Siz o günahı başta zina yaparak yapmissiniz zaten.Adet tim de gecikme olmuştu sonra korktuğum için bugün kan testi yaptırdım hamile olma olasiligim var mı diye ve sonuç olarak hamile çıktım fakat ben uni de öğrenciyim ve şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sabahtan beri araştırıyorum kurtaj yaptırmak günah mi değilmi diye kafam dahada karıştı yada yaptirmalimiyim onuda bilmiyorum erkek arkdasim bana bıraktı aldırmazsan evleniriz aldirmak istersen aldiririz diye ama ben ne yapicagim bilmiyorum sizce ne yapaliyim bana fikirlerinizi söyleyebilirsiniz kurtaji yaptirmalimiyim
Adet tim de gecikme olmuştu sonra korktuğum için bugün kan testi yaptırdım hamile olma olasiligim var mı diye ve sonuç olarak hamile çıktım fakat ben uni de öğrenciyim ve şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sabahtan beri araştırıyorum kurtaj yaptırmak günah mi değilmi diye kafam dahada karıştı yada yaptirmalimiyim onuda bilmiyorum erkek arkdasim bana bıraktı aldırmazsan evleniriz aldirmak istersen aldiririz diye ama ben ne yapicagim bilmiyorum sizce ne yapaliyim bana fikirlerinizi söyleyebilirsiniz kurtaji yaptirmalimiyim
Adet tim de gecikme olmuştu sonra korktuğum için bugün kan testi yaptırdım hamile olma olasiligim var mı diye ve sonuç olarak hamile çıktım fakat ben uni de öğrenciyim ve şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sabahtan beri araştırıyorum kurtaj yaptırmak günah mi değilmi diye kafam dahada karıştı yada yaptirmalimiyim onuda bilmiyorum erkek arkdasim bana bıraktı aldırmazsan evleniriz aldirmak istersen aldiririz diye ama ben ne yapicagim bilmiyorum sizce ne yapaliyim bana fikirlerinizi söyleyebilirsiniz kurtaji yaptirmalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?