evlilik dertmi yoksa mutlulukmu?

busevay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
103
1
96
Çanakkale
arkadaşlar sizde böyle hissiedıyormusunuz? gün gelıyor kocamı cok seviyorum gün gelıyor nefret noktasındayım yani günümüz günümüzü tutmuyor cok ii giderken bir bakmışsın herşey tersine ya olurda herşey cok uc noktalarda ayrılsammı derken bı bakmışsın adam melek olmus bırden bizde mi bı anormallık var acaba?:sm_confused:

Bu Birazda Ne Kadarlik Evli Oldugunuza Bagli Bence Evliligin Ilk Yillarinda Böyle Oluyor Ama Zamanla Herşey Rayina Oturuyor Eger çok Zaman Olmasina Ragmen Bu Durum Devam Ediyosa O Zamn Sorun Var Demektir

nazlı bebek 13 senedir evlıyım ama evet oturmayan bı seyler var 10 yasında bır kızım var sevgimiz var ama saygı eksık galıba

Yok be güzelim sizde annormalik falan yok bircok evlilikte bu böyle ama böyle olmasida cok dogal kanimca cünkü ayni cati altinda iki farkli insanin yasadigni düsünürsek ve bu iki insanin hem bir evlilik hem gecim sIkIntIsI hem coluk cocuk derdi ile ugrastignida katarsak böyle kavgalar tartismalar nefret etmeler illaki oluyor.

Hem bir laf vardir ya Hergün tatli yenmez, birazda aci, birazda eksi yiyeceksinki degisiklik olsun.

Dozunda olduktan sonra tartismalar sürtüsmeler cok normal fakat bütün beraber gecirdigniz zamaniniz böyle ise bir problem var demektir.

Sevgiylea.s.

evliligi nasil yasadiginiza bagli,
rutin bi evlilik kimse tarafindan
cok hos karsilanmaz herhalde
onun icin arada olan tartismalar
filan normal.ama onca tartissamda
hic nefret etmedim kocisimden

Evlilikte Tartişmalar Tabiki Olmali Zaten Tartişma Bile Yoksa Bi Evlilikte Ozamn Sorun Var Demektir Ama Tartişmalar çifteleri Birbirlerinden Nefret Ettircek Dereceye Getiriyosa Buda Ayri Bi Sorundur...

hayat bu ınıslerı oldugu kadar cıkısları da olacaktır a.s

bir piyango..at yarışında oynadığın atın doğru olup olmaması..
doğru kişiyse mutlu,değilse mutsuz olur insan..
didşsende mutlu olursun doğru kararı verdiysen..sevgi yoksa bal börek olsada hayat mutsuz..

canım evlilikte önemli olan doğru eş eğer eşin seni anlıyorsa seni seviyorsa seninle bir hayatı tam anlamı ile palaşabiliyorsa o zaman evlilik çok güzel oluyor.neticede hiçkimsenin evliliği dört dörtlük değildir.o yüzden acısı ile tatlısı ile hayatı yaşamak ve paylaşmak gerekk...

her evlilik boyle bence.....bigun cok seversin bi gun nefret edersin...mesela ben bi kac gundur nefret ediyorum...Kötü Kazen

her Evlilikte Olmaz Mi Boyle Seyler Biliriz Annelerimiz Babalarimiz Arasinda Da Yasanmistir Bu Tartismalar Evliligin Tuzu Biberidir Obur Turlu Cok Monoton Bisey Olurdu Herhalde

çoğu evlilikler böyledir.ben de bazen nefret ederim,bazen de onun için üzülürüm ve ne çok sevdiğimi düşünürüm.yalnız değilsin

aslında bu sorun bende de var ama çok uç nokta diyemem bir gün iyiyiz aşkımızdan ölüyoruz,bir an geliyor sinir ediyor bırakıp gidesim,ayrılasım geliyor çok kızıyoruum.sonra düşünüyorum belki o da benim için zaman zaman aynı şeyleri düşünüyordur,diyorum yani oluyor böyle şeyler hani derler ya tadı tuzu bizimki öyle oluyor.ama özümüzde birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ben aramızda ki saygıyı korumak için çok özen gösteriyorum aynı şekilde eşimde.sanıyorum ki önemli olan saygıyı korumak değilmi arkadaşım.a.s.

canım boyle tartısmalar cok oluyooo bende daha yenı 1.5 2 yıllık evlıyım bazen bırakıp gıdesım gelıyo bazende yok canım nasıl ben boyle dedım adam uslu melek gıbı duruyo ısteee sonradanda kendımı suclu hıssederım galıbaa evlılıgın vazgecılmezı kavgalarv olsa gerekkk

mutlaka her evlilikte tartışmalar olur.bizdede oluyo bazen çok güzel gülüp eğlenirken bi bakmışız tartışmaya dönüşmüş.ufak şeylerden tartışıyoruz
10 senelik evliyim çok şükür ciddi hiç tartışmamız olmadı.
ama küstükten sonra barışmasıda ayrı bi güzel oluyo.

arkadaşlar sizde böyle hissiedıyormusunuz? gün gelıyor kocamı cok seviyorum gün gelıyor nefret noktasındayım yani günümüz günümüzü tutmuyor cok ii giderken bir bakmışsın herşey tersine ya olurda herşey cok uc noktalarda ayrılsammı derken bı bakmışsın adam melek olmus bırden bizde mi bı anormallık var acaba?:sm_confused:

kac yıllık evlısınız bılmıyorum.ama emın olun ılk yıllarda bunlar gıbı sorunlar herkeste yasanır.cunku ıkı farklı kısılık bır hayat paylasımı.
herkesın etrafında aılesınde ogrendıgını uygulamaya kalktıgı bırbırıne ters gelen hareketler olabılır.zamanla sevgıden asktan gorunmeyenler gorunmeye baslar.
ucuncu sahısların araya gırmesı
maddı sıkıntı,calısma sartlarından azalan ılgı
coluk cocuk derken daha bırcok sebep var.
bunların ustesınden gelerek yasamak cok onemlı.bugune kadar her dakıka dedıgım sey,
ıyıkı var ve ıyıkı benım esım.bız cok mutluyuz hayatı kendımızı cocuklarımızı mutlulugumuzu on planda tutup yasamayı basardık.tartısmaları konusarak halletmeyı bırbırımıze saygı ıcersınde kendımızı ıfade etmeyı ogrendıkmı gerısı kendılıgınden gelıyor canım benım.

evlilik benim icin kesinlikle mutluluk ama kavgalarin olmasi cok normal ilk yillarda birbirinizi daha iyi taniyor huyunu suyunu böyle ögreniyorsunuz zamanla beraber yasamayi ögreniyorsunuz iste o zaman evlilik kadar güzel bisey olmadigini görürsünüz

Back
X