evlilik doğum kilo

dnzmavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
19
3
3
Kislar benim problem im söyle doğum yapali iki ay oldu eşim cok tv kolik bi insan hic birseye yardımı yok kaynana m arada bir bize geliyo sürekli oğlunu kayiriyo hic laf soyletmiyo neyse bugünlerde esim kilo ma takti zati ben balık etli biriyim dogum yaptim normal değil mi zayıflama msmi istiyo mus emziriyorum da yardım

Yemenizden kismayin asla ama bol bol su icin.yuruyus yapin, , ekmek ve tatliyi bir de tuzu azaltin.ben hamilelikten de onceki kilomdan daha zayifim inanin.ama bol su ve yuruyus.elimde bebek arabasi saatlerce yuruyordum.ve en onemlisi bunu esiniz ya da baskasi icin degil kendiniz icin yapin. Bebeginizi saglikla buyutun insallah. .

Beylerin hanımlarının kilolarından memnun olmadıklarından bahsettikleri mesajları okuyoruz ama...
Daha 2 ay önce doğum yapmış,emziren bir anneye böyle bir şey söylenilmesi gerçekten çok abes:KK43:
Sanırım biz bütün bayanlar isteriz, hamile kalmadan önceki kilomuzu hamilelik ve sonrasında da korumayı...
Beyler laf söylettiriyorlar mı evlendikten sonra oluşan kocaman göbüşlerine:))

emzirmek demek kilolu olmak demek degil,sakin tatlinin ardina siginmayin sut yapar diye..ben emzirirken bol bol kemik suyuna corba icmistim..sutumu cok artirmisti ama kilo almadigim gibi hizla vermistim butun fazlalarimi..mumkun oldugunca protein alin,bulgur pilavi yiyin yani herseyden yiyinde sekerden uzak durun.
esinizi de takmayin kafaniza,utanir bu soyledigine zaten.

zaten balık etliymişsiniz öyle çok zayıf sevseydi sizle evlenmezdi , biraz dikkat ederseniz yemenize gider o hamilelik kiloları bence yemeyin öyle çok hamur işi vs. laf vermeyin ağzına kilo yüzünden canınızı sıkmayın , erkekler öyle odunlar anlamzlar hamilellik falan...

Dogum yapali bende uc ay oldu kocanin sana taktigi gibi bende kendime takmistim dogru duzgun beslenmeden birde egzersiz yaparak vucudumu baya yordum zaten kit kanaat olan sutumu iyice yitirdim sen sen ol benim gibi orana burana takipta kendini yipratma.bir kac ay sabret sonra yavas yavas spora veya diyete baslarsin suan bol bol dinlen ve emzir...tabi emziriyorum diye de sagliksiz beslenme sekerini tuzunu kis,aksam yemeklerinde ekmek kullanma,bol bol su ic hamur isinden mumkun oldugunca uzak dur birde yavas tempoda yuruyuslere basladinmi zaten yavas yavas gider kilolar.vucuduna zaman tani toparlanmasi icin...kocanin soylediklerinide duyma.biliyorum zor olucak soylediklerini duymamak ama bebegin icin duyma.her zaman kilo verebilirsin ama suan emziriyosun cok takmamaya calis

eşin dünya onun etrafında dönüyor sanıyor herhalde, bence bol su iç, şekeri tamamen kes, karbonhidratı azalt, kilo verirsin
bilmiyorum inanıyor musun inanmıyor musun ama, yok helva süt yapar, yok komposto yapar, yok tatlılar pekmezler yapar falan yalan onlar onlar yani. Bence kiloyuda kendin için ver eşin için değil
ayrıca eşin oturduğu yerden hem bebeğe bakıp hem tv seyredebilir, tv seyrederken atomu parçalamıyo sonuçta çok dikkat gerektiren bi aktivite değil

O ne derse desin,sen sağlıklı beslenerek ve bebeğini emzirerek yavaş yavas vereceksın korkma,doğum kıloları normal kılo gıbı yerlesmıyor dıkkat ettıgın anda kendılıgınden gıtmeye baslıyor..hiiiç takma ıstedıgını dusunsun ..

elbette fazla kiloda fazla zayıflıkta sağlıklı değil ama bu tarz taleplerde bulunan erkekleri merak ediyorum acaba kendileri Kıvanç Tatlıtuğ yada Burak Özçivit miler? reklamlarda görüyoruz biskolataları hey ALLAH'ım neler yaratmış :) önce kendilerine baksınlar

Back
X