Evlilik Bumu ?

Konuyu acip ve acmama konusunda cok kararsizim aslinda. Ama gercekten suanda cevremden kimseyle paylasmam dogtu olmaz gibime geliyor..
Neyse konuya geleyim.

Esimle yaklasik 3 yildir beraberiz evlenelide yaklasik 4 hafta oldu , Cok seviyorum ve sevildigimdende eminim.
ama.ne olduysa evlendikten sonra oldu !!
Evet sadece 4 hafta oldu evleneli ama tartisma ustune tartisma yasiyoruz ve bu durum benim canim SIKMAYA basladi. Normal tartismadigimiz zaman hersey yolunda sevgi dolu insan. Ama en ufak bir konuda konusamaz olduk , hep o hakli dinlemiyo.bile artik.beni tartisinca.. kimseyede anlatamiyorum bu durumu ve kotusu evlendikten sonra.sehir degistirdim tanidigim kimse yok suan burda. Ama onun herseyi var arkadasi ailesi , hepsi burda. Tartisip konusmadigimiz zaman tek basina duvar izliyorum ama pasam umursamiyo bile.cunku oyalanacak herseyi yaninda.
bayanlar yardim.edin lutfen , bu tartismalarin nedenj ne olabilir .. ben sucsuzum demiyorum bende elbete sucluyumdur , ama ben.konusmaktan yanayim , o oyle degil hemen kestirip atiyo dinlemiyo beni. Konusmama izin bile vermiyo.

Canım evlilik tam olarak bu! Ben de 3.5 aylık evliyim, eşim dünya iyisi bir insandır normald ekavgamız patırtımız ayda yılda bir olurdu evlenmedne önce. Ama ilk 1-1.5 ay kabus gibiydi, aynı evde olmaya alışmaydı o sanırım benim hareketim ona batıyor onunkiler bana batıyor. Bir öfke bir gerilim. Normal yani bu, geçecek.

Konuyu acip ve acmama konusunda cok kararsizim aslinda. Ama gercekten suanda cevremden kimseyle paylasmam dogtu olmaz gibime geliyor..
Neyse konuya geleyim.

Esimle yaklasik 3 yildir beraberiz evlenelide yaklasik 4 hafta oldu , Cok seviyorum ve sevildigimdende eminim.
ama.ne olduysa evlendikten sonra oldu !!
Evet sadece 4 hafta oldu evleneli ama tartisma ustune tartisma yasiyoruz ve bu durum benim canim SIKMAYA basladi. Normal tartismadigimiz zaman hersey yolunda sevgi dolu insan. Ama en ufak bir konuda konusamaz olduk , hep o hakli dinlemiyo.bile artik.beni tartisinca.. kimseyede anlatamiyorum bu durumu ve kotusu evlendikten sonra.sehir degistirdim tanidigim kimse yok suan burda. Ama onun herseyi var arkadasi ailesi , hepsi burda. Tartisip konusmadigimiz zaman tek basina duvar izliyorum ama pasam umursamiyo bile.cunku oyalanacak herseyi yaninda.
bayanlar yardim.edin lutfen , bu tartismalarin nedenj ne olabilir .. ben sucsuzum demiyorum bende elbete sucluyumdur , ama ben.konusmaktan yanayim , o oyle degil hemen kestirip atiyo dinlemiyo beni. Konusmama izin bile vermiyo.

zamanla idare etmeyi öğreneceksin inşallah. çalıştığım yerde yaşlı bir amca var patronum. başta o kadar kalbimi kırıyordu o kadar çok tartışıyorduk ki, şimdi yöntemini öğrendim maşallahımız var. ilk zamanlar kızdığı şeylere şimdi gülüyor hatta. ben de aynı şekilde. evliliğin başlarında oluyor böyle şeyler. çok ciddi problemleriniz yoksa canınızı sıkmayın. zamanla oturur inşallah.

Sanki konuyu ben açmışım sandım bir anda :)) bende 4 aylık evliyim evlenmeden önce 1 sene flört dönemimiz oldu. Eşimi çok seviyorum ama çok tartışmamız oluyorr, her hafta mutlaka bir kırgınlık ,küslük oluyor evimizin içinde bnde alışma süreci diye algılıyorum bunu artık. Umarım ilerleyen günler artık olmaz tartışmamız ilişkimiz yıpranıyor sanki küs barış ,küs barışş olunca...

evlilik bu değil arkadaşlar eğer mutlu değilseniz doğru kişiyle evli değilsin demektir.konu sahibi hamile bile kalmış demek herşey yolunda.tarihi eski konu

Bende evleneli1 sene oldu ilk baslara biz de birbirimizi yiyorduk herseyden tartisiyorduk ama artik cok cok azaldi tartismalarimiz 2-3 ay tartismiyoz bile hatta arada diyoruz biz neden kavga etmiyoz bi terslik mi var yani diyevegim esin tartisma sirasinda saygisini seviyesini kaybetmiyorsa bosver cok takilma cunku hersey rayina oturunca kvgayi ozleyeceksiniz:))

Canim sanirim ayni zamanda hamilesin.. evliligin ilk aylari zaten basli basina bir olay bide hamilelik eklendimi gerek senin hormonlar gerek erkegin gerginligi. Ayni olaylar bizdede oluyor maalesef

İlk zamanlar olur böyle saçma tartışmalar.. Alışma süreci rahat ol geçer

Back
X