• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik aşkı bitirir mi?

O kadar istiyorsa evin işinin yapılması buyursun kendisi yapsın.Hamile kadına niye ev işi yapmadın diye trip mi atılırmış ilk kez duydum,üstelik hamileliğiniz zor geçiyormuş,kendinize dikkat edin siz boşverin gerisini.

Annen yakınında oturuyorsa ondan yardım alarak yapsan nasıl olur?
Ya da temizlikçi kadın çağır da halletsin.
Çözüm üretmek lazım. Yapamıyorum lafını da eşinin anlaması lazım tabii.
Sana sinirleneceğine yardımcı olsun. Odunluk etmesin.
Geçici bir süreç bu nasıl olsa.

şu erkekler kadar bencil, düşüncesiz, vicdansız yaratıklar yok. yahu hamile bırakmasaymış o zaman, hatta evlenmeseymiş de evine hizmetçi tutsaymış.

Benim dusunceme göre evlilik MAALESEF erkeklerin aşklarını öldürüyor kadinlarinkini alevlendiriyor !!!

sakince konuştm eşim çok iyi bi insan ama takıntılı kafasına bazı şeyleri takıyo belli etmiyo.Tek derdi evin işi gücüymş.. Hamileliğim o kadar zor geçiyoki serum felan iş güç hiç gözümde dğil

Canim saçma ama yani evin işi gücüne ne karışıyor + hamilelikte zor zamanlar geçirirken...
O yardım etmesi gerekmezmi sana gebeyken. Senin Kocani çözemedim ben allah sana sabırlar versin iki canlisin bide

Hamile olduğum için uzun süredir bulantım var hayattan koptum nerdeyse bunlar normal şeyler herkesn başına gelir.Evin işlerini biraz aksattım biraz eşim de daha değişik davranmaya başladı.Herşeyde bi sinir yapıyo felan.Bugun bebeğmzn cinsiyetni öğrendk bi kızım olcakmış :) gerçi buna sevinmeye vaktm olmadı eşim yine soğuktu sordum mutsumusun diye evet mutsuzum dedi. Şimdide arkadaşlarının yanına gitti.Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum... :KK43:
Evlenmeseniz de aşk biter... Bir önür aşık olunmaz, sevilir sayılır ama aşık kalınmaz. Kocanıza evlilik ve erken gelen hamilelik etki etmiş olabilir. Ev işi mutluluğu ne getirir ne götürür ayrıca...

Ay bir de bu adama iyi diyor konu sahibi. İyiliği batsın. Karısı hamileyken evde iş yapmıyor diye mutsuz olan bir adamın hangi iyiliğinden bahsediyorsunuz allahaşkına?

Daha evliliği oturtmadan çocuk yapınca böyle oluyor işte. Acam ayrı bir dünyada sen ayrı dünyada.

evde ıs yapmamaktan degıldır o bulantılar dönemınde cınsellık yasamadıysan ondan mutsuzdur...nedense hersey kadından beklenıyor!

Karnında 9 ay o taşısın bebeği, bulantıları da o çeksin o zaman mutlu olur.
Uyuz adam!!

Erkek babaliga hazir degilde bunalim mi yasiyor acaba.
Kiz olmus, erkek olmus napacak senin icin hayirli bi evlat olsun yeter.
Sakin kocani mutlu etmek icin agir isler yapma, sonra akli basina gelir insallah .
Hamile kadindan is bekliyen normalmis gibi davranan herkese kiziyorum.
Hamileyim diye bi sikintisi yokken oturdugu yerden kalkmayan bardak tasirken dusunen kadinlarda var onlarda ayri mevzu.

daha neler duyucaz acaba pess bu mu senin iyi kocan seinn pskolojin bozlup naz yapıcağına onunki bozlmuş herhalde.maddi imkanın varsa tut bi bacım temizlikçi temizlet onada hiç çaktrma ben yaptım de yalanı hiç sevmem ama hakediyor böylesi.yada annen akraban ne bileyim gelip yapsınlar.en güzel günlerini zehir etmeye ne hakkı var sanki tek başına yaptın o bebeği töbe est sinerlerim tepeme çıktı

Hamile olduğum için uzun süredir bulantım var hayattan koptum nerdeyse bunlar normal şeyler herkesn başına gelir.Evin işlerini biraz aksattım biraz eşim de daha değişik davranmaya başladı.Herşeyde bi sinir yapıyo felan.Bugun bebeğmzn cinsiyetni öğrendk bi kızım olcakmış :) gerçi buna sevinmeye vaktm olmadı eşim yine soğuktu sordum mutsumusun diye evet mutsuzum dedi. Şimdide arkadaşlarının yanına gitti.Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum... :KK43:

öküz!!!!

bende eşimin bazı huylarını begenmıyorum derım.arada bunları okuyayım da kendıme geleyım.yazık ya..ınsan musvettesı.hamılesın.onun canından can katmıssın kendıne.dedıgı lafa bak .iiiit herif

Back
X