• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik de sinir?

Benim eşim de bir defa trafikteyken böyke bir küfür etti .öndeki aracın şoför koktuğunu görmeye çalıştım .adamın mi dedim ? Gerçi cinsiyet farketmez ama sakince çıldırdım. Bir daha da duymadım .
benim eşim sürekli sölüyor agzi alışkanlığı.. onun yüzünden küfür etmeyi öğrendim bende.. bide gülüyorum o küfür edince.. lanet olasi:D

benim eşim sürekli sölüyor agzi alışkanlığı.. onun yüzünden küfür etmeyi öğrendim bende.. bide gülüyorum o küfür edince.. lanet olasi:KK70:
Senin tepkin de normal değil :) ağır ağır delirtiyor sanırım :)

Ben tahammül edemiyorum ya ! Bir kere de nişanlıyken yine trafikte aynı küfürü etti .bağırdım sağa çek diye ..korktu çekti ,git yap şimdi dediğini ,yiyorsa dedim :) çok kötü oldu :)

Tartismayi kendisi baslatiyorsa ortamdan cikin cevap vermeden.eger sizden kaynaklanan bir sorunsa kalp kirici kelimeler soylenmeden mevzuyu sonlandirin.yani kisacasi bu cirkin sozleri duymamak icin kavgaya zemin hazirlamaktan kacinin.diger türlü esiniz istemedikce tartismalariniz medeniyet disi olmaya devam edecektir.kufur kaldirilmasi kolay birsey degil.yillarca hayat arkadasi olan kadinlara küfür edebilen adamlarin karakterlerinde ciddi sıkıntı var bence.ne esine nede bir baskasina soylenmesi hic hos degil.

Eşiniz belli ki agresif ve öfke kontrolü yok. Bu bir rahatsızlık ve tedavi olması lazım. Yoksa yapacak başka birşey yok. Öfke kontrolü sorunu olanların en büyük sıkıntısı zaten öfke sırasında bağırıp çağırıp ve hatta etrafa saldırıp; daha sonra pişman olmaları.

Evet; şuan yapabileceğiniz en mantıklı şey; o sinirliyken karşılık vermeyin konuşmayın hatta hiç aldırmayın Çünkü o zaten sizi görmez. Bırakın kendi kendine konuşsun saydırsın. En azından daha az kırılıp üzülürsünüz.

3yillik evliyim esimle iyi anlasiyoruz ama esim sinirlendigi zaman bagrir kizar argo kelime kullanir ve bunlar benim cok zoruma gidiyor siniri gecince hic bisey yokmus gibi gonlumu almaya calisiyor ama kiriliyorum soguyorum, o sinirliyken benim karsilik vermemi istemiyor verince dahada sinirleniyor sizin eşlerinizde boyle mi bu duruma alismalimiyim veya baska cozum yollari mi bulmaliyim?
Öyle bir durumda o odadan uzaklas.

Hayr, benin eşim oyle degil. O bagirir, ben ondan kotu bagiririm ))) O bisey der, bir suru cevap alir ))) Bu huyumu sevmiyorum aslinda. Kizdiginda argo konusmaz ama sinirlendiyinde sussam kavqa cikmaz. Dilime sahip cikamiyorum malesef ...

3yillik evliyim esimle iyi anlasiyoruz ama esim sinirlendigi zaman bagrir kizar argo kelime kullanir ve bunlar benim cok zoruma gidiyor siniri gecince hic bisey yokmus gibi gonlumu almaya calisiyor ama kiriliyorum soguyorum, o sinirliyken benim karsilik vermemi istemiyor verince dahada sinirleniyor sizin eşlerinizde boyle mi bu duruma alismalimiyim veya baska cozum yollari mi bulmaliyim?
seni sindirmesine izin verme ,karsılığını ver.

Esim de ayniii. Kopya. Yengec burcu. 5 dakika sonra unutuyor mevzuyu bile

Back
X