• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik aşkı bitirir mi?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
Hamile olduğum için uzun süredir bulantım var hayattan koptum nerdeyse bunlar normal şeyler herkesn başına gelir.Evin işlerini biraz aksattım biraz eşim de daha değişik davranmaya başladı.Herşeyde bi sinir yapıyo felan.Bugun bebeğmzn cinsiyetni öğrendk bi kızım olcakmış :) gerçi buna sevinmeye vaktm olmadı eşim yine soğuktu sordum mutsumusun diye evet mutsuzum dedi. Şimdide arkadaşlarının yanına gitti.Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum... :(

Kiz olduğu için mutsuz demeyin sakin? Esinizi tanimadiniz mi hic? Neden mutsuz ya?
Cok sinirlendim cok

Güzel bi üslupla bir konuşun bakalım, niye mutsuzmuş... bu arada evin işini aksatmak ne demek ki... hamilesiniz yorulmuşsunuz bazı şeyler bir iki gün sonraya kalmış, eşiniz bunun için nasıl tavır takına biliyor. Geçtim eş olmaktan yar olmaktan da insan olmayı bile beceremiyor bazı erkekler. Bir de bence evlilik aşkı bitirmez, problem evlilikte değil insanların tutumlarından kaynaklanıyor. Bu kadın için de erkek için de geçerli. Aşkı biz öldürüyoruz, tutumlarımızla...

Son düzenleme:
Evliligin aski oldurdugu safsatasi yasal olmayan beraberlikleri cazip gostermek icin ortaya atilmis.

Aski sevgiye donusturmeyi basaranlar mutlu olurlar.

Ayni ev girip birbirinin her halini gordukten sonra ilk gunku aski bekleyenler de sucu evlilige atar.

Sizin durumunuzda esinizin sorunlari olabilir.

Cocuk fikrine alisamamis olabilir.

Evlilik sorumlulugunu tasiyamiyor olabilir.

Hangisi olursa olsun onun cocugunu beklerken size boyle hissettirmeye hakki yok.

Yani suc evliliginizde degil, esinizde...

Umarim hatasini anlar ve huzurla dunyaya getirip buyutursunuz evladinizi...

kız evlat demek merhamet ve büyük aşk demektir kız evlat anneye arkadaş babaya yoldaştır erkek gibi savurgun degil yapıcıdır neşe verir Allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin tebrikler:KK46::nazar: :KK73:egerki eşiniz kız diye sitemliyse birgün iyiki bir kız evladım var diyecek emin olsun:)

Kiz oldugu icinmi mutsuz? Ne cahilik bu allahim!

Evlilik aski bitirmiyor asla , bu sacmaligi kim cikartmissa artik...
Aksine ask daha guzelesiyor , en azindan bizde oyle oldu...

Bence siz hamilelik alınganlığında da olabilirsiniz.
Bir sorsaydınız eşinize neden sıkkınmış

Sormadiniz mi neden mutsuz? Eger sizi anlayamiyorsa ona bi hediye alin, babalar ve hamilelerle ilgili, yani baba hamilelik ve bebek diye bi kitap var tam ismini bilmiyorum suan, sizi anlarsa degisir onun icinde yeni durum zor oluyordur...:ssz:

Canımın içi sorsaydin eşine neden gergin diye?
Bu arada hamilesin diye senin üstüne fazla gelmek istemiyordur hemen kötü düşünüp kötüye yorma olur mu hem sen hem bebis üzülmesin sonra..
Eşinle otur karşılıklı dertlesin eşini sakinlestir.
Bak Sakin yaklas konuyu aç yavaş yavaş sinirli değil ama gayet masum samimi haarekrtlerle belki bir derdi vardır gülüm?

Ne kadar zamandir evlisin? Ve yaslariniz kaç? Cok çabukmu bebek yaptiniz?

Eger yaslariniz gençse ve çabuk bebek yaptiysaniz, adam bu sorumlulugu almayabilir.
Bir sor bakalim adam niye mutsuz diye?

Evlilik aski öldürmez. Tabiki hersey ilk flört zamanindaki gibi olmaz. O saf heycan ve ask kalmaz fakat benim gözümde çok daha degerli seyler yerine geliyor. Sevgi, saygi, güven gibi seyler.

hayır zaten eşi uzak davranıyormuş.. kız olmasıyla alakası yok sanırım.
galiba baba olmaya hazır değil veya senin bulantılardan dolayı evle ve eşinle ilgilenememen den kaynaklanan bir uzaklaşma söz konusu olmuş gibi geldi bana :( düzelir umalım ki.

yeni evliyiz ilk günden hamile kaldım :) çok sevindi hamile olduğumu öğrenince işleri aksattığım için mutsuzmuş konuştum ama elimde değil mide bulantılarm halsizliğim eskisi gbi aktif olmamı engelliyo.

Neden mutsuzmuş?
Bence üzerine daha fazla sorumluluk bineceği için tavrı değişmiş olabilir.
Evlilik aşkı öldürmüyor bu arada.

Canımın içi sorsaydin eşine neden gergin diye?
Bu arada hamilesin diye senin üstüne fazla gelmek istemiyordur hemen kötü düşünüp kötüye yorma olur mu hem sen hem bebis üzülmesin sonra..
Eşinle otur karşılıklı dertlesin eşini sakinlestir.
Bak Sakin yaklas konuyu aç yavaş yavaş sinirli değil ama gayet masum samimi haarekrtlerle belki bir derdi vardır gülüm?
sakince konuştm eşim çok iyi bi insan ama takıntılı kafasına bazı şeyleri takıyo belli etmiyo.Tek derdi evin işi gücüymş.. Hamileliğim o kadar zor geçiyoki serum felan iş güç hiç gözümde dğil

yeni evliyiz ilk günden hamile kaldım :) çok sevindi hamile olduğumu öğrenince işleri aksattığım için mutsuzmuş konuştum ama elimde değil mide bulantılarm halsizliğim eskisi gbi aktif olmamı engelliyo.

Sorsana kocana sadece ev isi yaptigimda mi sevilmeye değer oluyorum diye..

Bence kocanın karin agrisi başka, yatak ayirmalar, surat asmalar vs başka derdi var hincini buradan cikartiyor.. Kocana dikkat et derim...

Back
X