzeninizi umarım ki oturtmuş olursunuz ve orada kalırsınız.

Asla böyle bir şey yapma sevmediğin birine güvenip ülke değiştirilmez. Kendine güvenip gitmelisin eğer gitmek istersen. Önce burada her şeyi yoluna koy. Eninde sonunda bir işe gireceksin şüphen olmasın. Her taraftan tanıdıklarına haber sal iş için. Sonra kendi paranı kazan birikim yap biraz. Bu adamı da sal. Sevmediğin adamla ne işin var yahu. Elin adamına güvenip gideceksin sonra seni yarı yolda bırakınca dönmeye yol parası bulamayacaksın belki. Kendine güvenerek iş yaparsan yarı yolda kalmazsın

Biraz farkında biraz değil gibi beni mi deniyor anlayamıyorum ama yine de gidelim diye ısrarcı. Evlenip gideceğimiz için birkaç takı olacak zaten düzen kurmak açısından da kolaylık sağlayabilir

Kendime güveniyorum ancak şansıma güvenemiyorum. Beni yarıyolda bıraksa bile kendime her zmaan dönmek için halihazırda kenara bir para koyarım.

Kendime güveniyorum ancak şansıma güvenemiyorum. Beni yarıyolda bıraksa bile kendime her zmaan dönmek için halihazırda kenara bir para koyarım.
Evlilik oyuncak değil. Ayrılma aşamasında erkeklerin nasıl çirkinleşebildiğini görüyoruz burada hep. Bir de yanlışlıkla hamile kalırsanız bu mantık evliliği kabusa döner sizin için. İyi bir mesleğiniz var neden bir erkeğe güvenmek yerine sabırlı olup kendi imkanlarınızla bu hayatı yaşamayasınız ki

evlilik şans işi ama siz sevmiyormuşsunuz yapmayın sevmediğiniz bir adamla geçmez vakit sırf ülke değiştirmek için evlenilmez üzülürsün sonrasında

O kısma girenlerden biri de babam maalesef. Annem boşanmak istiyor babam çirkeflik yaparak kimsesi olmadığını bildiği için her şeyi elinden alarak git diyor haliyle boşanamıyorlar. Biraz da anneme yardım etmek için çalışıp burada bir ev alıp kendi hayatını kurarak ayrılmasını istiyorum. kendisiyle daha açık konuşsam mı acaba

evlilik şans işi ama siz sevmiyormuşsunuz yapmayın sevmediğiniz bir adamla geçmez vakit sırf ülke değiştirmek için evlenilmez üzülürsün sonrasında
Severek evlenen insanlar da bazen mutsuz olabiliyor. Sırf ülkem değişsin değil de bu düzen artık değişsin diye gitme ihtimalini düşünmekteyim

Adam şuan kendi istese de ona da yazık. Ben abimin kardeşimin onu sevmeyen biriyle evlenmesini istemezdim şahsen. Siz onu bir gümrük kapısı maddi kaynak olarak görüyorsunuz şuan. Evlilik sevgi ve sabır işidir. Sevmediğin birine sabır da göstermezsin. Birbirini seven evlilikler bitmiyor mu diyorsunuz da kimse zaten kör gözünüzle aşık olun evlenin demiyor size. Mantığınızı bırakmadan ama seveceğiniz biriyle evlenmektir sağlıklı olan. Yoksa çoluk çocuk olduktan sonra bin pişman olursun. Adam da bir ömür kendini sevmeyen kadına tahmmül etmeyecek sonuçta.

Haklısınız birbiriimizi daha çok iyi tanıyamadan böyle bir şey çıktı şuana göre de öyle olur böyle olur belki aşık olurum diye de kimsenin vebalini almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…