Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz de 13 aylık evliyiz. akşam mesaiden çıkıyoruz. spora yazıldık haftada en az 3-4 gün spordayız. e spordan gelince saat 8 olmuş oluyor. yorgun oluyorsun haliyle.. yemek hazırlayalım yiyelim derken bi bakmışız saat 9 buçuk. e hadi dinlenelim diyoruz. açıyoruz bi film hooop saat 11 buçuğa gelyor yatıyoruz.. haftasonu da haftaiçi spor ve iş ile geçince evde film izlemek , dinlenmek daha keyifli geliyor ama çıkıyoruz bazen yemeğe ya da bi kafeye.. öyle yani. bence kendinize bi aktivite bulunEvliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Hiçbir aktivite yok ne evliliğimde ne hayatımda.kocam da sağolsun sıkıldın mı ettin mi hiç sormaz.çalışmayanevli bayanlar sizler vaktinizi basıl geçiriyorsunuz.
Not 5 aylık evli
Evliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Hiçbir aktivite yok ne evliliğimde ne hayatımda.kocam da sağolsun sıkıldın mı ettin mi hiç sormaz.çalışmayanevli bayanlar sizler vaktinizi basıl geçiriyorsunuz.
Not 5 aylık evli
Evliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
sıkılmak için cok erken. ama senin evlilikten beklentin bu değildi sanırım :)Evliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Not 5 aylık evli
bi de bu nasıl bi kafa yapısı? oyuncak bebek mi alıyosunuz hayırdır.Spora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Bence evlilik monoton değil, sizin eşiniz sizi eve hapsetmiş ve haliyle evliliğiniz monotonlaşmış. Anlattıklarınıza bakılırsa aranızda sağlıklı bir ilişki yok. Bakkala giderken bile haber vermenin amacı nedir? Güvensizlik mi kıskançlık mı nedir bu?Bekarken en azından istediğim zaman kız arkadaslarımla çıkabiliyordum.yemek yapma temizlik vs...sorumluluğum yoktu.bi kurs istersem yazışabilirdim.ne bilim daha rahattım.şimdi markete giderken bile haber ver gidiyim mi şuraya vs...bi kurs olsa yazılıyım mı?.çğnkü kocam despot biri gitcem yada karar verdim dersem inatlaşır ve hayır der.biraz karışık durumlar amaa çok sıkıldımmm artıkkkk.
Cocugu can sikintisi giderecek bisey olarak gormek ne kadar dogru :/Spora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Okuyarak... Ben sürekli belgesel bulup izliyorum. Kitap okuyorum. Alışveriş yapıyorum. Bazen bunalıyorum. Esimle konuşuyorum. O da kendine ceki duzen veriyor. Bana daha çok ilgi gösteriyor. Seyahat ediyorum arada. Evlilik hep aynı gecmez tabii ki. Monotonlasmaya başlayınca esinle konusur kendinize program yaparsınız. Biz oyle yapıyoruz sıkılınca. Kitap okuma saatimiz var. Okudugumuz seyleri tartisiyoruz. Bazen siyasetten konusuyoruz. Bazen su savası yapıyoruz. Güresiyoruz, sakalaşıyoruz. Instagramda falan görgüsüz akrabalarımızın profillerine bakıp gıybet ediyoruz. Pek tartismadigimiz icin yalandan kavga ediyoruz ben onu yumrukluyorum falan. Birbirimizi gıdıkliyoruz catlayana kadar. Bir yerim islanınca altına isemissin falan diye dalga geciyor sakadan. Ben sanki ciddiymis gibi aciklama yapiyorum, o benimle egleniyor Oyun havası acıp oynuyoruz, halay cekiyoruz, birbirimizi korkutuyoruz, film izliyoruz. Bos animizi kollayip ya kulagimiza ya burnumuza hava üflüyoruz. Esim bocek buluyor evde beni korkutuyor, siveli konusuyoruz, falan filan... Bak sana bir sürü secenek. Anlat anlat bitmez. Biraz renk katın iliskinize. Ben telefonla cok uğraşıyorsam esim beni uyarir mesela. Mac izliyorsa bazen televizyonu falan kapatır. Siz de oyle yapın. Boyle evlilik gecmez yani. Biraz girgir samata lazım. Esim beni güldürmek iciin gerçekten cok caba sarf eder. Bazen esprilerini araya veriyorum diye kızar hatta. Eglenceli olun. Ben canim cok sıkılınca kanepelerde zıplarım. Esim guler, servet düsmanı diye takılır falan. Eglenir gideriz oyle. Siz de öyle yapin. Yoksa tükenir herşey.Evliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Not 5 aylık evli