Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 0 Diğer 8 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #1 EVLİLİĞİN İLK HAFTASI damat= ah nihayet rüya gerçek oluyo gelin= peki senden bi gün ayrılmamı istermiydin damat= hayır!bu lafı bi daha asla söyleme! gelin= sen...bana aşıkmısın? damat= tabii ki gelin= beni terk etmeyi düşünürmüsün damat= tabiki hayır gelin= peki bana bi öpücük verirmisin damat= evet hem yüzüne hem gözüne gelin= peki bana bi gün el kaldırp vururmusun damat= asla ben o tür erkeklerden degilim gelin= sana güvenebilirmiyim damat= evet gelin= AŞKIIIIMMM :asigim::asigim::asigim: not=evliliğin 7.senesinde ise konuşmayı aşagıdan yukarıya dogru okuyunuz delikafadulden
EVLİLİĞİN İLK HAFTASI damat= ah nihayet rüya gerçek oluyo gelin= peki senden bi gün ayrılmamı istermiydin damat= hayır!bu lafı bi daha asla söyleme! gelin= sen...bana aşıkmısın? damat= tabii ki gelin= beni terk etmeyi düşünürmüsün damat= tabiki hayır gelin= peki bana bi öpücük verirmisin damat= evet hem yüzüne hem gözüne gelin= peki bana bi gün el kaldırp vururmusun damat= asla ben o tür erkeklerden degilim gelin= sana güvenebilirmiyim damat= evet gelin= AŞKIIIIMMM :asigim::asigim::asigim: not=evliliğin 7.senesinde ise konuşmayı aşagıdan yukarıya dogru okuyunuz delikafadulden
talin Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2007 4.250 27 358 46 12 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #2 http://www.kadinlarkulubu.com/hayat-bilgisi/162088-evli-olmak.html
N Nagihan kızıma kavuştum şükür Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.045 44 683 İstanbul 13 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #3 ay çok güldüm yaaaaaaaaa sanki yaşıyoruz
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 0 Diğer 13 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #4 naagihan .!.: ay çok güldüm yaaaaaaaaa sanki yaşıyoruz Genişletmek için tıkla... bgnmene sevndm canm :1hug:
naagihan .!.: ay çok güldüm yaaaaaaaaa sanki yaşıyoruz Genişletmek için tıkla... bgnmene sevndm canm :1hug:
N Nagihan kızıma kavuştum şükür Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.045 44 683 İstanbul 14 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #5 aynasıl beğenmem akşam eşimede okudum