evlilik, denge, dişil enerji

geceninsesigibi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
53
67
8
31
herkese merhabalar.. bir konu hakkında hemcinslerimin, bunu deneyimleyenlerin yorumlarına ihtiyacım var.. ben eşimle liseden beri birlikteyim, 29 yaşındayız ve son beş senedir evliyiz. şöyle bir sıkıntım var; eşim ben söylemezsem asla bişey yapmıyor hatta son zamanlarda söylesem bile unutuyor, o zaten yapar kafasında, benimle pek ilgilenmiyor, en son ne zaman düşünüp hediye aldı hatırlamıyorum. bu beni değersiz hissettiriyor. tabiki ben burada sadece eşimi suçlayamam çünkü benimde yaptığım hatalar var. herşeyi kendi başıma halletmeye çalışıyorum, bişey alınca beğenmediysem belli ediyorum, herşeyin en azına razı olmaya çalışıyorum, tüm planları ben yapıyorum gibi.. yani ben güçlü olayım destek olayım derken bu dengeyi bozdum.. çünkü eşim aslında romantik bir insan.. ve ben bu dengeyi bozarak hem kendimi bunalıma soktum hem sürekli şikayet ederek onu da bıktırıyorum. hanımlar ben bu durumu nasıl toparlayabilirim ? ne yapmam gerek ? nedir bu alma verme dengesi dişil enerji filan

bir arkdaşımın eşi de aynıydı
kız sürekli böyle yakınırdı
adamda yıllar sonra psikiyatrik bir rahatsızlık ortaya çıktı ,şuan ilaç kullanıyor ve bu dediklerinizin hepsi düzeldi
ben hep diyorum toplumun yarısında bilmedği bir sürü rahatsızlık var
hepimiz gitsek doktora ,hepimizde bir sıkıntı çıkar
anlaşmazlıkların temel sebebi de aslında kadın erkek farketmez bu tip sıkıntılar
sorun yaşayan evlilerin mutlaka psikolg psikiyatra birlikte gitmelerini öneriyorum
çift taraflı baktırsınlar kendilerine, sorun neyse bulsunlar, tedavi olun mutlu olun

Ben bi ara tuzlu suyla dus aliyordum disil enerji icin sdgjgjfk :KK53:
Disillige katkisi var mi bilmiyorum ama vucuda iyi geliyor
Evlilikte yükleri sirtlanmak, fazla ekonomik davranmak gibi konularda bende bazen kendimi enayi gibi hissediyorum 😬
Sırrı cözen varsa fikirlere acigim 😁
ay vallahi düşününce bende eril yanımın ne kadar yüksek olduğunu fark etmeye başladım..
ben kendimce bulduğum ve az da olsa işe yarayan yöntemleri yazayım ;
kırmızı turuncu tonları tercih etmek, oje takı vs gibi
hafif makyaj
saç bakımı cilt bakımı
yoga bende etkili oldu

adamda yıllar sonra psikiyatrik bir rahatsızlık ortaya çıktı ,şuan ilaç kullanıyor ve bu dediklerinizin hepsi düzeldi
anlaşmazlıkların temel sebebi de aslında kadın erkek farketmez bu tip sıkıntılar
sorun yaşayan evlilerin mutlaka psikolg psikiyatra birlikte gitmelerini öneriyorum
çift taraflı baktırsınlar kendilerine, sorun neyse bulsunlar, tedavi olun mutlu olun
terapiste gideceğiz, aynı fikirdeyim bi dışardan destek almak şart. ama gerçekten eşim böyle değildi bu dengeyi ben kaçırdım önceden minnş bi insandım gittikçe herküle döndüm yani öyle diyim:) o yüzden böyle tavsiyesi olan, çevresinde veya kendinde deneyimleyenler neler yaptı bilmek istedim.. arkadaşınızın eşindeki rahatsızlık neymiş peki ? hatırlıyor musunuz ?

ay vallahi düşününce bende eril yanımın ne kadar yüksek olduğunu fark etmeye başladım..
ben kendimce bulduğum ve az da olsa işe yarayan yöntemleri yazayım ;
kırmızı turuncu tonları tercih etmek, oje takı vs gibi
hafif makyaj
saç bakımı cilt bakımı
yoga bende etkili oldu
Ben kirmizi bi giysi giydigimde veya ruj surdugumde esim hep yakistigini soyler
Diger renklere tepkisi yok 😀 hatta bazen bilerek cirtlak kirmizi surerim ve abarti mi olmus derim yo gayet guzel der ben tabi uzerine biraz nötrleyen bi renk surerim daha dogal dursun diye
Kirmizida etki aldim sadece😬 benim disillikten cok herseyi ben yaparim modunda olmak canimi sıkıyor
Mesela mutfakta is yapip yoruldugumda oy kiyamam dinlen falan der bende olmaz isler bitsin sunlari da yikayayim oyle derim ve bi ton is daha yaparim
Oysaki gidip uzanmam gerek nazlanmam gerek vs
Bu huyumu hic sevmiyorum 🤷‍♀️

terapiste gideceğiz, aynı fikirdeyim bi dışardan destek almak şart. ama gerçekten eşim böyle değildi bu dengeyi ben kaçırdım önceden minnş bi insandım gittikçe herküle döndüm yani öyle diyim:) o yüzden böyle tavsiyesi olan, çevresinde veya kendinde deneyimleyenler neler yaptı bilmek istedim.. arkadaşınızın eşindeki rahatsızlık neymiş peki ? hatırlıyor musunuz ?
dikkat eksikliği .ritalin kullanıyordu,hala devam ediyor sanırım ,sorabilirim isterseniz

Bende kesin disosiyatif (çoklu kişilik) çıkar 😂😂

Ben kirmizi bi giysi giydigimde veya ruj surdugumde esim hep yakistigini soyler
Diger renklere tepkisi yok 😀 hatta bazen bilerek cirtlak kirmizi surerim ve abarti mi olmus derim yo gayet guzel der ben tabi uzerine biraz nötrleyen bi renk surerim daha dogal dursun diye
Kirmizida etki aldim sadece😬 benim disillikten cok herseyi ben yaparim modunda olmak canimi sıkıyor
Mesela mutfakta is yapip yoruldugumda oy kiyamam dinlen falan der bende olmaz isler bitsin sunlari da yikayayim oyle derim ve bi ton is daha yaparim
Oysaki gidip uzanmam gerek nazlanmam gerek vs
Bu huyumu hic sevmiyorum 🤷‍♀️
malesef bende öyleyim hemde her konuda.. bişey yapılacak dur ben hallederim, plan yapılacak dur ben yaparım, evde iş bölümü yaparız sonra giderim onu niye öyle yaptın.. ve bunların hiçbirinin farkında değildim ta ki krizler olmaya başlayana kadar.. sonra durdum benim hatalarım neler dedim ve bunlar döküldü

dikkat eksikliği .ritalin kullanıyordu,hala devam ediyor sanırım ,sorabilirim isterseniz
aslında ilaç olarak değil ama şunu sorabilirseniz veya siz biliyorsanız cevap verebilirseniz çok mutlu olurum; önceden nasıldı ? yani hep mi böyleydi? şundan soruyorum benim eşim çok romantik düşünceli ilgili biriydi ama ben hep sen dur ben yaparım ben hallederim diye diye o pasifleşti

herkese merhabalar.. bir konu hakkında hemcinslerimin, bunu deneyimleyenlerin yorumlarına ihtiyacım var.. ben eşimle liseden beri birlikteyim, 29 yaşındayız ve son beş senedir evliyiz. şöyle bir sıkıntım var; eşim ben söylemezsem asla bişey yapmıyor hatta son zamanlarda söylesem bile unutuyor, o zaten yapar kafasında, benimle pek ilgilenmiyor, en son ne zaman düşünüp hediye aldı hatırlamıyorum. bu beni değersiz hissettiriyor. tabiki ben burada sadece eşimi suçlayamam çünkü benimde yaptığım hatalar var. herşeyi kendi başıma halletmeye çalışıyorum, bişey alınca beğenmediysem belli ediyorum, herşeyin en azına razı olmaya çalışıyorum, tüm planları ben yapıyorum gibi.. yani ben güçlü olayım destek olayım derken bu dengeyi bozdum.. çünkü eşim aslında romantik bir insan.. ve ben bu dengeyi bozarak hem kendimi bunalıma soktum hem sürekli şikayet ederek onu da bıktırıyorum. hanımlar ben bu durumu nasıl toparlayabilirim ? ne yapmam gerek ? nedir bu alma verme dengesi dişil enerji filan

Yapmayın hanımlarrr yapmayın.
Erkekler güçlü herşeyi halleden seyit onbaşı gibi kadınları sevmezler.
Ay hayatım yapamadım, oyy tatlım senndaha iyi yaparsın demek lazım.

aslında ilaç olarak değil ama şunu sorabilirseniz veya siz biliyorsanız cevap verebilirseniz çok mutlu olurum; önceden nasıldı ? yani hep mi böyleydi? şundan soruyorum benim eşim çok romantik düşünceli ilgili biriydi ama ben hep sen dur ben yaparım ben hallederim diye diye o pasifleşti
hep öyle idi o,baştan beri,ama şimdi düzeldi işte

Ben bi ara tuzlu suyla dus aliyordum disil enerji icin sdgjgjfk :KK53:
Disillige katkisi var mi bilmiyorum ama vucuda iyi geliyor
Evlilikte yükleri sirtlanmak, fazla ekonomik davranmak gibi konularda bende bazen kendimi enayi gibi hissediyorum 😬
Sırrı cözen varsa fikirlere acigim 😁
deneyecegim , tuz oranı belli mi

Az önce bu konuyla ilgili bi şey çıktı karşıma,erkeklerden almak gerekiyormuş bi saçını oksamasini istemek falan

deneyecegim , tuz oranı belli mi
1 tasa 1 yemek kasigi kaya tuzu eritip dustan cikarken sag omuzdan sola dogru dokuyordum ben
Saca gelmeyecek sonrasinda suyla durulanmayacak yani o tuz hissi kaliyor vucutta
Ben kisin yapiyordum yazin nasil olur tuzlu su bilemedim
Gece yatarken yapip sabah bi tur daha suyla yikanabilirsiniz
Yikanip gunese cikmak sorun olabilir

Az önce bu konuyla ilgili bi şey çıktı karşıma,erkeklerden almak gerekiyormuş bi saçını oksamasini istemek falan
Bi akraba vardi nisanlanacaklardi kiz esyalara falan krediye destek oluyordu
Disari ciktiklarinda da bi o bi kiz oduyormus vs
Kizla da tanismistik laf arasinda anlatirdi
Sonra ayrildilar icerigini bilemedik ama bizim akraba pek sarsilmadi uzulmedi gibi geldi bize
Sonra baska birini buldu kiz pedini bile cocuga aldiriyordu
Bayramda baban bana harclik vermedi alindim falan diyen bi tipti
Cocuk resmen kiza yagdiriyordu hepimiz şoktaydik
O zaman dank etti kafama erkeklere fazla destek olmayacaksin
Dank etti etmesine de kendim uygulayamadim bi turlu 🥲

Back
X