evlilik dusunmedigim icin sonu ayrilik olur diyen erkek ?

vefa12

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
32
7
1
33
kizlar daha once bi konu acmistim bi cocukla tanistim diye cocukla ilk bulusmamizda elimi fln tuttu bende hoslandim yani . 2 ay once 5 senelik iliskim olan nisanlimdan ayrildim bu cocuk bana iyi geldi . Biraz once bana evlilik dusunmedigini oyuzden bi iliskide beklentim olmamasi gerektigini kimseyi sevemedigini soyledi benden cok hoslanmis iyi vakit gecirmis o gun aramizda etkilesim olmus hatta soyle soyledi kafam guzel olsa o kadar iyi hissetmezdim dedi . Zaten ciddi bi iliskiye hazir degilim hoslandim guzel vakit gecirdik simdi ben ne yapayim sizce ?

Sen mi evlilik düşünmüyorsun, o mu? Daha anlaşılabilir yazsaydın keşke

Kapinin yolunu gosterin en kisa zamanda.

"2 ay önce 5 yıllık nişanlım" tamlamasını görünce hemen tanır oldum seni. Daha 2 gün önce annem eski nişanlımın fotoğrafını yırttı diye ağlıyordun. Bence eski defterleri kapamadan yenisini açma, durumunu sağlıklı bulmuyorum.

ben yeni nisanlimdan ayrildim ama ondan etkilendim bir anda ve evlilik dusunmeyen o
Arkana bakmadan kaç o zaman. Kendini kaptırırsan(öyle görünüyor) çok üzülürsün. Niyeti belli etmiş sonuçta en başından..

Baglanirsaniz uzulursunuz. Niyetiniz sadece vakit gecirip devamini getirmemekse konusun. Ama sevmeye baslarsaniz uzulursunuz.

evet bosluktayim ama bu adam iyi geldi bana sadece birlikte iyi zaman geciriyoruz

evet bosluktayim ama bu adam iyi geldi bana sadece birlikte iyi zaman geciriyoruz

Bende oyleydim guzel vakit geciriyorduk. Cok durust biriydi direk seni begeniyorum ama niyetim yatmak iliski degil demisti. Iki takilip baglanacagimi anlayinca birakmistim. Sizin icin sorun yoksa konusun ama baglanmayin bence

Bu ilişki devam ederse size değersiz hissettirecek gibi görünüyor. Siz kendinizi daha iyi tanırsınız, bu tamamen bir seçim ama ben sanırım tercih etmezdim. Daha en başından bu şekilde hesapla kitapla başlaması beni soğuturdu.

Adam en başında isteklerini belli etmiş.Adama kızmaya gerek yok kandırmamış dürüstçe söylemiş bu bu diye. Siz ciddi ilişki istemiyorum derseniz devam edebilirsiniz. Ama yok sonradan kaptırırım kendimi fln derseniz uzak durmanız daha iyi olur sizin için.

Adam ne güzel açık açık söylemiş, neyi soruyorsun ki bu durumda? Eğer uyarsa beraber sıkılana kadar takılacaksınız, yok eğer ben evliliğe giden tarzda bir ilişki istiyorum dersen de ayrılacaksın bu kadar basit. İlla biriyle mi olman gerekiyor, 5 yıllık ilişkiden sonra belki de bir süre yalnız kalmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…