Evlilik böyle mi ilerliyor

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Evliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Hiçbir aktivite yok ne evliliğimde ne hayatımda.kocam da sağolsun sıkıldın mı ettin mi hiç sormaz.çalışmayanevli bayanlar sizler vaktinizi basıl geçiriyorsunuz.

Not 5 aylık evli

5 ayda çabuk sıkılmamış mısınız
Bekarken nasıl yaşıyordunuz peki yani mesela bekarken gezip tozmayı seviyorduysanız şimdi onu arıyor olabilirsiniz
Ama aslında normal bi hayat geçirdiğiniz
Eğer imkanınız varsa hobilerinize zaman ayırın derim ben
Kurslara gidin arkadaş çevreniz olur sıkılmazsınız

Bekarken en azından istediğim zaman kız arkadaslarımla çıkabiliyordum.yemek yapma temizlik vs...sorumluluğum yoktu.bi kurs istersem yazışabilirdim.ne bilim daha rahattım.şimdi markete giderken bile haber ver gidiyim mi şuraya vs...bi kurs olsa yazılıyım mı?.çğnkü kocam despot biri gitcem yada karar verdim dersem inatlaşır ve hayır der.biraz karışık durumlar amaa çok sıkıldımmm artıkkkk.

3 aşşağı 5 yukarı evlilik böle bişi ..
süpür sil, yemek yap , ye, iç, yat ...
hee bide dua et eşin evde, tv karşısında, eve geç gelenmi ararsın, arkadaşlarıyla hala bekar günlerindeki gibi gezen tozanmı
ohooo en azından evde ... sen bişiler yapmaya çalış, ne bilim sinema, birlikte kitap okumak, daha sık dışarı çıkmayı teklif edin..
bebeğiniz olursa sıkılmaya bile vakit bulamazsınız, tadını çıkarın..

Çalışmıyorum ama markete giderken bile eşimden izin almıyorum. İstediğim zaman çıkıp, istediğim yere gidiyorum evde oturup eşim gelince yürüyüşe çıkartsın beni dıye beklemıyorum, spora yazıldım uzun zamandır haftanın 4 gunu oraya gıdıyorum. Çalışmamaktan çok eşinizin baskısı fazla bence üstünüzde. Markete, kursa gidemeyen sen, spora yazıl veya şunu, bunu yap desek gidebilecek misin ne tavsiye verelim? Evde örgü örebilirsin.

Sinema kanallarımız var her gece zaten film iZliyorUz. Ahşap voyama yaptım.
Bana puzzle aldı yaptım.örgü örüyorum şu ara.
Gece 1 de olsa hadi yüeüyelim desem kalkar yürürüz saolsun.ama ben bi aktivite istiyorum.

bu arada ay tutulmasını yaşadık bitti, onun etkileri hala üzerimizde, zifiri bir dönem herkesi olumsuz etkiledi..
yıldız haritası, karışık bu ay dikkat etmek gerekir :KK66: ilişkilere
Kesinlikleee .dün eşim baya negatifti bugün ben.ayın etkisini sürekli aklıma getiriyprum ki dalmayalım birbirimize.yoksa küp gibiyiz 2 gündür.

Calistigim ve minik bebegim olduğu halde, gece yarilari kitao okurum, yazi yazarim, kanaviçe işlerim. Esim uyuyunca sıkılırsam bunlari yapıyorum. Cocuktan once de mutfak islerine vermiştim kendimi. Kursa mutlaka gidin, evdeb butik pasta vb yapıp para da kazanabilirsiniz.

Kocanı duşta dinlemen aslında monotonluğu ortadan kaldıran eğlenceli bir aktivitedir... Adam sana karışıyor ama önceden aldatmıştı. Kişi kendinden bilir işi. Böylesinden çocuk yapacaksın bir de ha eve bağlamak için?
Edit: Üstelik beş aylık evliymişsiniz ha??

Biraz çabuk sıkılmışsın.Ama evlilik bu yani sonra çocuk olur falan böyle geçer hayat.Eşinde biraz baskıcı sanırım o yüzden şunu yap bunu yapta diyemiyorum.Onun sorun çıkarmadığı ölçüde sosyalleş madem.Ve yürümek dışında farklı aktiviteler de yapın birlikte.

Kocanı duşta dinlemen aslında monotonluğu ortadan kaldıran eğlenceli bir aktivitedir... Adam sana karışıyor ama önceden aldatmıştı. Kişi kendinden bilir işi. Böylesinden çocuk yapacaksın bir de ha eve bağlamak için?
Edit: Üstelik beş aylık evliymişsiniz ha??

Ben de diğer konusunun yalancısıyım. Kafa açan bir konusu vardı üyeyi unutmuştum tekrar baktım konularına gördüm başlığı böyle konuya şaşırmadım açıkçası..

duşta dinleme denilince hatırladım konuyu..
aktivite olarak sakın çocuk doğurma, başka konularla çok gelirsin malesef
hele seni aldatmış bir adama hiç doğurma :/

Back
X