- 14 Mart 2013
- 7.889
- 3.950
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni evliyiz ilk günden hamile kaldım :) çok sevindi hamile olduğumu öğrenince işleri aksattığım için mutsuzmuş konuştum ama elimde değil mide bulantılarm halsizliğim eskisi gbi aktif olmamı engelliyo.
sakince konuştm eşim çok iyi bi insan ama takıntılı kafasına bazı şeyleri takıyo belli etmiyo.Tek derdi evin işi gücüymş.. Hamileliğim o kadar zor geçiyoki serum felan iş güç hiç gözümde dğil
bu ünlemler falan.. korkutma beniBenim dusunceme göre evlilik MAALESEF erkeklerin aşklarını öldürüyor kadinlarinkini alevlendiriyor !!!
Evlenmeseniz de aşk biter... Bir önür aşık olunmaz, sevilir sayılır ama aşık kalınmaz. Kocanıza evlilik ve erken gelen hamilelik etki etmiş olabilir. Ev işi mutluluğu ne getirir ne götürür ayrıca...Hamile olduğum için uzun süredir bulantım var hayattan koptum nerdeyse bunlar normal şeyler herkesn başına gelir.Evin işlerini biraz aksattım biraz eşim de daha değişik davranmaya başladı.Herşeyde bi sinir yapıyo felan.Bugun bebeğmzn cinsiyetni öğrendk bi kızım olcakmış :) gerçi buna sevinmeye vaktm olmadı eşim yine soğuktu sordum mutsumusun diye evet mutsuzum dedi. Şimdide arkadaşlarının yanına gitti.Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum...![]()
bu ünlemler falan.. korkutma beni
Hamile olduğum için uzun süredir bulantım var hayattan koptum nerdeyse bunlar normal şeyler herkesn başına gelir.Evin işlerini biraz aksattım biraz eşim de daha değişik davranmaya başladı.Herşeyde bi sinir yapıyo felan.Bugun bebeğmzn cinsiyetni öğrendk bi kızım olcakmış :) gerçi buna sevinmeye vaktm olmadı eşim yine soğuktu sordum mutsumusun diye evet mutsuzum dedi. Şimdide arkadaşlarının yanına gitti.Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum...![]()