• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik, aile, aşk

EBRUHAYAL

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
40
1
6
Kocaeli
Kızlar Selam,
Aranıza yeni katıldım. Sorunumu kısaca şöyle özetleyebilirim. 39 yaşındayım İlk evliliğimden 14 yaşında bir kızım var. Kızım bu konulara nötr kalıyor. 2. evliliğimi 1.5 sene önce yaptım eşim alkol bağımlısı denebilecek düzeyde, ilk eşim yıllardır benimle tekrar birleşmek istiyor hiç ümidi kalmayınca 3 ay önce evlendi ama ben 2. eşimden ayrılma kararı alınca eski eşim bana döndü yeni karısını memleketine gönderdi boşanacaklar. Sorunun şu ki ilk eşimle aşk evliliği yapmıştık şimdi bakıyorum da bende o eski aşka dair bir şey kalmamış yanında güvende hissediyorum o kadar. Sarılıp fiziksel şeyler paylaşmak içimden gelmiyor yapamadım da ama yeni eşimle kavgalarımıza rağmen onunla birlikte olmak istiyorum. Yani buradan ilk eşimi değil ikinci eşimi sevdiğim sonucunu mu çıkarmalıyım. Geleceğimi mantık çerçevesinde değerlendirmeliyim ilk eşim her anlamda güvenilir ama bu saatten sonra ilk eşimin tabiri caizse yuvasını dağıttıktan sonra pardon denmez. Bu nasıl bir çelişki bana yardım edin lütfen.

Merhaba,
Bu biraz da ilk eşinizden neden ayrıldınız onunla alakalı?çünkü birleşmekten çok, ayrılık sebebini kaldırabilecek misiniz bu önemli.

ilk eşinle evlendın 14 yasında cocugun var...
onu aldattın ıkıncı esınle evlendın..
sımdı ıkıncı esın ıckıcı bosanmak ıstıyorsun..
ılk esınde evlendı ama senın bosanaacıgını duyunca
karısını postaladı...
sende sımdı dıyorsun kı ıkıncı esımı arzuluyorum..
ama ılk esıme hıcbırsey hıssetmıyorum.
sımdı ılk esımıde karısından boşattım..
ona gerı donmemek olmaz..
ama gonlum ıkıncı esımde...

benmı yanlıs anladım arkadasım senı...
inş. öledir??:53::53::53:

İnsan hayatta herşeyi yaşayabiliyor başımıza neler geleceği, ne yaşayacağımızı bilemeyiz yanlışlarımız olabilir tamam karışık belki yanlış ama yargılamak yerine tavsiyeye ihtiyacım var

Sorun büyük...
Özellikle içinizdekiler.
Bence siz yalnız kalamıyorsunuz.
Mutlaka bir erkeğe bağımlı kalmak istiyorsunuz bence öncelikli olarak buna eğilin.

Back
X