Evlilik böyle midir ?

dramatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
141
21
98
Kızlar merhaba şimdiden derime ortak oldupunuz için hepinize teşekkür ederim. 2 yıldır evliyim ve eşimle pek uyum sağlayamıyoruz ne zaman hah tamam anlaşmaya başlıyoruz galiba desem muhakkak bir şey çıkarıyor pek açık olamadım konu hakkında ama mesela ona sarılmak sevmek istiyorum temekten sonra elini ağzını yıkamayı sevmiyor gidip yıkayıp gelmesini söylüyorum bu arada eşim aslında temiz birisi ama bu alışkanlığı kazanamamış sadece gidip yıkamaya üşeniyor wn ıfak hareketimden saygısız olduğunu söylüyor aynı saygısızlğı bana yapınca brn bişey demiyorum illa vıdı vıdı mı yapayım yani bilmiyorumbu adamla olmicak gibi cinsel hayatımız da yok gibi birşey beni hiç arzulamıyor kiloö var biraz geçen bana ne diyor kilo versen herşeyi alırım sana aa ben şok normalde cimri sayılır

Yok canım böyle değil. Anlaşamadığımız zamanlar elbet oluyor ama genelde uyum iyi. Cinsel hayat iyi. Zaten aksi durumda çatırdıyor evlilik.

Neden evlendiniz böyle bir adamla?
Evlendikten sonra mı bu şekilde oldu?
Yoksa hep mi böyleydi?

Evlilik tabii ki böyle birşey değil.
Karşılıklı anlayış ve uyum ile yürümesi gerekir.

Cinsel hayat yok gibi birşey se kötü.e evlilikte önemli cinsellik.hep mi böyleydi peki.zayiflasan herseyi alırdim lafı da olmamış.a ma tabi zayiflasan keske.mutlaka uğraşıyorsundur ama çocuk da yokmuş spora falan yazilsan.
Eşine git elini yüzünü yıka demen hoş olmamış.boyle bayanlar biliyorum.esine çocuk muamelesi yapan ama çok itici oluyor bu tarz şeylere karisilmamali diye dusunuyorum

Ben eşime direkt elini yüzünü yıka diyemem bunu dolaylı bir şekilde hatta onu nazlayarak yaparım . 2 yıllık ilişkimiz de her sorunumu konuşarak çözdüm ve elhamdulillah hep aynı ses tonuyla sakince karşımda ki insani ezmeden yormadan tatlı dille ki eşim buna bayılıyor . Gayet de kilolu biriyim cinsel arzunun kilo ile alakası olmadığını düşünüyorum aranız da çok başka sorunlar var sen ona eksiğini pat diye söyleyince oda sana söylemiş kendi aklınca. Böyle gitmeye devam ederse yakinda hersey birbirinizin gözünde buyur. Evliliginizi kurtarmaya çalışmalısınız.

Nasıl ya, koskoca adam, yemekten sonra ellerini vs yıkaması gerekiyorsa yıkamalı, bunu bilmiyor mu? Eşleri mi söylüyor ya da teşvik ediyor? Düşünsene, yağlı birşey yedi mesela ama yıkamıyor... İğrenç değil mi? Yemekten sonra ağız yıkamaktan aciz adam banyo da yapmaz. Leş gibi.

Tabi ki her evlilik bu değil.
Cinsellik en önemli şey değil tabi ki ama bence evliliğin ve eşler arasındaki iletişimin temeli.
Aranızda görünmez bir duvar var gibi.
Evlenmeden önce nasıldı davranışları, yakınlaşmaları falan oluyor muydu?

KP'de aşırı titiz bi adam, yerde çekirdek kabuğu dahi görse bağırır hemen, ama yemekten sonra elini, ağzını yıkamayı bir türlü kendine huy edinememiş?? KV'de bu yüzden yemeği biter bitmez, ıslak bez götürür verir eline!! Öyle, öyle gidiyor...

Cinsel hayat yok gibi birşey se kötü.e evlilikte önemli cinsellik.hep mi böyleydi peki.zayiflasan herseyi alırdim lafı da olmamış.a ma tabi zayiflasan keske.mutlaka uğraşıyorsundur ama çocuk da yokmuş spora falan yazilsan.
Eşine git elini yüzünü yıka demen hoş olmamış.boyle bayanlar biliyorum.esine çocuk muamelesi yapan ama çok itici oluyor bu tarz şeylere karisilmamali diye dusunuyorum
Tmm git yika demeside olmamis da ne desin yemektn snra yagli ellerini saga sola koltklara sür mu desin

Eskiden iletişiminiz nasıldı? Sonradan mı zamanla bu hale geldi?
Açıkçası bana biri git elini ağzını yıka da gel dese inadına yapmam. Sinir olurum biri bana git şunu yap dediğinde. Onun kilo verirsen herşeyi alırım demesi ne kadar kabaysa sizin söylediğiniz de aynı bana göre. Yani genel olarak hep bu tarz çocuk eğitir gibi konuşuyorsanız, adama batıyordur belki.
Bir de belki başkalarına iğrenç gelecektir ama, benim sevdiğim adamı öpesim sarılasım geldiyse iğrenmem yemekten sonra diş fırçalamış mı yıkamış mı vs. Mesela bazıları da diş macunu kokusundan nefret eder yakınlaşırken,yapay geldiği için. Yani belki eşiniz bu tarz düşünüyordur ama öpmek istedikçe siz reddettikçe o da geri çekiliyordur.

Kızlar merhaba şimdiden derime ortak oldupunuz için hepinize teşekkür ederim. 2 yıldır evliyim ve eşimle pek uyum sağlayamıyoruz ne zaman hah tamam anlaşmaya başlıyoruz galiba desem muhakkak bir şey çıkarıyor pek açık olamadım konu hakkında ama mesela ona sarılmak sevmek istiyorum temekten sonra elini ağzını yıkamayı sevmiyor gidip yıkayıp gelmesini söylüyorum bu arada eşim aslında temiz birisi ama bu alışkanlığı kazanamamış sadece gidip yıkamaya üşeniyor wn ıfak hareketimden saygısız olduğunu söylüyor aynı saygısızlğı bana yapınca brn bişey demiyorum illa vıdı vıdı mı yapayım yani bilmiyorumbu adamla olmicak gibi cinsel hayatımız da yok gibi birşey beni hiç arzulamıyor kiloö var biraz geçen bana ne diyor kilo versen herşeyi alırım sana aa ben şok normalde cimri sayılır
Sorun senin kikolu olman galibaa

Esinizin normalde temiz oldugunu soylemissiniz ama yemekten sonra elini agzini yikamiyormus. Valla ben sizin temizlikanlayisinizdan suphe ettim.

Cinsellik icin cozum arayin. bence ciftleri birbirine baglayan evlilikte cinsellik.

Back
X