- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Konuyu acip ve acmama konusunda cok kararsizim aslinda. Ama gercekten suanda cevremden kimseyle paylasmam dogtu olmaz gibime geliyor..
Neyse konuya geleyim.
Esimle yaklasik 3 yildir beraberiz evlenelide yaklasik 4 hafta oldu , Cok seviyorum ve sevildigimdende eminim.
ama.ne olduysa evlendikten sonra oldu !!
Evet sadece 4 hafta oldu evleneli ama tartisma ustune tartisma yasiyoruz ve bu durum benim canim SIKMAYA basladi. Normal tartismadigimiz zaman hersey yolunda sevgi dolu insan. Ama en ufak bir konuda konusamaz olduk , hep o hakli dinlemiyo.bile artik.beni tartisinca.. kimseyede anlatamiyorum bu durumu ve kotusu evlendikten sonra.sehir degistirdim tanidigim kimse yok suan burda. Ama onun herseyi var arkadasi ailesi , hepsi burda. Tartisip konusmadigimiz zaman tek basina duvar izliyorum ama pasam umursamiyo bile.cunku oyalanacak herseyi yaninda.
bayanlar yardim.edin lutfen , bu tartismalarin nedenj ne olabilir .. ben sucsuzum demiyorum bende elbete sucluyumdur , ama ben.konusmaktan yanayim , o oyle degil hemen kestirip atiyo dinlemiyo beni. Konusmama izin bile vermiyo.
Canım evlilik tam olarak bu! Ben de 3.5 aylık evliyim, eşim dünya iyisi bir insandır normald ekavgamız patırtımız ayda yılda bir olurdu evlenmedne önce. Ama ilk 1-1.5 ay kabus gibiydi, aynı evde olmaya alışmaydı o sanırım benim hareketim ona batıyor onunkiler bana batıyor. Bir öfke bir gerilim. Normal yani bu, geçecek.