- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
Herkese Selamlar;
Evliliğimizin üçüncü yılını bitirdik çok şükür, bebek bekliyoruz
. Rabbim aratmadı elhamdülillah. Yalnız düşük tehlikem var bu sebeple doktorum rapor verdi, evimdeyim şu anda.
Raporum uzun süreli olunca iş yerinden ufak ufak tepkiler aldım, sanırım bebeğimin doğumuyla birlikte bu tepkiler artacak, üzülüyorum gerçekten. Amirlerim ne kadar iyi olsalar da benim izne çıkmamla birlikte onların işleri de aksayacak, dolayısıyla endişelenmekte haksız da sayılmazlar.
Ev alma düşüncesindeyiz, tasarruf yapıyoruz. Evlendiğimizden beri tatile çıkamadık. Gurbetteyiz, çokta sosyal bir hayatımız yok. Kendimce etrafımdaki herkesi memnun etmeye çalışıyorum ama çokta başarılı sayılmam. Bu aralar fetret devrindeyim sanırım
. Çok daraldım kızlar.
Benzer süreçleri yaşayan hanımlar var mı? Nasıl atlattınız bu dönemleri?
Tecrübeli arkadaşlarımdan destek bekliyorum...
Evliliğimizin üçüncü yılını bitirdik çok şükür, bebek bekliyoruz
Raporum uzun süreli olunca iş yerinden ufak ufak tepkiler aldım, sanırım bebeğimin doğumuyla birlikte bu tepkiler artacak, üzülüyorum gerçekten. Amirlerim ne kadar iyi olsalar da benim izne çıkmamla birlikte onların işleri de aksayacak, dolayısıyla endişelenmekte haksız da sayılmazlar.
Ev alma düşüncesindeyiz, tasarruf yapıyoruz. Evlendiğimizden beri tatile çıkamadık. Gurbetteyiz, çokta sosyal bir hayatımız yok. Kendimce etrafımdaki herkesi memnun etmeye çalışıyorum ama çokta başarılı sayılmam. Bu aralar fetret devrindeyim sanırım
Benzer süreçleri yaşayan hanımlar var mı? Nasıl atlattınız bu dönemleri?
Tecrübeli arkadaşlarımdan destek bekliyorum...
Son düzenleme: