evlilik arifesinde ayrıldık

Biraz pişman olduğunu hissettir bence. Bu dönem iyi değilim biliyorsun ve inana çok üzgününüm, sinirimi senen çıkardım ama bir daha olmayacak de bence ve bir daha da yapma. Kim yaparsa yapsın hoş değil böyle şeyler.
İnşallah barışırsınız
evet insaşllah.insanlar burada hemen yargılıyorlar ancak kişi kendi içinde ne sorunlarla basbasa kaldığını kimse bilmiyor.

Nasıl geçti konuşmanız olumlu yondemiydi
Önce normal konuştuk günün nasıl geçti falan diye sonra da günlük hayattan konuştuktan sonra laf Arasında imalarda bulundu bizle ilgili falan ben en sonunda seni çok özledim dedim sadece peki dedi

Uyumsuzsunuz demek aşkta yeterli gelmez uyumu yakalamak önemli , sen adamı olduğu gibi sevmemişsin kavgayla değiştirmeye çabalamışsın özgüveninle sorunların mı var?
Kendi barışık değilsin herhalde

Uyumsuzsunuz demek aşkta yeterli gelmez uyumu yakalamak önemli , sen adamı olduğu gibi sevmemişsin kavgayla değiştirmeye çabalamışsın özgüveninle sorunların mı var?
Kendi barışık değilsin herhalde
Kendimle alakalı sorunlarım var onunla hiç ilgisi yok

ayrıldık ama hala konuşuyoruz durumun düzelme ihtimali olur mu ne dersiniz hanımlar? telefonda beni sevdiğini ama bu ayrılığa alışmamız gerektiğini söyledi.

Back
X