Evlilik disi hamilelik

123aaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1
0
1
32
Adet tim de gecikme olmuştu sonra korktuğum için bugün kan testi yaptırdım hamile olma olasiligim var mı diye ve sonuç olarak hamile çıktım fakat ben uni de öğrenciyim ve şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sabahtan beri araştırıyorum kurtaj yaptırmak günah mi değilmi diye kafam dahada karıştı yada yaptirmalimiyim onuda bilmiyorum erkek arkdasim bana bıraktı aldırmazsan evleniriz aldirmak istersen aldiririz diye ama ben ne yapicagim bilmiyorum sizce ne yapaliyim bana fikirlerinizi söyleyebilirsiniz kurtaji yaptirmalimiyim

Günah mı? Evet günah. Yaptırıp tövbe ederseniz, pişman olursanız; cinayet işlediğinizde bedel olarak ödediğiniz hulle miktarının 4/1 ini vermeniz gerekir. Durumun ciddiyeti budur. Size kalmış.

İnançlı biriysen günah diye sorgulaman bile tuhaf öte yandan mecburi yapılan bir evlilik ne kadar mutlu eder bence onu sorgulamalısın tabi birde bu aniden ortaya çıkan evlilik fikrini ailelere anlatmak var...

Adet tim de gecikme olmuştu sonra korktuğum için bugün kan testi yaptırdım hamile olma olasiligim var mı diye ve sonuç olarak hamile çıktım fakat ben uni de öğrenciyim ve şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sabahtan beri araştırıyorum kurtaj yaptırmak günah mi değilmi diye kafam dahada karıştı yada yaptirmalimiyim onuda bilmiyorum erkek arkdasim bana bıraktı aldırmazsan evleniriz aldirmak istersen aldiririz diye ama ben ne yapicagim bilmiyorum sizce ne yapaliyim bana fikirlerinizi söyleyebilirsiniz kurtaji yaptirmalimiyim
Siz o günahı başta zina yaparak yapmissiniz zaten.

sizin aileniz, sizin hayatınız, sizin kararınız. bu ciddi kararı erkek arkadaşınızla birlikte vermek durumundasınız, başkası ne dese boş. sevginizin ve sizin ne kadar güçlü olduğunuzla orantılı bi karar almanız gerekicek, eğer aileleriniz bu tarz ilişkilere olumlu bakmıyorsa işiniz zor çünkü. ayrıca sırf çocuk için evlenip kötü evlilikleri olan insanlar var. keza tam tersi örnekler de var. sizin evlilik hayatınızdan da öte, bir bebeğin sorumluluklarını almak, hayatınızın akışının tamamen değişmesi var. birbirinizle bir ömür geçirecek kadar seviyorsanız ve bunları atlatacak kadar güçlüyseniz elinizi çabuk tutun derim...

Günah mı diye dert etmeyin şimdi, ilişkiniz de günah diye geçiyor zaten islamda. Bu bebeğe anne baba olabilecek misiniz sadece bunu düşünün. Ben de üniv de öğrenciyim, evliyim de. İkisi biarada bi şekilde yürüyor. Sadece kendinizde cesaret var mı buna bakın bir. Ayrıca evlenmeden önce de sonra da, bebeğim olursa, ölsem de doğururum ben mantığındaydım. Hâla daha bebek istemiyor olmama rağmen, olursa doğururum diyorum. Günahtan çok, bir canı incitmek bile bana göre değil, kaldı ki onu paramparça öldürmek... Çok kötü

Bence evlenip dogur olmadi ayrilirsin ama o cocuk sizin bi zamanlar evli oldugunuzu bilsin

Bir cana kiymak tabiki günah isin gunah boyutunu düşünecek olsaydiniz birlikte olmazdiniz. Hayat o kadar kolay değil. Çocuk doğurmak onu büyütmek ona güzel bir gelecek hazırlamak.... Siz daha unidesiniz. Neyin ne olacagini bilmiyorsunuz ....bu birlikte olduğun çocuk karnin burnunda olunca seni terk ederse ne yapacaksin.hayatta hic birseyin garantisi yok.hayatin her boyutunu dusunmelisin.öncelikle sen anne olmaya hazirmisin yada o baba olmaya hazirmi bu yükü ne kadar kaldirabirsiniz? Tabi isin aile boyutunda var ailenin nasil karsilar? Çok zor bir karar?

Bebek kaç haftalik? Türkiye de onun bir siniri var kürtaj düşünüyorsanız vakit kaybetme. Mantikli hareket et . ailenin kendi geleceğini çocuğun geleceğini herseyini iyi dusun ve bir karar ver. Düşük yapmak için ilaçlar var doktor kontrolünde kullaniliyor bildiğim kadariyla hatta tr yasak diye duymuştum onu bir arastir.

Back
X